• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Merkezlere gelince uc aşağı beş yukarı hepsi aynı işlemi yapıyor bende en son kibrisda ventusu düşünüyorum, sebebi Doktor Beril hoca ile görüşmemin neticesinde fark ettim ki, diger yerdeki doktorlar hep genel geçer şeylerden bahs etti, Beril hoca ise benim testkiklerimi detaylıca inceleyip daha çok benimle ilgili konulardan bahs etti ve bana uygun bir tedavi planı oluşturdu, fakat ben burda bu işlemlerin bakude de yapıldığını da arkadaslardan öğrenince orayla da görüştüm, bakunun benim için artı olan kısmı, donör resmini goreblmemiz oldu, tabi donör müsadere ederse oluyormuş bu da, ki %90 turkiyeden gelen hastalar için donorler ok diyormuş, adım alabildim mi? Yok henüz değil, allahim bizleri üzmeyecek merkez ve kişilerle karşılaştırsın bizleri insallah🤲🏻🥰
Merhaba bircare baküde nerelerle görüşüyorsunuz acaba ben kibris ile bakü arasında kaldım henüz kliniklerle iletişime geçmedim ama burdaki arkadaşların sayesinde azda olsa bilgi alabiliyoruz.

Merhaba bircare baküde nerelerle görüşüyorsunuz acaba ben kibris ile bakü arasında kaldım henüz kliniklerle iletişime geçmedim ama burdaki arkadaşların sayesinde azda olsa bilgi alabiliyoruz.
Canim ben baku medical plaza ile görüştüm, doktor Celalettin Örnek var, fakat doktor ile henüz görüşmedim. Koordinatör Menekşe hanımdan bayağı bir bilgi aldım, birde burdan bir arkadas bakude pozitif alınca görüşeyim dedim, çok da içime sindi, ben bakude de yapıldığını bilmiyorum, burdan öğrenince iletisime geçtim...

Slm ben Bakü’de doktorlar ile görüştüm 4500-5000 Euro arası bunun içinde donasyon cinsiyet seçimi ve historoskopi var yani baya uygun fiyat ol

Valla bende Kıbrıs'ta çok yerle görüştüm. Baküylede görüştüm. Bakunun ilgisi ve verdiği fiyat daha çok hoşuma gitti. Eğer paramı toplayabilirsem orayı düşünüyorum. Gidebilirsem mutlaka burdan size yazarım 😊
Umutizm
Tedaviye başlamadım ama detaylı görüştüm. İlgileri çok güzel şimdilik. Konaklama dahil 4000€ dedi
Nereyle görüştunuz baküde

Canim ben baku medical plaza ile görüştüm, doktor Celalettin Örnek var, fakat doktor ile henüz görüşmedim. Koordinatör Menekşe hanımdan bayağı bir bilgi aldım, birde burdan bir arkadas bakude pozitif alınca görüşeyim dedim, çok da içime sindi, ben bakude de yapıldığını bilmiyorum, burdan öğrenince iletisime geçtim...
Merhaba bende haftaya kliniklerle iletisime geçicem eğer görüşme listelerimi sizlerle paylaşırım cevabinız içn teşekkür ederim

