- 7 Haziran 2024
- 43
- 11
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize otelsiz 5000 dediler oncelikle cevaplarin icin resekkur edrim birde seyi merak ediyorum mesala donorun ozelliklerini sectik ya.sadece w embriyo kaldi diyelim hic donduracj embriyomuz kalmadi.bu durumda ne yapiyorlar.ekstra gelecek.ay yumrta topluyorlar miOtel içinde 5000euro dedi ben oteli kendim tuttum 500 euroya 5gun veryo hastane ben 24bin e 12gun baska otelde kaldim
Bize otelsiz 5000 dedi.otellerin fiyat listesini gonderdiler.taksilerin fiyat listesini bide.siz hangi otelde kaldiniz acaba.bi otel begendim gonderdikleriblisteden.5gun 10bin filan tutuyo.siz hangisinde kalmistnizHastane 4500euro anlastm
Pazarlık yap canm olmadı mersinden teslime gönderdi de geçen ay transfer oldu de durumumuz yok de ona yaptığım gibi yapım der Bi arkadaş öyle dedi 4500e yaptı şimdi orada oda otel olarak ekor elegance oteli tavsiye ederim okadar iyi davrandilarki 1km yok hastaneye orada aynı de günlük 1300 falandı 1000 yaptı bize kişi basi ama ben çok begendimBize otelsiz 5000 dedi.otellerin fiyat listesini gonderdiler.taksilerin fiyat listesini bide.siz hangi otelde kaldiniz acaba.bi otel begendim gonderdikleriblisteden.5gun 10bin filan tutuyo.siz hangisinde kalmistniz
Yok muhakkak kaliyo çünkü genç döner buluyorlarBize otelsiz 5000 dediler oncelikle cevaplarin icin resekkur edrim birde seyi merak ediyorum mesala donorun ozelliklerini sectik ya.sadece w embriyo kaldi diyelim hic donduracj embriyomuz kalmadi.bu durumda ne yapiyorlar.ekstra gelecek.ay yumrta topluyorlar mi
Yok yok baslamadik ben bu adetimle degil de bi sonraki adetimle gidecgm oda temmuz sonlarini buluyor tamam konusurm.siz donorun ozelliklerini soylerken nelere soylediniz merak ediyorum.birde adet oldgumuz tarihlerde o ozellikte donorbulabileckmiyiz merak ediyorumİlaca baslamadysaniz pazarlık yapabilirsiniz
Bize otelsiz 5000 dedi.otellerin fiyat listesini gonderdiler.taksilerin fiyat listesini bide.siz hangi otelde kaldiniz acaba.bi otel begendim gonderdikleriblisteden.5gun 10bin filan tutuyo.siz hangisinde kalmistns
Nasıl 5 gün veriyor hastaneOtel içinde 5000euro dedi ben oteli kendim tuttum 500 euroya 5gun veryo hastane ben 24bin e 12gun baska otelde kaldim
4500 hotel içindemiGoogle de araştırdım herkese 4500 yapmışsınız bizede o Fiat yapın de çok zorlycak bizi de.
Ay canım benim banada yardımcı olurmusun Hotel ve taksi konusundaAma sana tavsiyem nere olursa olsun 3gun fazla kal otelde zaten 48 saatte tutturuyor embriyo .biz yemeğinden taksisisine varana kadar hepsini arastrdik karar verdiğinde elimden geldiğince hepsini atarım yardımcı olurum
Yok canm otelle 5000euro dediler biz otelsz istedik oteli kendimiz araştırdık ekor Elagance otelle anlaştık ve çok memnun kaldık hastaneye 1km falan anca4500 hotel içindemi
Yok canm otelle 5000euro dediler biz otelsz istedik oteli kendimiz araştırdık ekor Elagance otelle anlaştık ve çok memnun kaldık hastaneye 1km falan anca
Geçmiş olsun inşallah emeginiz boşa çıkmasın canm size 2500 denmesi onların yumurta geliştirmek için parası varmış döner parası varmış kendi yumurtanla daha uygun olması gerek zaten ben önce yaptrdim tip bebek tirkiyede çünkü tedavi kadar neredeyse iğne param tutmustuMerhaba, seninle özelden konuşmuştuk.
Bende klinikle whatsapp ürezi görüştüm.
Bana çok farklı bir fiyat verildi. Kafam karişti vallah.
Bana 2500 dendiği için şimdi tedirgin oldum.
Galiba bana kendi yumurtamla olan tüp bebek fiyati verildi.
Aslında kendi yumurtamla olanin fiyati daha yüksek olmasi gerek. Bunun opusu, narkozu vs var.
Bu ay almanyada transfer olucam. Eğer tutmazsa Dr.Hite gitmek istiyordum
Geçmiş olsun inşallah emeginiz boşa çıkmasın canm size 2500 denmesi onların yumurta geliştirmek için parası varmış döner parası varmış kendi yumurtanla daha uygun olması gerek zaten ben önce yaptrdim tip bebek tirkiyede çünkü tedavi kadar neredeyse iğne param tutmustu