• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu ile tup bebek yaptiranlar

Sorularınızın konuyla ne gibi bir alakası olduğunu anlayamadım. Kliniğe yakın bir otelde kaldık. Fakat bu cevabın size nasıl bir faydası olacak bilemedim.
Merhaba ben de donasyon için Kıbrıs düşünüyorum, britisle görüştüm ama içime dinmeyen bir durum oldu, sperm için eşiniz gelecek verecek biz donduracağız dedi, ventus ta mı öyle yapıyor. Önceden eş gidipmsperm mi veriyor

Merhaba ben de donasyon için Kıbrıs düşünüyorum, britisle görüştüm ama içime dinmeyen bir durum oldu, sperm için eşiniz gelecek verecek biz donduracağız dedi, ventus ta mı öyle yapıyor. Önceden eş gidipmsperm mi veriyor
Evet tüm kliniklerde bu böyle, şayet genetik test istiyorsanız eşiniz gidiyor ve embriyolar donduruluyor. Genetiğe gidiyor. Sonuca göre sizin adetinizle birlikte tedaviniz başlıyor ve transferi gerçekleşiyor. Ama genetik test istemezseniz eşinizle birlikte gidersiniz 5.gün size transfer yapılır.Birlikte dönersiniz. Geçtiğimiz pazartesi eşimi çağırdılar, biz birlikte gittik bu vesileyle de bende muayene oldum. Şimdi 5. Günü bekliyoruz. 5. Gün sonunda genetiğe incelemeye gidecek empriyolar. Sonrada dondurulacak. Benim işlemim sanırım bir kaç ay sonra olacak

Evet tüm kliniklerde bu böyle, şayet genetik test istiyorsanız eşiniz gidiyor ve embriyolar donduruluyor. Genetiğe gidiyor. Sonuca göre sizin adetinizle birlikte tedaviniz başlıyor ve transferi gerçekleşiyor. Ama genetik test istemezseniz eşinizle birlikte gidersiniz 5.gün size transfer yapılır.Birlikte dönersiniz. Geçtiğimiz pazartesi eşimi çağırdılar, biz birlikte gittik bu vesileyle de bende muayene oldum. Şimdi 5. Günü bekliyoruz. 5. Gün sonunda genetiğe incelemeye gidecek empriyolar. Sonrada dondurulacak. Benim işlemim sanırım bir kaç ay sonra olacak
Evet ben de bugün görüştüm, aklıma yattı ama burası toplama yapılırken eşimin spermlerini alacaklar, öyle konuştuk, tarama istemiyorum ben bütçemiz bunları bile aşıyor, artık takdiri Allah a bırakacağım.Benim de galiba 1 ayı geçer. Siz nerede yaşıyorsunuz acaba, ben Ankara da yaşıyorum da

Evet ben de bugün görüştüm, aklıma yattı ama burası toplama yapılırken eşimin spermlerini alacaklar, öyle konuştuk, tarama istemiyorum ben bütçemiz bunları bile aşıyor, artık takdiri Allah a bırakacağım.Benim de galiba 1 ayı geçer. Siz nerede yaşıyorsunuz acaba, ben Ankara da yaşıyorum da
Ventusla mı görüştünüz. Gaziantep’te yaşıyorum.

merhaba genetik testlerde dahil olunca fiyat değişiyor mu acaba bilgi verebilir misiniz

Evet değişiyor, bende genetik test ve cinsiyet seçimi istedim. Artı 3000€ ekleniyor. Yani toplamda 9000-9500€ oluyor
Bana çok fazla geldi 105 bin TL fark, ben çok kızım olsun istiyorum ama 3000 Euro fark veremem, bğtçem yetmez.sizin adınıza sevindim, rabbim gönlümüzdeki ni nasip etsin 🤲

