- 19 Mayıs 2023
- 248
- 391
- 23
- 49
Canım paylaşımın için çok teşekkür ederimArkadaşlar birşey paylaşayım istedim, bende rahim inceligi vardı demistim ya, en fazla 7mm de kalıyor diye, yani aslında çok kötü bir değer değil diyor doktorlar, fakat riske atmak istemediğim için, araştırmalarım neticesinde akupunktur buna iyi geliyor diye bugün hayırlısıyla başladım ve öğrendim ki yumurtaliklari da uyariyormus, benden yaş olarak komple geçti de belki son kez kendi yumurtam ile deneyeyim diyen arkadaşlar vardır diye paylaşayım dedim. Bu isi yapan özel yerlerle görüştüm tek seans 2500 den başlıyor 4000 bin tl diyen bile oldu, en az 10-15 kez gitmek gerekliydi, ve toplayınca tabi bu da belli bir meblağ. Sonra arastir arastir derken devlet hastanelerinde getat merkezleri var, her hastanede değil birçoğunda, ve gönlüme göre de buldum çok şükür seansı inanamazsınız 300 tl ve doktorum bu konuda tecrubeliymis de, tup bebeğe hazırlanan hastalara uygulama yapan bir doktor, sonuç benim rahime nasil etki eder bilmiyorum ama ben ümitliyim, paylaşayım istedim, ben bu tedaviye 1-1,5 ay devam edip inşallah donasyona gireceğim, hala merkez konusunda tam karar vermemiş olmakla beraber....
Ne güzel denk gelmiş işiniz,bundan sonra da hep rast gitsin süreciniz inşallahArkadaşlar birşey paylaşayım istedim, bende rahim inceligi vardı demistim ya, en fazla 7mm de kalıyor diye, yani aslında çok kötü bir değer değil diyor doktorlar, fakat riske atmak istemediğim için, araştırmalarım neticesinde akupunktur buna iyi geliyor diye bugün hayırlısıyla başladım ve öğrendim ki yumurtaliklari da uyariyormus, benden yaş olarak komple geçti de belki son kez kendi yumurtam ile deneyeyim diyen arkadaşlar vardır diye paylaşayım dedim. Bu isi yapan özel yerlerle görüştüm tek seans 2500 den başlıyor 4000 bin tl diyen bile oldu, en az 10-15 kez gitmek gerekliydi, ve toplayınca tabi bu da belli bir meblağ. Sonra arastir arastir derken devlet hastanelerinde getat merkezleri var, her hastanede değil birçoğunda, ve gönlüme göre de buldum çok şükür seansı inanamazsınız 300 tl ve doktorum bu konuda tecrubeliymis de, tup bebeğe hazırlanan hastalara uygulama yapan bir doktor, sonuç benim rahime nasil etki eder bilmiyorum ama ben ümitliyim, paylaşayım istedim, ben bu tedaviye 1-1,5 ay devam edip inşallah donasyona gireceğim, hala merkez konusunda tam karar vermemiş olmakla beraber....
