- 15 Nisan 2015
- 89
- 71
- 36
-
- Konu Sahibi fincandelisi
Evet bu menüyle verdim. Ilk 1 hafta kolay geçti 2.hafta çok sıkılarak devam ettim zaten akşam öğününde 2gün yumurta yanında sebze yiyorsam 1 gün kabak hasladım.Sürekli bu menüyü kullanarak mı 2 haftada 9 kg verdiniz? Sanırım Ben bu menüyle 2 haftada max 4 kg veririm
Teşekkür ederimTebrikler, harikasınız. Motivasyonunuz süper.Ben de 13 Mayıs'ta 74,5 kg ile başladım. Bugün 3.günüm. Yeşil çay tüketemiyorum. Tarçınlı su içiyorum. 1 saat yürüyüş yapıyorum. Benim metabolizmam çok yavaş, pco görüntüsü de var ve bu yüzden çok zor kilo veriyorum. Henüz tartılmadım. İnşallah işe yarıyordur. Mutlu pazarlar.
Teşekkür ederimumarım böyle sonuna kadar gider ve sonuca güzel güzel ulaşırız. Bu diyet bana çok iyi geldi hem kilo verme açısından hem de gün içinde açlık çekmediğim için sıkıntı yaşamıyorum ve mutlu gidiyor. Açlık çekince ben gerçekten dayanamayıp hep 2. ya da 3. gün bozanlardandım. Bunda öyle olmadı seneler sonra tekrar yapmak iyi geldi zaten yumurta çok seviyorum o yüzden de gayet kolay oluyor umarım sağlıklı bir şekilde kilolarimizi veririz
Umarım sizde faydasını görürsünüzTebrikler, harikasınız. Motivasyonunuz süper.Ben de 13 Mayıs'ta 74,5 kg ile başladım. Bugün 3.günüm. Yeşil çay tüketemiyorum. Tarçınlı su içiyorum. 1 saat yürüyüş yapıyorum. Benim metabolizmam çok yavaş, pco görüntüsü de var ve bu yüzden çok zor kilo veriyorum. Henüz tartılmadım. İnşallah işe yarıyordur. Mutlu pazarlar.
Daha önce de yaptığım ve hiç bir sıkıntı yaşamadığım için şimdi tekrar denediğim ve yine beni mutlu eden sonuçlar aldığım bir diyet. Başka diyetlerden harmanlayip kendime göre uyarladığım bir diyet listesi. Tabiki insanlar uzmana danışıp devam etsin ben burada sadece kendi deneyimlerimi paylaşıyorum. Hayatım boyunca böyle beslenmemi gerektiren bir durumda olmadı doğrusu herkesin kendi kararı tabiki. Ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum kimseye de beraber yapalım demiyorum. Teşekkürler.hayatın boyunca akşam yumurtayla beslenebilecekseniz veya öğle yemeğini atlayacaksanız iyi bir secenek aksi taktirde bu diyet besinlerin makrosuna ve sizin kilonuza bakıldıgı zaman cok yetersiz ve kas kaybı yaşatabilir.
nereden buldunuz bunu bilmiyorum ama kafaniza göre iş yapmayın,diyetisyenle birlikte calisin..
genelde verilen kilolar geri alınıyor da yaşadiğim için söyledim,düsük kalorili diyetler acayip sıkıntılı,gerci sizin kac kilo vereceğinize de bagli,ben buna benzer bir diyetle 30 kilo verip normal insanlar gibi yemeye başladiğimda (fasfood ve tatli yok) 7-8 kiloyu tekrar almıstim. cok korkunctu ve sonra diyetisyene gittim.Daha önce de yaptığım ve hiç bir sıkıntı yaşamadığım için şimdi tekrar denediğim ve yine beni mutlu eden sonuçlar aldığım bir diyet. Başka diyetlerden harmanlayip kendime göre uyarladığım bir diyet listesi. Tabiki insanlar uzmana danışıp devam etsin ben burada sadece kendi deneyimlerimi paylaşıyorum. Hayatım boyunca böyle beslenmemi gerektiren bir durumda olmadı doğrusu herkesin kendi kararı tabiki. Ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum kimseye de beraber yapalım demiyorum. Teşekkürler.
Alakaniz için teşekkür ederimgenelde verilen kilolar geri alınıyor da yaşadiğim için söyledim,düsük kalorili diyetler acayip sıkıntılı,gerci sizin kac kilo vereceğinize de bagli,ben buna benzer bir diyetle 30 kilo verip normal insanlar gibi yemeye başladiğimda (fasfood ve tatli yok) 7-8 kiloyu tekrar almıstim. cok korkunctu ve sonra diyetisyene gittim.
Her diyet herkese aynı etkiyi göstermiyor maalesef birde bazı insanlar hemen kilo vermeye başlamıyor sanırım. Diyetten 1 hafta sonra sonuç almaya baslayan larda oluyor. Takdir size kalmış ama devam etmek kararlı olmak lazım bilemiyorum yinede .Nasıl bi metabolizmaya sahipsem, motivasyonum sıfır şu an. Ben boşa kürek çekiyorum galiba. 3 günde gram kilo verememişim. Çok üzgünüm...