Yumurta donasyonu 2024

Canım paylaşımın için çok teşekkür ederim

Ne güzel denk gelmiş işiniz,bundan sonra da hep rast gitsin süreciniz inşallah

Nasil böyle bir riski alıyorsunuz anlamıyorum. Yani anne karnında bebeğin sağlığı çok önemli ve bu gebeligi yaşayan kadın sigara içebilir alkol içebilir hatta hic tanımadığı bir adamla birlikte bile olabilir. Çok fazla sakat doğum olduğunu ve bunun sonucunda o bebekleri donasyon yaptıran ailelerin istemediğini duydum. Bu riske rağmen ben asla kabul edemezdim acikcasi evlat edinirdim

Valla bize hiç öyle demedi kurumdakiler. Oldu ki annesi babası çocuğu almaya kalktı, mahkeme açtı. Size kesinlikle alamazlar diyemem dedi. Böyle bir ihtimal var dedi. Bu 1 sene sonrada 5 sene sonrada olabilir, herşeyi baştan söylemek zorundayız dedi. Tabiki vazgeçme sebebim bu. Ben o çocuğu aldığım andan itibaren o benim herşeyim olacak, benim parçam olacak. Beraber senelerimiz geçecek, ben o çocuğa aşırı baglanacagim, besleyip büyüteceğim. Eee sonra biyolojik aile terkettigini falan unutup gelip onu benden alacak, mahkemede buna tamam diyecek. Ben bu riski göze alamam, hayatım kararır çok üzülürüm. Senelerce onu benden alacaklar mi almayacaklar mi diye paranoyakca yaşayamam. Aileye sorsalar ne olacak? Tamam evlat edinilsin desede, gün gelip onu benden koparacaksa ne anlamı var? Sistemin değişmesi lazım. Bu yüzden çok kişi vazgeciyor

Bu tarz yorumlarla bizi rahatsız etmeseniz, hamile ilen başka erkeklerle birlikte olan kadınlar anlıyor normal karşılıyormuşsunuz, onlarla lgilenseniz, kısaca çenenizi kapatıp, bizi bir rahat bıraksanız.. ayrıca bilimsel olarak donsyon veya normal yolla veya tup bebek yöntemi ile, genetik rahatsızlık oranı değişmez, az biraz bilimsel makale okusanız...

öncelikle o çeneni kapat gibi sözlerle seviyeni belli ediyorsun. Kusura bak yada bakma herseyin bir gerçeği var okuduğum ingilizce ve türkçe makaleler sayesinde bunları ögrendim hiç merak etme birde public bir alana yazıyorsun biliyorsun dimi yani herkes cevap verebilir

Sizin de herkese açık bir yerde insanları aşağılamaya, başka erkeklerle birlikte olan kadınlarla bir tutmaya hakkınız yok, evet tekrar ediyorum, lütfen rahatsız etmeyin, yazdıklarınıza tabi ki bir cvp olacak hemde bu tarz ithamlarla, sizden kimse bizi anlamanızı beklemiyor...

9000€ mu istedi? En son 6000€ du ne ara 9000 oldu?

Başka erkeklerle birlikte olan kadınlarla bir tutma olayı ne ? Yazıp duruyorsunda bir türlü anlamadım. Ben neyin ithaminda bulunmuşum ve neyi aşağılamışım

Siz evlat edinin o zaman.
Ve bunu anlayıp içine sindiren kadınlarıda eleştirmek sırf siz anlamadığınız için de bu kadar kolay olmamalı seçimler kişileri bağlar öncelikle saygı duymanızı rica ederim.

Başka erkeklerle birlikte olan kadınlarla bir tutma olayı ne ? Yazıp duruyorsunda bir türlü anlamadım. Ben neyin ithaminda bulunmuşum ve neyi aşağılamışım
Siz bir yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz...iyi akşamlar..

Siz yumurta donasyonu işlemi nedir biliyor musunuz? Gebeliği yaşayan kadın sigara içebilir, içki içebilir demişsiniz ama gebeliği başka biri yaşamayacak zaten direkt donasyon yaptıran kişi yaşayacak. Siz taşıyıcı anneyle karıştırınız sanirim

Sizin bilginiz eksik kalmış bu konuda o kadar titizlikle yumurta aldıkları kisi ve kişilerden test alıyorlar donor sertifikasi var ellerinde öyle her önlüne gelenden yumurta almiyorlar. Başka bi adam yada adamlarla birlikte olması yumurtalariyla ne alaka eğer bulasici hastalik için söylüyorsanız yine diyorum testlerle bunlar ortaya cikar zaten.

Evet taşıyıcı annelik olduğunu zannediyordum bilgi için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…