Merhaba İstanbul’da yaşıyorum burada 3 defa tüp bebek tedavisi oldum ve sonuçlar hep negatif amh çok düşük olduğu için yaşım 40 tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum buradaki doktorlar düşük oran veriyor ki yumurta sayımda azaldı 3 tane bende Kıbrıs’ta yumurta donasyonu olmaya karar verdim kafam çok karıştı iyi dediğim klinik yorumlarına denk geliyorum çok şaşırıyorum 3 klinik araştırmam sonucunda buldum ama denli iyiler bilmiyorum herkes aynı şeyi söylüyor ilk başta canımlar cicimler parayı aldıktan sonra bir anda herşey değişiyor yine burada okudum 2. Hatta 3. Negatiflerde telefon bakmamalar kötü davranmalar hastayı suçlamalar herkes demiş kişiye göre donasyon bulunuyor falan diye ama Kıbrıs küçük bu kadar sirkülasyon var orası kafamı hepten karıştırıyor şahsi fikrim 1 donasyondan 2-3 aile yararlanıyor 3 aşağı 5 yukarı benzer fiziksel özellikler ben British - Sevinç ve Hit hastanelerini buldum hitle ilgili korkunç yorumlar okudum burada güzel yorumlarda var tabi kızlar lütfen bana yardım edin daha önce gitmiş deneyimlemiş tecrübe edinmiş kişilerden yardım istiyorum bu son şansım maddi manevi çok yorulduk
British tüp Bebek merkezinde başladım ben kendi yumurtamla

Bende şimdi onu yazacaktım. Ventusla baslayabiliyorsaniz ne ala. Bende görüştüm, ilgileri gerçekten çok güzeldi ve çok güven verdi. Yapay zeka kullaniyorlarmis ve %93 başarı oranı dedi. Ama diğer merkezlerle arasında ciddi fiyat farkı var. Testlere falan girersen yaklaşık 10.000 € falan tutuyor. Girmezsen 6500 € dedi. Ama işte, paran yoksa istesende yaptiramiyorsun. 2 arada 1 derede kaldım. Düşük fiyat verende denesem, tutmazsa birdaha bu parayı bulamam hemen yaşta geçiyor.ventus için beklesem parayı toparlayabilecek miyim emin değilim, yine yaş geçiyor 😁 bilemedim kafam çok karışık. Ama ventusla görüşmem sonucunda şunu soyleyebilirim ki, çok güven veriyorlar. Yapay zeka falan diyor. Olumsuz olanı direk görüyorsunuz siz bile diyor. Onları direk eliyorlarmis. Size transfer olan embriyonun kalitesini söz bile görüyorsunuz diyor ve %93 başarı oranı verdi. Param olsaydı orda yaptırmak çok isterdim. Sizde tedavi sürecinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim, bizede ışık olur
Yapay zeka artık bir çok yer kullanıyor kriterleri böyle degerlendirmeyin konuşun merkezlerle anlatırken hepsi süslü kelimeler kullanıyor bende aylarca araştırdım kalbimin sesini dinledim yumurta toplama işlemi dün yapıldı

Yapay zeka artık bir çok yer kullanıyor kriterleri böyle degerlendirmeyin konuşun merkezlerle anlatırken hepsi süslü kelimeler kullanıyor bende aylarca araştırdım kalbimin sesini dinledim yumurta toplama işlemi dün yapıldı
Canim sen kendi yumurtan ile yaptırdın anladığım kadarıyla britishde, hayırlı uğurlu olsun insallah 🥰, kac yumurta toplantı, ilerlemeleri konusunda durum da iyidir insallah, bizler donasyon düşünüyoruz ama tup bebek tedavisinde british ilgi alakası nasıldı? Olumlu olumsuz yazarsan bize de merkez hakkında bilgi olur, tekrar bol şans dilerim, kalpten ❤️

Canim sen kendi yumurtan ile yaptırdın anladığım kadarıyla britishde, hayırlı uğurlu olsun insallah 🥰, kac yumurta toplantı, ilerlemeleri konusunda durum da iyidir insallah, bizler donasyon düşünüyoruz ama tup bebek tedavisinde british ilgi alakası nasıldı? Olumlu olumsuz yazarsan bize de merkez hakkında bilgi olur, tekrar bol şans dilerim, kalpten ❤️
Canım evet kendi yumurtamla başladım yumurta sayım yasima göre çok iyi dediler 20 yumurtadan 10 tane istediklerini boyuttaymis ama kalitesi önemli dediler eğer 5 güne gitmezse bende donosyon düşünüyorum hiç ugrasmayacagim onun için de konuştum oda içime sindi sonuçta benim genetik özelliklerimi alacak ben taşıyacağım ben emzirecegim halk arasinda bilinen başkasının çocuğu mantığını taşımıyorum ama bugün çok detaylı konuştuk hastane ile bu konuyu benim ve eşimin kafasına yattı

