• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Ben hangi merkezle gorustuysem kibrista, bana donorlerin sürekli doğum kontrol hapı kullandıklarını söylediler, bıraktıklarında bizimle ayni anda adet görmeleri için yapıyorlarmış, merkezlerle görüşecek arkadaşlar bu soruyu da irdeleyebilir mesela, embriyo ve sperm değil fakat donmus yumurta çozüldüğünde en fazla bozulma gösteren hücreymis...
Ben böyle bir konuşma yapmadım. Belki de genetik test istediğim için zaten empriyolar dondurulacaktı o yüzden böyle bir konuşma yapmadık. Sadece donör adet gördüğünde sizi bilgilendireceğiz ve donörün tedavisi başlayacak denildi. Donör adet gördüğünde aradılar bilgi verdiler. Arada da donörün kontrollerinin yapıldığı ve herşeyin yolunda olduğu bilgisi verildi. Yumurta toplanacağı günde eş zamanlı eşim çağrıldı. Eşimden de sperm alındı. Yani zannediyorum herşey olağan döngüsünde devam etti. Tabi ben öyle biliyorum.

Ben böyle bir konuşma yapmadım. Belki de genetik test istediğim için zaten empriyolar dondurulacaktı o yüzden böyle bir konuşma yapmadık. Sadece donör adet gördüğünde sizi bilgilendireceğiz ve donörün tedavisi başlayacak denildi. Donör adet gördüğünde aradılar bilgi verdiler. Arada da donörün kontrollerinin yapıldığı ve herşeyin yolunda olduğu bilgisi verildi. Yumurta toplanacağı günde eş zamanlı eşim çağrıldı. Eşimden de sperm alındı. Yani zannediyorum herşey olağan döngüsünde devam etti. Tabi ben öyle biliyorum.
Ben özellikle taze transferde donör ile adetim nasil es zamanlı denk gelecek diye sorduğumda, donorler zaten doğum kontrol hapı kullaniyor, bıraktıklarına da adet oluyorlar sizinle aynı tarihte diye cvp aldım. Hatta bunun yumurta kalitesine etkisi olmuyor mu diye de hep sordum merkezlere, ventus Emine hanım dahil, yok siz bunları kafaya takmayın dediler, sizde embriyolar donduruldugu için donorun normal adet tarihi beklenmis oluyor anladığım kadarıyla, ben taze embriyo transferi ve es zamanlı adet için bu cvp aldım hep,...sizdeki gibi dondurulmuş embriyo transferi belki de doğru olan, çünkü bu durumda adet esitleme gibi birsey olmuyor.

Ben hangi merkezle gorustuysem kibrista, bana donorlerin sürekli doğum kontrol hapı kullandıklarını söylediler, bıraktıklarında bizimle ayni anda adet görmeleri için yapıyorlarmış, merkezlerle görüşecek arkadaşlar bu soruyu da irdeleyebilir mesela, embriyo ve sperm değil fakat donmus yumurta çozüldüğünde en fazla bozulma gösteren hücreymis...
O yüzden ilk seferde tutmama oluyo o zaman🤔

Ben özellikle taze transferde donör ile adetim nasil es zamanlı denk gelecek diye sorduğumda, donorler zaten doğum kontrol hapı kullaniyor, bıraktıklarına da adet oluyorlar sizinle aynı tarihte diye cvp aldım. Hatta bunun yumurta kalitesine etkisi olmuyor mu diye de hep sordum merkezlere, ventus Emine hanım dahil, yok siz bunları kafaya takmayın dediler, sizde embriyolar donduruldugu için donorun normal adet tarihi beklenmis oluyor anladığım kadarıyla, ben taze embriyo transferi ve es zamanlı adet için bu cvp aldım hep,...sizdeki gibi dondurulmuş embriyo transferi belki de doğru olan, çünkü bu durumda adet esitleme gibi birsey olmuyor.
Anladım. Ama merak ettim. Bir daha ki görüşmede bunu soracağım.

Yurt disi dedigim ispanya gibi bu işin asıl merkezi olan yerler mesela, çok önce senkronasyon yapıyor, baku bambaşka bir yöntem kullaniyor, onlar mesela benim adet tarihinde hangi donör de adet görüyorsa, öyle hapla falan değil normal onların arasından seçip öneride bulunuyor, yani diyeceğim o ki merkezlerle görüşen arkadaşlar şu donorun es zamanlı hazırlanma işini irdeleyip farklı bir bilgi alırsa ne kadar güzel olur burda paylaşsa, benim kafama yatmadı bu kısım...
Benim tedavi gördugum merkez dediginiz gibi daha önceden senkronize ediliyor, kan degerleri, dış görünüm falan donörlerden daha önce toplanıyor yumurtalar ve hangisi anne adayına uygunsa onu kullanıyorlar

Merhaba yorumunuzda bahçeciye gittim ve çok ilgilendirdiler. Adet gormuyorsaniz boşuna denemeyin çok para verirsiniz demiş dontornuz. Bahçeci klinik hakkında fikir alabilirmiyim hangi doktoru tavsiye edersiniz ve gerçekten ilgililermi. Cok yorumlar okudum bahceci hakkında iyi olanda var çoğu hiç ilgilenmiyor para için olmadık testler yalıyorlar diye duydum. Bahçeci kliniği seçerken fiyatini bilipte kabul ediyorsunuz ama birde o kadar gidipte ilgisiz olurlarmi diye korkundan vazgeçecek gibi oluyorum. O yüzden tecrübenizi paylaşırmısiniz bu klinik hakkında?
Merhaba, benimki donasyon değildi. İstanbul nisantasindaki bahceciye gittim, özellikle Mustafa bahceciye muayene oldum. Donasyon hiç denemedim ben.

Cinsiyet seçimi için arama motoruna yazdığımda baküyü göstermiyor. Siz iletişim numarasını falan nasıl nereden buldunuz acaba. Birde baküye gitmek için vize filan lazımmı. Araştırdınız mı hiç
Baku medikal plaza ile görüştüm ben burda blackcik arkadaştan duydum bende önceden bilmiyordum, nufus cüzdanı yeterli gitmek için.

Back