• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Hayırlısı olsun. Ben de Mart Nisan gibi düşünüyorum. Bakü Celalettin bey , Serdar Bey veya Kıbrıs Vita Altera arasında gidip geliyorum. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın, dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲
Bakude aynı yeri düşünüyoruz demek ki canim, kibrisda da aklımda ventus var, zaten vita altera da bildiğim kadarıyla ventus ile calisiyor, farkı ventusda yapay zeka olması, baku hem ilgi, hem fiyat hemde donör resmini görebildiğimiz için seçimlerim arasında...

Dün ameliyat oldum. Bugün hastanedeyim. Laporozkopiyle tüplerim alındı. Histeroskopiyle de yapışıklıklar giderildi. Artık Nisan ayını bekleyeceğim.
Bi sakincasi yoksa neden tüplerin alindi anlamadim. Tüpler yumurta mi diyorsun? Ve ventus vok maaliyeti yüksek 10 bin euro pgt de cok önemli

Bi sakincasi yoksa neden tüplerin alindi anlamadim. Tüpler yumurta mi diyorsun? Ve ventus vok maaliyeti yüksek 10 bin euro pgt de cok önemli
Tüplerimde bir sıvı geçişi göründü. Bu embriyonun tutunmasında negatif bir etken olabilir denildi. Kesin alınmalı diye birşey denmedi ama ben aldırdım. Çünkü benim bu saatten sonra işime yaramayacaktı.

Çok geçmiş olsun inşallah ❤️🤲🏻
Teşekkür ederim. Ama biliyor musunuz Ameliyat sonrası doktorum, yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi baya yumurtanız vardı dedi. İçim bir cız etmedi değil 😔 Dedim hocam toplasaydınız 😏 Acaba yine de kendi yumurtalarımla mı denesem, boşa uğraşmayın olsa olurdu çok yıprandınız dedi 🥹

Teşekkür ederim. Ama biliyor musunuz Ameliyat sonrası doktorum, yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi baya yumurtanız vardı dedi. İçim bir cız etmedi değil 😔 Dedim hocam toplasaydınız 😏 Acaba yine de kendi yumurtalarımla mı denesem, boşa uğraşmayın olsa olurdu çok yıprandınız dedi 🥹
O kadar iyi anlıyorum ki ❤️ ama bunları düşünmeyin, bugüne kadar hep acaba olur mu kendi yumurtamiz ile diye hep denedik hep yıprandık üzüldük...o yüzden gelecek güzel günlere, inşallah 🤲🏻 sağlıkla pgt den dönecek minik tatlı bebisleri 🐣🐣🐣 düşünüp, gönlünüzü ferah tutun🥰

Back