Test yaptınız mı hiç yaptı iseniz sonuçlarınızı bizimle paylaşırmisiniz rica etsemBende 4 ekimde yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mı hiç yaptı iseniz sonuçlarınızı bizimle paylaşırmisiniz rica etsemBende 4 ekimde yapmıştım
Test yaptınız mı hiç yaptı iseniz sonuçlarınızı bizimle paylaşırmisiniz rica etsem
Ovilasyon testiyle gevelik testi arasındaki fark ney ben bilmiyorumBenim ovilasyon testi hep pozitif
Bunlar var 10.Gün yaptım silik çıktı üsteki altakini sabah yaptım hcg olanıda akşam yaptıöTest yaptınız mı hiç yaptı iseniz sonuçlarınızı bizimle paylaşırmisiniz rica etsem
benim çok çok silikti çizgiyi zar zor gördümBunlar var 10.Gün yaptım silik çıktı üsteki altakini sabah yaptım hcg olanıda akşam yaptıö
gögüs uçlarım ağruyor ve şişlerBunlar var 10.Gün yaptım silik çıktı üsteki altakini sabah yaptım hcg olanıda akşam yaptıö
Benimde hgc olanda öyle çok zor görünüyo çok silik bence hafta sonuna kadar bekliyelim iğne etkisi olabikirmiş o zaman tekrar test yapalımbenim çok çok silikti çizgiyi zar zor gördüm
sende de mi yok bişi benim kassık tarafım uyuşur gibi ağrıyor gögüs uçlarımda acı var bir de şişlerBenimde hgc olanda öyle çok zor görünüyo çok silik bence hafta sonuna kadar bekliyelim iğne etkisi olabikirmiş o zaman tekrar test yapalım
Benimde kasıklarım ağrıyor ve belim bide göğüs uclarımda çok hafif ağrı var oda dokununcasende de mi yok bişi benim kassık tarafım uyuşur gibi ağrıyor gögüs uçlarımda acı var bir de şişler
benim kasık ağrım sağ tarafı arada yokluyor ve segiriyor benimde gögüs uçlarım dokununca ağrıyorBenimde kasıklarım ağrıyor ve belim bide göğüs uclarımda çok hafif ağrı var oda dokununca
İnşallah hamileyizdir rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin test yaptınız mı tekrarbenim kasık ağrım sağ tarafı arada yokluyor ve segiriyor benimde gögüs uçlarım dokununca ağrıyor
Yok şimdi yapıcamİnşallah hamileyizdir rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin test yaptınız mı tekrar
Banada haber veirmisin kaç gün oldu iğne vurulalı inşallah güzel haberler alırsınız bende bugün yapmayı düşünüyorum kasık ve bel ağrım devam ediyor sizinde devam ediyormuYok şimdi yapıcam
Arada geliyor benim göğüs uçlarım ağrıyorBanada haber veirmisin kaç gün oldu iğne vurulalı inşallah güzel haberler alırsınız bende bugün yapmayı düşünüyorum kasık ve bel ağrım devam ediyor sizinde devam ediyormu
Benimde öyle haber verirmisinizArada geliyor benim göğüs uçlarım ağrıyor
Obilasyon testine göre yumurtam çatlamış ilişkiye gireyim miBenimde öyle haber verirmisiniz
Bence girin ama siz hamilelikten şüphelenmiyormuydunuzObilasyon testine göre yumurtam çatlamış ilişkiye gireyim mi
Test negatif çıktı ama çok ama çok silik ya da ben halisünasyon görüyorumBence girin ama siz hamilelikten şüphelenmiyormuydunuz
Fotoğraf atarmısınTest negatif çıktı ama çok ama çok silik ya da ben halisünasyon görüyorum