Canim çok sagolNe güzel denk gelmiş işiniz,bundan sonra da hep rast gitsin süreciniz inşallah
İnternational ivf instadan takip ettiğim. Ama Medical plaza diye geçiyor sanirimSlm hangi merkez
slm hangi merkez ile görüştünüz
Slm hangi merkeze karar verdiniz
Celaettin örnek yada Serdar celikSlm,bende Bakü düşünüyorum hangi doktora gidmek istiyorsunuz
Valla bize hiç öyle demedi kurumdakiler. Oldu ki annesi babası çocuğu almaya kalktı, mahkeme açtı. Size kesinlikle alamazlar diyemem dedi. Böyle bir ihtimal var dedi. Bu 1 sene sonrada 5 sene sonrada olabilir, herşeyi baştan söylemek zorundayız dedi. Tabiki vazgeçme sebebim bu. Ben o çocuğu aldığım andan itibaren o benim herşeyim olacak, benim parçam olacak. Beraber senelerimiz geçecek, ben o çocuğa aşırı baglanacagim, besleyip büyüteceğim. Eee sonra biyolojik aile terkettigini falan unutup gelip onu benden alacak, mahkemede buna tamam diyecek. Ben bu riski göze alamam, hayatım kararır çok üzülürüm. Senelerce onu benden alacaklar mi almayacaklar mi diye paranoyakca yaşayamam. Aileye sorsalar ne olacak? Tamam evlat edinilsin desede, gün gelip onu benden koparacaksa ne anlamı var? Sistemin değişmesi lazım. Bu yüzden çok kişi vazgeciyorÇünkü Türkiye yasalarına göre çocuk biyolojik ailenindir. Fakat sırf vazgeçme sebebin buysa keşke vazgeçmeseydin. Her ne kadar böyle de olsa mahkeme senin çocuğa sunduğun imkanlar aile düzenine falan bakıyor. Kaldı ki evlat edinilecek çocuklar zaten ailesi terketmiş kimsesiz çocuklar oluyor. Yada yuvaya bırakan aileye soruluyormuş çocuğunun evlatlık verilmesini istiyor musun diye? Ve bize söylenen evlatlık verilen bir çocuk tekrar ailesi tarafından istenmiyor zaten dediler. Bu çok küçük bir ihtimal dediler.
Sende benim gibi burçlarla ilgilisin galibaArkadaşlar öncelikle Kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızda unutmayın bizleri.
Size bir şey soracağım. Transfer tarihi belirlerken, bebeğin olası burcunu hesaba katıyor musunuz?
Bu tarz yorumlarla bizi rahatsız etmeseniz, hamile ilen başka erkeklerle birlikte olan kadınlar anlıyor normal karşılıyormuşsunuz, onlarla lgilenseniz, kısaca çenenizi kapatıp, bizi bir rahat bıraksanız.. ayrıca bilimsel olarak donsyon veya normal yolla veya tup bebek yöntemi ile, genetik rahatsızlık oranı değişmez, az biraz bilimsel makale okusanız...Nasil böyle bir riski alıyorsunuz anlamıyorum. Yani anne karnında bebeğin sağlığı çok önemli ve bu gebeligi yaşayan kadın sigara içebilir alkol içebilir hatta hic tanımadığı bir adamla birlikte bile olabilir. Çok fazla sakat doğum olduğunu ve bunun sonucunda o bebekleri donasyon yaptıran ailelerin istemediğini duydum. Bu riske rağmen ben asla kabul edemezdim acikcasi evlat edinirdim
öncelikle o çeneni kapat gibi sözlerle seviyeni belli ediyorsun. Kusura bak yada bakma herseyin bir gerçeği var okuduğum ingilizce ve türkçe makaleler sayesinde bunları ögrendim hiç merak etme birde public bir alana yazıyorsun biliyorsun dimi yani herkes cevap verebilirBu tarz yorumlarla bizi rahatsız etmeseniz, hamile ilen başka erkeklerle birlikte olan kadınlar anlıyor normal karşılıyormuşsunuz, onlarla lgilenseniz, kısaca çenenizi kapatıp, bizi bir rahat bıraksanız.. ayrıca bilimsel olarak donsyon veya normal yolla veya tup bebek yöntemi ile, genetik rahatsızlık oranı değişmez, az biraz bilimsel makale okusanız...
Sizin de herkese açık bir yerde insanları aşağılamaya, başka erkeklerle birlikte olan kadınlarla bir tutmaya hakkınız yok, evet tekrar ediyorum, lütfen rahatsız etmeyin, yazdıklarınıza tabi ki bir cvp olacak hemde bu tarz ithamlarla, sizden kimse bizi anlamanızı beklemiyor...öncelikle o çeneni kapat gibi sözlerle seviyeni belli ediyorsun. Kusura bak yada bakma herseyin bir gerçeği var okuduğum ingilizce ve türkçe makaleler sayesinde bunları ögrendim hiç merak etme birde public bir alana yazıyorsun biliyorsun dimi yani herkes cevap verebilir
9000€ mu istedi? En son 6000€ du ne ara 9000 oldu?Merhaba sonshans. Söyle anlatiyim benim yaşım 43 yurtdisindayim rabbim nasip ederse tüp bebek düşünüyorum ama bende herkes gibi kararasizim doktor Hit British ve miracle hospital by Firdevs. Hit 9 bin Euro istedi British 10 bin euro ve doktor Firdevs 7bin euro.
