Yumurta donasyonu 2024

Slm doktor Ayten hanım mı

Slm,hangi doktorlar onlar

Slm doktor Ayten hanım mı

Slm ben Bakü’de doktorlar ile görüştüm 4500-5000 Euro arası bunun içinde donasyon cinsiyet seçimi ve historoskopi var yani baya uygun fiyat olarak

Tedaviye başlamadım ama detaylı görüştüm. İlgileri çok güzel şimdilik. Konaklama dahil 4000€ dedi
Slm hangi merkez
Tedaviye başlamadım ama detaylı görüştüm. İlgileri çok güzel şimdilik. Konaklama dahil 4000€ dedi
slm hangi merkez ile görüştünüz
Aminn neyse ki baküdende pozitif haberleri aldık, artık kararım net baküye gideceğim inş
Slm hangi merkeze karar verdiniz

Slm canım Firdevs kesinlikle tavsiye etmem

Med

Orda sayfa bir tutukluk yaptı dedim mesaj gitmedi herhalde o yüzden bir kaç defa yazdım
Bende dedim acaba sahte mi ne bu hesap, ne olur kusura bakma, kırdıysam, tabi ki burda iyi niyetli hepimiz tecrübelerimizi paylaşacağız...

Bakü Medical Plaza
Slm Bakü medical plazada bir çok doktor var senin doktorun hangisidi

Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun umarım sizin ve şu an tedavilerine yeni başlayan diğer tüm arkadaşların şansı bol olur buradan tecrübelerinizi paylaşmanız bizler için çok kıymetli teşekkür etmek istedim

Rica ederim. Hepimizin derdi ortak. Ancak birbirimize böyle destek olabiliriz. Diğer karar vermekte zorlanan arkadaşlara örnek olmak açısından

Rica ederim. Hepimizin derdi ortak. Ancak birbirimize böyle destek olabiliriz. Diğer karar vermekte zorlanan arkadaşlara örnek olmak açısından
Evet aynı yollardan geçtik ve bitmek bilmeyen tüp bebek tedavilerinden sonra zannedersem çoğumuzun ortak noktası yorgunluk..tükenmişlik artık son bir gayret buralarda bir umut arayışı… birbirimize desteğimiz çok kıymetli umarım her işiniz su gibi ilerler ve bize mutlu haberlerle dönersiniz

Arkadaşlar birşey paylaşayım istedim, bende rahim inceligi vardı demistim ya, en fazla 7mm de kalıyor diye, yani aslında çok kötü bir değer değil diyor doktorlar, fakat riske atmak istemediğim için, araştırmalarım neticesinde akupunktur buna iyi geliyor diye bugün hayırlısıyla başladım ve öğrendim ki yumurtaliklari da uyariyormus, benden yaş olarak komple geçti de belki son kez kendi yumurtam ile deneyeyim diyen arkadaşlar vardır diye paylaşayım dedim. Bu isi yapan özel yerlerle görüştüm tek seans 2500 den başlıyor 4000 bin tl diyen bile oldu, en az 10-15 kez gitmek gerekliydi, ve toplayınca tabi bu da belli bir meblağ. Sonra arastir arastir derken devlet hastanelerinde getat merkezleri var, her hastanede değil birçoğunda, ve gönlüme göre de buldum çok şükür seansı inanamazsınız 300 tl ve doktorum bu konuda tecrubeliymis de, tup bebeğe hazırlanan hastalara uygulama yapan bir doktor, sonuç benim rahime nasil etki eder bilmiyorum ama ben ümitliyim, paylaşayım istedim, ben bu tedaviye 1-1,5 ay devam edip inşallah donasyona gireceğim, hala merkez konusunda tam karar vermemiş olmakla beraber....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…