Merhaba arkadaşlar 5 gündür kadinlar kulubunu takip ediyorum ve en çok duyduğum isimlerden biri dk Hit bende baya arastirdim dk Firdevs hanim var mucize ekibinden miracle hospital British ivf var Damla hanimla gorstum doktor Erdal bey ile konuştümsek ben tandem istedim pgd li cinsiyet British 10 bin Euro dedi dk hit 9bin Euro mucize ekipte 7bin Euro dedi
Sanirim dk Hit e yaptircam siz ne dusunuyorsunuz
Merhaba bende hit düşünüyorum karar verdiniz mi siz

Merhaba bende hit düşünüyorum karar verdiniz mi siz
Ben tekrar yaşımdan dolayi (43) turkiyede şansımı denemek istiyorum ama donor düşünürsem Bakü maddi acidan çok daha iyi artı çok ilgililer ve araştırmalarıma göre iyi bi doktor ve iyi bi klinik Medical plaza. Kıbrıs olsa Ventus yada Kıbrıs ivf hospitali secerdim

Rabbım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın.Bende ayni süreçteyim şu an. Kıbrıs yumurta donasyona karar verdik eşimle. Araştırmaya başladim. Merkez ve doktor araştırması yapıyorum. Umarım hepimiz mutlu oluruz. Doktor hit mi tavsiye ediyorsunuz. Başka bir önerisi olan var mi
Hangisine karar verdiniz bizde arastirma asamasindayiz?

Bende Ventusla tedaviye başladım. Ventusu ilk doktorumdan duydum. 2 gün önce onların bir hastasının doğumunu yaptırdım dedi. Hatta Amerika’dan Kıbrıs’a gelen bir hastalarınında muayenesini yapmış. Saydığınız diğer kliniklerin hepsiyle görüştüm. Fakat Ventusta karar kıldım. Yapay zeka kullanıyor olmaları, Orada Hemşire Emine hanımın tutumu ilgisi, Dr Beril Hanım en ince ayrıntısına kadar incelemesi ve benimle online görüşme yapması karar vermemde çok etkili oldu. Tabi tüm bunlardan daha önemlisi sonuç. Sürecim devam ediyor bakalım sonuç ne olacak. Zamanınız varsa henüz karar vermediyseniz sürecimi buradan paylaşacağım. Takip edebilirsiniz.
Türkiye’de sizin doktorunuz kimdi? Ve neden Donosyona karar verdiniz sakıncası yoksa ögrenebilirmiyim özel bi durumsa aciklama yapmak zorunda değilsiniz bu durumu anlarım.

Türkiye’de sizin doktorunuz kimdi? Ve neden Donosyona karar verdiniz sakıncası yoksa ögrenebilirmiyim özel bi durumsa aciklama yapmak zorunda değilsiniz bu durumu anlarım
Ben 39 yaşında evlendim. Şimdi 48 yaşındayım. O günden bugüne 1 defa aşılama, 7 kez tüp bebek geçmişim var. Bir kere de kendiliğinden hamile kaldım. Alternatif tıpta denedim. Fakat 3 kez hamilelik kaybı yaşadım. Doktorların 35 yaşından sonra kadınlarda yumurtaları kalitesiz oluyor. Sözünün sanırım canlı bir örneğiyim. Bu yüzden donasyona karar verdim.

Ben 39 yaşında evlendim. Şimdi 48 yaşındayım. O günden bugüne 1 defa aşılama, 7 kez tüp bebek geçmişim var. Bir kere de kendiliğinden hamile kaldım. Alternatif tıpta denedim. Fakat 3 kez hamilelik kaybı yaşadım. Doktorların 35 yaşından sonra kadınlarda yumurtaları kalitesiz oluyor. Sözünün sanırım canlı bir örneğiyim. Bu yüzden donasyona karar verdim.

Anliyorum rabbim kimsenin istegini boş çevirmesin tez zamanda rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun evlerimizi çocuk sesleriyle senlendirsin insallah 🤲🏼

Merhabalar ben Kıbrıs düşünüyorum da yorumlardan buldum sizi gebelik oluştu mu nerde denediniz acaba bide donermi kullanıldı sizde acaba

Back