• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Bende orayla görüştüm serdar çelikle ve çok içim ısındı. Sosyal medyada hep gebeliklerde paylasiyorlar güncel olarak. Yani param olunca oraya daha yatkinim gibi. Birde manat olarak çok ucuz tutuyor, keşke bizede € yapmasalardi 😁
Biz turkiyeden arayınca demek ki fiyat euro oluyor ama o bile kibrisa gore uygun, ben doktorla hiç görüşmedim henüz daha, koordinatör bayan bilgi verdi whatsapdan detayli olarak her sorumu ayri ayri cevapladı, çok soru sormuştum bende😂😂😂, sabırla ve açık yüreklilikle cevaplar aldım, yani öyle ikna etmekten ziyade, gercekten ayrıntılı olarak, kibrisda görüştüğüm yerler sürekli bir ikna etme, hatta biran önce karar verin der gibilerdi, bu da beni daha tedaviye karar bile vermeden, başlamadan biraz gerdi, fiyatlar zaten uçmuş vaziyette...

Biz turkiyeden arayınca demek ki fiyat euro oluyor ama o bile kibrisa gore uygun, ben doktorla hiç görüşmedim henüz daha, koordinatör bayan bilgi verdi whatsapdan detayli olarak her sorumu ayri ayri cevapladı, çok soru sormuştum bende😂😂😂, sabırla ve açık yüreklilikle cevaplar aldım, yani öyle ikna etmekten ziyade, gercekten ayrıntılı olarak, kibrisda görüştüğüm yerler sürekli bir ikna etme, hatta biran önce karar verin der gibilerdi, bu da beni daha tedaviye karar bile vermeden, başlamadan biraz gerdi, fiyatlar zaten uçmuş vaziyette...
Aynen katılıyorum. Bende sorduğum her soruya detaylıca cevap aldım, yaklaşımları çok iyiydi. O yüzden oraya daha çok yakınım.

Merhaba bizde ventusda basladik donor sectik yakinda esimle gidecez örnek vermeye
Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur. Bugün Emine hemşireyle görüştüm bende. Maşallah bu ay hiç negatifimiz olmadı dedi. Bende paylaşımlarına bakınca çok duygulandım 🥰 🥲

Merhaba bizde ventusda basladik donor sectik yakinda esimle gidecez örnek vermeye
hayırlı olsun bizde ventusa bütün tahlilleri gönderdik donöre de karar verdik adet döngüsüne göre başlayacağız inşallah
Siz direkt mi başladınız yoksa bütün tahlilleri orada mı yaptıracakaınız

hayırlı olsun bizde ventusa bütün tahlilleri gönderdik donöre de karar verdik adet döngüsüne göre başlayacağız inşallah
Siz direkt mi başladınız yoksa bütün tahlilleri orada mı yaptıracakaınız
Tahlilleri filmleri yaptirdik, donörü sectik haftaya gidecegiz ay sonu transfer gozukuyoe hersey yolunda giderse

Teşekkür ederim🌺. Ben tedavi için 5000 euro, kalan embriyoları dondurmak için de 500 euro verdim. Onun dışında bir kez günübirlik sperm vermek için gittik, bir kez de transfere gidip bir gece konakladık. Kullandığım ilaçlar hariç bütün masrafım bu kadar
Sonucunuz belli oldu mu? Insallah güzel haberleriniz olsun🤲🏻❤️

Sonucunuz belli oldu mu? Insallah güzel haberleriniz olsun🤲🏻❤️
Merhabalar, evet sonucum belli oldu, hamileyim 🥰. Cuma günü beta-hcg 174 çıktı, pazartesi tekrar kan verdiğimde 730 çıktı. Doktorum muhtemelsn ikiz olacağını söyledi, gelecek hafta ultrason için hastaneye gideceğim, çok heyecan verici bir süreç. Darısı sizin başınıza

Merhabalar, evet sonucum belli oldu, hamileyim 🥰. Cuma günü beta-hcg 174 çıktı, pazartesi tekrar kan verdiğimde 730 çıktı. Doktorum muhtemelsn ikiz olacağını söyledi, gelecek hafta ultrason için hastaneye gideceğim, çok heyecan verici bir süreç. Darısı sizin başınıza
Hayirli uğurlu olsun canim❤️, maşallah🧿 çok sevindim🥰, allahim bu güzel berat kandillinde, inşallah dualarimiz kabul olur ve herseyin hayirlisi nasip olur insallah bizlere de 🤲🏻

Back
X