Hala karar veremedim
Başka erkeklerle birlikte olan kadınlarla bir tutma olayı ne ? Yazıp duruyorsunda bir türlü anlamadım. Ben neyin ithaminda bulunmuşum ve neyi aşağılamışımSizin de herkese açık bir yerde insanları aşağılamaya, başka erkeklerle birlikte olan kadınlarla bir tutmaya hakkınız yok, evet tekrar ediyorum, lütfen rahatsız etmeyin, yazdıklarınıza tabi ki bir cvp olacak hemde bu tarz ithamlarla, sizden kimse bizi anlamanızı beklemiyor...
Siz evlat edinin o zaman.Nasil böyle bir riski alıyorsunuz anlamıyorum. Yani anne karnında bebeğin sağlığı çok önemli ve bu gebeligi yaşayan kadın sigara içebilir alkol içebilir hatta hic tanımadığı bir adamla birlikte bile olabilir. Çok fazla sakat doğum olduğunu ve bunun sonucunda o bebekleri donasyon yaptıran ailelerin istemediğini duydum. Bu riske rağmen ben asla kabul edemezdim acikcasi evlat edinirdim
Siz bir yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz...iyi akşamlar..Başka erkeklerle birlikte olan kadınlarla bir tutma olayı ne ? Yazıp duruyorsunda bir türlü anlamadım. Ben neyin ithaminda bulunmuşum ve neyi aşağılamışım
Evet ama bu 9000 bin Euro da tandem artı cinsiyet belirleme var sırf cinsiyet belirleme 2500 ile 3000 Euro arasi9000€ mu istedi? En son 6000€ du ne ara 9000 oldu?
Siz yumurta donasyonu işlemi nedir biliyor musunuz? Gebeliği yaşayan kadın sigara içebilir, içki içebilir demişsiniz ama gebeliği başka biri yaşamayacak zaten direkt donasyon yaptıran kişi yaşayacak. Siz taşıyıcı anneyle karıştırınız sanirimNasil böyle bir riski alıyorsunuz anlamıyorum. Yani anne karnında bebeğin sağlığı çok önemli ve bu gebeligi yaşayan kadın sigara içebilir alkol içebilir hatta hic tanımadığı bir adamla birlikte bile olabilir. Çok fazla sakat doğum olduğunu ve bunun sonucunda o bebekleri donasyon yaptıran ailelerin istemediğini duydum. Bu riske rağmen ben asla kabul edemezdim acikcasi evlat edinirdim
Sizin bilginiz eksik kalmış bu konuda o kadar titizlikle yumurta aldıkları kisi ve kişilerden test alıyorlar donor sertifikasi var ellerinde öyle her önlüne gelenden yumurta almiyorlar. Başka bi adam yada adamlarla birlikte olması yumurtalariyla ne alaka eğer bulasici hastalik için söylüyorsanız yine diyorum testlerle bunlar ortaya cikar zaten.Nasil böyle bir riski alıyorsunuz anlamıyorum. Yani anne karnında bebeğin sağlığı çok önemli ve bu gebeligi yaşayan kadın sigara içebilir alkol içebilir hatta hic tanımadığı bir adamla birlikte bile olabilir. Çok fazla sakat doğum olduğunu ve bunun sonucunda o bebekleri donasyon yaptıran ailelerin istemediğini duydum. Bu riske rağmen ben asla kabul edemezdim acikcasi evlat edinirdim
Genetik test ve cinsiyet belirleme dahil 9000 € sadece donasyon 6000€9000€ mu istedi? En son 6000€ du ne ara 9000 oldu?
Evet taşıyıcı annelik olduğunu zannediyordum bilgi için teşekkürlerSiz yumurta donasyonu işlemi nedir biliyor musunuz? Gebeliği yaşayan kadın sigara içebilir, içki içebilir demişsiniz ama gebeliği başka biri yaşamayacak zaten direkt donasyon yaptıran kişi yaşayacak. Siz taşıyıcı anneyle karıştırınız sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?