Canım evet kendi yumurtamla başladım yumurta sayım yasima göre çok iyi dediler 20 yumurtadan 10 tane istediklerini boyuttaymis ama kalitesi önemli dediler eğer 5 güne gitmezse bende donosyon düşünüyorum hiç ugrasmayacagim onun için de konuştum oda içime sindi sonuçta benim genetik özelliklerimi alacak ben taşıyacağım ben emzirecegim halk arasinda bilinen başkasının çocuğu mantığını taşımıyorum ama bugün çok detaylı konuştuk hastane ile bu konuyu benim ve eşimin kafasına yattı
Maşallah 🧿❤️ yumurta sayın çok çok iyiymiş, inşallah güzel bir sonuç alacağına inanıyorum, donasyonda bile 10 adet yumurta garantisi veriyorlar, tabi fazlasi çıkarsa ayri. Bende kibrisda british yada ventus düşünüyorum, ama önce bakuye bir şans vermek niyetindeyim, hakkımızda hayırlısı olsun, merkezle ilgili ne kadar bilgi paylaşabilirsen bizler için de o kadar yol gösterici olur, çünkü uzaktan ayri, gidip yerinde görüp merkezi tanıyan arkadaşlardan gelen bilgiler ayri bir değerli bizler için...

Arkadaşlar ben 1 kere rahim filmi cektirmistim ama anestezili. Anestezisiz çektiren var mı, çok zor mu?
Ben bir kere bir tıp fakültesinde anastezisiz yaptırmıştım.( Asistan bir doktor yapmıştı😔) Korkunç bir ağrıydı. Sonrasında ağrı kesici iğne yapmaları gerekiyormuş onu da yapmamışlardı. Çektiğim ızdırabı anlatamam. İstanbul şişlide bir görüntüleme merkezinde çektirdim. Onlarda anestezisiz çekiyorlar ama ne olduğunu bile anlamıyorsunuz. Muayeneden bile daha rahat ve kısa sürüyor. Oraya gitme şansınız olursa kesinlikle tavsiye ederim.

Ben bir kere bir tıp fakültesinde anastezisiz yaptırmıştım.( Asistan bir doktor yapmıştı😔) Korkunç bir ağrıydı. Sonrasında ağrı kesici iğne yapmaları gerekiyormuş onu da yapmamışlardı. Çektiğim ızdırabı anlatamam. İstanbul şişlide bir görüntüleme merkezinde çektirdim. Onlarda anestezisiz çekiyorlar ama ne olduğunu bile anlamıyorsunuz. Muayeneden bile daha rahat ve kısa sürüyor. Oraya gitme şansınız olursa kesinlikle tavsiye ederim.
Canim aynen muhtemelen senin dediğin yer, benim de gittiğim görüntüleme merkezi, ben fark ödeyip Cevat Bayrak hocada cektirmistim, ama diğer hocalar da da hiç ağrısız çekiliyor diye biliyorum, imkani olan ve rahim filmi çektirmesi gereken arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim, linkleri de atıyorum belki bir faydası olur, hem Avrupa hemde Anadolu yakasında yerleri mevcut🥰

Canim aynen muhtemelen senin dediğin yer, benim de gittiğim görüntüleme merkezi, ben fark ödeyip Cevat Bayrak hocada cektirmistim, ama diğer hocalar da da hiç ağrısız çekiliyor diye biliyorum, imkani olan ve rahim filmi çektirmesi gereken arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim, linkleri de atıyorum belki bir faydası olur, hem Avrupa hemde Anadolu yakasında yerleri mevcut🥰
Evet benim dediğim yerde burası 👍🏼

Back