canımın içi gebelik testinde bişi çıkmadıSeni umutlandirmim ama kadınlar kulübünde forumlara bakarken ovulasyon testi ilende gebe kaldığını öğrenenler vardı sende bı bak ovulasyon testi ilen gebelik ogrenilir mi diye inşallah öyle biseydir ve hamilesindir
Hayırlısı olsun inşallahcanımın içi gebelik testinde bişi çıkmadı
O yüzden umudum gittiHayırlısı olsun inşallah
Umudunu kaybetme senin de 10.cu gunundu sanirim bı kaç gün daha bekleyip tekra test yap en doğru sonucu ozamn alırsınO yüzden umudum gitti
senin durum nasıl ?Umudunu kaybetme senin de 10.cu gunundu sanirim bı kaç gün daha bekleyip tekra test yap en doğru sonucu ozamn alırsın
Sol kasığım da ara ara sanci gibi ağrı var ve sol tarafa doğru uzaninca ağrım artiyor 12.gun kan testi vermeyi düşünüyorum bu benim ikinci çatlatma ignem bir oncekinde11.ve 12. Gün evde yaptığım testler pozitifti silik bir şekilde 13.ve 14.gun yaptığım testler ise negatifti iğne etkisini 13.gun kaybetmiştisenin durum nasıl ?
korkuyorumSol kasığım da ara ara sanci gibi ağrı var ve sol tarafa doğru uzaninca ağrım artiyor 12.gun kan testi vermeyi düşünüyorum bu benim ikinci çatlatma ignem bir oncekinde11.ve 12. Gün evde yaptığım testler pozitifti silik bir şekilde 13.ve 14.gun yaptığım testler ise negatifti iğne etkisini 13.gun kaybetmişti
Adetiniz geçti mivalla kardeşim bende de çıkmadı ama ovilasyon testimde pik değeri çok yüksek bilemedim ne yapmam gerektiğini akıntımda var sarı ile pembe arası bişi anlam veremedim
23ün deAdetiniz geçti mi
valla kardeşim bende de çıkmadı ama ovilasyon testimde pik değeri çok yüksek bilemedim ne yapmam gerektiğini akıntımda var sarı ile pembe arası bişi anlam veremedi
Benimde 16 sında bence bekle test yaptın mı hiç peki test yapmadıysan eğer silik çıkarsa bi kaç hün sonra kan ver bence kanda herşey daha iyi çıkıyor23ün de
Hiçbişi çıkmadı ama kassığım değişik ağrıyorBenimde 16 sında bence bekle test yaptın mı hiç peki test yapmeğer silik çıkarsa bi kaç hün sonra kan ver bende kanda herşey daha iyi çıkıyor
Benimde öyle bazen sağa bazen sola ağrı hiriyor dayanılmıycak gibi değil benimkisi ama ara ara ağrıyor bide ara da belim ağrıyorHiçbişi çıkmadı ama kassığım değişik ağrıyor
Ben umudu kaybettim ovilasyon testi kop koyu ama gebelik testinde hiç bişi yokBenimde öyle bazen sağa bazen sola ağrı hiriyor dayanılmıycak gibi değil benimkisi ama ara ara ağrıyor bide ara da belim ağrıyor
2 gündür dün ve bugün öyle pskilojik olarak belki ona yoruyorumdur diye de düşünüyorum bence test yap ama iğne etkisi sürüyormuş 13 14 günBenimde öyle bazen sağa bazen sola ağrı hiriyor dayanılmıycak gibi değil benimkisi ama ara ara ağrıyor bide ara da belim ağrıyor
Eczaneye sordum dedim böyle böyle apandisittr diyor2 gündür dün ve bugün öyle pskilojik olarak belki ona yoruyorumdur diye de düşünüyorum bence test yap ama iğne etkisi sürüyormuş 13 14 gün
Ben ovilasyon hiç denemedim sadece dün ve bugün sabah test yaptım sizin tüp bebek miBen umudu kaybettim ovilasyon testi kop koyu ama gebelik testinde hiç bişi yok
Sağ tarafınmı ağrıyor sadeceEczaneye sordum dedim böyle böyle apandisittr diyor
Hayır tüp bebek değil Klomen ve çatlatma iğnesiBen ovilasyon hiç denemedim sadece dün ve bugün sabah test yaptım sizin tüp bebek mi
Benimde femara ve çatlatma iğnesi hayırlı olsun inşallah rabbim yez zamanda nasip etsinHayır tüp bebek değil Klomen ve çatlatma iğnesi
Evet gaz sancısı gibiSağ tarafınmı ağrıyor sadece