Merhaba. Banada 7 sene önce erken menopoz dendi.2 tüp bebek denemem var, sonrasında erken menopoz başlangıcı olduğu için tutmaz dendi. Yani burda öyle böyle konuşuyor herkes ama menopoz olduktan sonra tup bebek olmaz arkadaşlar, olursa mucize, rabbim nasip edecekse o zaman tüp bebeksizde olur. ben birsuru dr a gittim hepsi olmaz dedi. En son içimde kalmasın diye bir sürü muayene parası verip bahçeci ye gittim ve orda bir sürü Dr olmasına rağmen özellikle Mustafa bahçeci ye gittim. Çok iyi bir Dr ve çok ilgilendi. Bana net olarak şöyle dedi. Eğer adet gormuyorsan olmaz, denemeye deneriz ama boşuna para vermiş olursun. Eğer adet görüyor olsaydın tek yumurtayla bile denenirdi, ama adet gormuyorsan olmaz dedi. Sonra ben evlat edinmeyi arastirdim bayağı bi, hatta kesin kafaya koydum evlat edinecektim. Sonuçta anne olmak emektir, bazıları doğurduğunu çöpe atiyorken bazıları dogurmadigini başının üstünde taşır. Herneyse evlat edinmek için kuruma başvurdum, herşey okeydi benim için kabulümdü. Ama kurumdan bana söyledikleri tek birşeye takıldım ve vazgeçtim. Buradaki çocukların aileleri yarın olurda çocuğu geri almak için mahkeme açarsa mahkemeyi kazanıp geride alabilirler sizden dedi. Bu 2 sene sonrada olabilir, 5 sene sonrada olabilir.mahkemeyi kazanamayadabilirler ama kazanadabilirler dedi.bunun için sizden kesin alamazlar diyemem bunları bilmeniz lazım en baştan dedi. Ve ben bunu kaldıramam, ben ondan ayrılamam. O yüzden bu işe hiç girmedim ve donasyon düşünmeye karar verdim. Ama aynı sizin gibi olumsuz sonuclanirsa diye çok korkuyorum.o yüzden senelerdir sadece araştırma aşamasındayım. Şu aralar içim en çok bakü ye ısındı , bakalım Kıbrıs ve bakü arasında karar verme aşamasındayım. Sizin içinde hayırlısı ne ise o olsun inş