Attım sinirlendimFotoğraf atarmısın
Kaset testmi yaptınız yeni olduğu için çok belirgin çıkmaz zaten eğer varsaAttım sinirlendim
Üstte ki dün alta ki bugün Evet kaset testKaset testmi yaptınız yeni olduğu için çok belirgin çıkmaz zaten eğer varsa
Bu ovikasyon testi olmuyormuÜstte ki dün alta ki bugün Evet kaset test Eki Görüntüle 3491378
Evet negatif olan kaset testBu ovikasyon testi olmuyormu
Evet negatif olan kaset test
hiç mi çizgi yoktu
Benimde negatif çıktı şimdi test yaptımEvet negatif olan kaset test
Sen bence hamilesinBu benim son yaptığım bunda çok silik vardı benim
Yok değilim dün tekrar yaptım test hiçbiriey çıkmadıSen bence hamilesin
Yok değilim dün tekrar yaptım test hiçbiriey çıkmadı
Olabilir ilişkiye girseydiniz belki olurduben ovilasyon testini silik görünce şok oldum 2 tane yumurtam vardı acaba diğerimi çatladı
dün çalışma yaptım ama bilmiyorum umudum kalmadı be güzelim tüm belirtilerim gittiOlabilir ilişkiye girseydiniz belki olurdu
Hiç kalmadımı bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrsıı falandün çalışma yaptım ama bilmiyorum umudum kalmadı be güzelim tüm belirtilerim gitti
sağ tarafta çok çok az batıyoHiç kalmadımı bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrsıı falan
Ben de 5 ekimde oldum iğne. 11. Gün kan verdim 2 çıktı. Bugün adet olacakmışım gibi karın ağrım var acaba bu adet ağrısı mı gebelik belirtisi mi?Hiç kalmadımı bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrsıı falan
başka belirti varmı ?Ben de 5 ekimde oldum iğne. 11. Gün kan verdim 2 çıktı. Bugün adet olacakmışım gibi karın ağrım var acaba bu adet ağrısı mı gebelik belirtisi mi?
Yani yok sanırım bu sabah kaset test yaptım bir şey çıkmadı normal adetim 22 sinde olması gerekiyorbaşka belirti varmı ?
benimde 23Yani yok sanırım bu sabah kaset test yaptım bir şey çıkmadı normal adetim 22 sinde olması gerekiyor
Siz test yaptınız mı? Ya da yapıcak mısınızbenimde 23