Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canm dün geldik sperm alindi estrofem stokla ayda bi alma hakkın var ama ilk haftadan sonra 1haftada bi kutu bityo 4bes paket al başkasında yazdrqbilirsen 260 tl tanesi
Bugün olmuş nasıl hissediyorsunMerhaba canm dün geldik sperm alindi estrofem stokla ayda bi alma hakkın var ama ilk haftadan sonra 1haftada bi kutu bityo 4bes paket al başkasında yazdrqbilirsen 260 tl tanesi
Hayırlı olsun.... ne zaman test yapacaksınız ne dedilerMerhaba evet oldum şuan oteldeyim yatıyorum
Canim transfer sonrası durumun neBenimde 1kizim var 13 yaşında ama babasında bu eşimin yok başkada yaptrabilme şansım yok oyuzden çift embriyo koydrcam biri tutmazsa die
Canım özelden konuşmuştuk seninle ama şuan yazamıyorum sana son durumun noldu nedir son durum bilgi verirmisinBugün 5.gunum dün daha silik bugün biraz daha belirgin iki test birazdan beta bakitcam Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ayyy çok sevindim adiniza. İnşallah güzel haberler verin bizlere de umut olsun.Saglikla kolaylikla gelsin herkesin bebişiÇok saol canım allqh isteyen herkese yardım etsin emeğini boşa çıkarmasın şuan içi yatıyorum 3.gun sonra başlarım testlere
İnşallah canm şuan geldim turkiyeye ikinci betayi yaptırmaya gidiyorum İnşallah artmıştır dua edinAyyy çok sevindim adiniza. İnşallah güzel haberler verin bizlere de umut olsun.Saglikla kolaylikla gelsin herkesin bebişi
Merhaba test yaptınız mı acaba sonuç nedir inşallah olumlu olmuşturMerhaba evet oldum şuan oteldeyim yatıyorum
Gözünüz aydın çok sevindim umarım artarak devam eder bende pazartesi gidecem hit ile ön görüşme yapaca bakalımKızlar çıktı transferin 5.gunu 53 7.gunu 322 iyimi