Çok teşekkürler darısı hepinize inşallahGözünüz aydın çok sevindim umarım artarak devam eder bende pazartesi gidecem hit ile ön görüşme yapaca bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler darısı hepinize inşallahGözünüz aydın çok sevindim umarım artarak devam eder bende pazartesi gidecem hit ile ön görüşme yapaca bakalım
Maşallah ikiz bebekler geliyordur inşallahKızlar merhaba bugün transfer 12gun beta 2100
Canim benim hayırlı uğurlu olsun. Darısı hepimizin başına inşallah.Kızlar merhaba bugün transfer 12gun beta 2100
Canım tekrardan progesterona baktımı doktorunCanm dün 5.gunde beta 53 progesteron 11.63 çıktı şimdi ikikqt artacakmi değer ona bakacaz tabi onu 21nde yaptrcam yarın akşam çıkıyoruz inşallah. Önce bi dış gebelik olayım olunca korku var
Keseyi gördünüz mü?Yok canm yarın kese görmeye gitcez ama kafam çok karışık hiç belirti yok resmen yok gibi beta 2gunde 539dan 2100 e yükselmesi korkuttu beni inşallah bosgebelik degildir
ikiz sanırım, hayırlı olsunKızlar merhaba bugün transfer 12gun beta 2100
Teşekkür ederim darısı isteyen olmayan herkese inşallah hafta içi kalp duymaya gitcez ikiz kese oluştuikiz sanırım, hayırlı olsun
Hangi merkezde yaptırdınız11 gün sonra yapmıştım testi pozitifti şimdi ikiz bebeklerim var 16 aylık oldular bir kız bir erkek. Stresli maalesef ben 35 yaşındaydım ikiz gebelik zor bir süreç
Merhaba dor hit de yaptrdimHangi merkezde yaptırdınız
Merhaba dor hit de yaptrdim
Pazar günü randevum var tavsiye edermisin ve ne kadar ödedinMerhaba dor hit de yaptrdim
Canm hite gittim gerçek çok memnun kaldım ben inşallah sende fayda görürsün ama mümkün oldukça yatPazar günü randevum var tavsiye edermisin ve ne kadar ödedin
Otel içinde 5000euro dedi ben oteli kendim tuttum 500 euroya 5gun veryo hastane ben 24bin e 12gun baska otelde kaldimPazar günü randevum var tavsiye edermisin ve ne kadar ödedin