dün yaptım negatiftiSiz test yaptınız mı? Ya da yapıcak mısınız
dün yaptım negatifti
ama gögüslerim ağrıyor ve akıntım çok belim arada ağrıyor bide sağ tarafıma biraz bastırınca batırıyorSiz test yaptınız mı? Ya da yapıcak mısınız
İnşallah güzel haberler alırsınız. Yarın kan verseniz çıkabilir. Erken gebelik testinde çıkar mı acaba ne kadar doğru olur bilemiyorumama gögüslerim ağrıyor ve akıntım çok belim arada ağrıyor bide sağ tarafıma biraz bastırınca batırıyor
midem şimdi aşırı bulanmaya başladı bilemedim adet ağrısı gibi ağrımda varİnşallah güzel haberler alırsınız. Yarın kan verseniz çıkabilir. Erken gebelik testinde çıkar mı acaba ne kadar doğru olur bilemiyorum
İsterseniz gidip kan verin kesin olarak öğrenmiş olursunuzmidem şimdi aşırı bulanmaya başladı bilemedim adet ağrısı gibi ağrımda var
test aldım ama yapsam mı şimdiİsterseniz gidip kan verin kesin olarak öğrenmiş olursunuz
size özelden yazdımİsterseniz gidip kan verin kesin olarak öğrenmiş olursunuz
Sizin ağrılarınız devam ediyor mubenimde 23
Sabah ilk idrarla yapın isterseniztest aldım ama yapsam mı şimdi
gebesin belki deben de hamile kaldığım ay sağda batma vardı. ama dediğim gibi çatlatma iğnesi yaptığım ay regl günümden 3 gün önce çok yoğun bi regl sancım başladı. hayatımda ilk defa öyle bir sancı çektim ben. 3 gün sürdü, kanama başlayınca kesildi ağrım. onun dısında öyle batma, ağrı vs yaşamamıştım ben. illa ki herkesin bedeni de aynı tepkiyi vermez ama benim tecrübem bö
Slm aleykum arkadaslar banada yardimci olurnusunuz bende famera ve catlatma iynesi ile asilama yapildi be iyne yapilali 13 gun oldu asilama yapilali da 11 gun oldu gun asiri iliski var dedi doktor ama sag kasigim da adet olacak gibi agrim vardi ve Kanye rengi lekelenme oldu simdi fitil de vermisti onu koydum yatiyorum acaba adet olmus olabilirmiyim kasik agrim hala var ne olur banada yorum yapin 13 gundur bu siteden cikamiyorum yardim yardimmBenimde femara ve çatlatma iğnesi hayırlı olsun inşallah rabbim yez zamanda nasip etsin
Adet tarihiniz ne zamanSlm aleykum arkadaslar banada yardimci olurnusunuz bende famera ve catlatma iynesi ile asilama yapildi be iyne yapilali 13 gun oldu asilama yapilali da 11 gun oldu gun asiri iliski var dedi doktor ama sag kasigim da adet olacak gibi agrim vardi ve Kanye rengi lekelenme oldu simdi fitil de vermisti onu koydum yatiyorum acaba adet olmus olabilirmiyim kasik agrim hala var ne olur banada yorum yapin 13 gundur bu siteden cikamiyorum yardim yardimm
25 deAdet tarihiniz ne zaman
Yerleşme kanaması da olabilir eğer devamı gelmezse yerleşme kanamasıdırBir bakarsin aylrca duzenli birds bakarsin 3 ay regal olmam sut hormonlarin yuksek demisti doktor sonra ilac tedavisi verdi ve duzeldi ama bu kadar erken hic olmadim
Cok tskler iyi dusunceleriniz icinYerleşme kanaması da olabilir eğer devamı gelmezse yerleşme kanamasıdır
Inslah oyledir ama pek umidim yok eger bir gelisme olursa yazarimYerleşme kanaması da olabilir eğer devamı gelmezse yerleşme kanamasıdır
Simsi ne kasik agrim ne lekem bisey kalmadi sadece sag bacagima kirap gibi eger gellesse tabiInslah oyledir ama pek umidim yok eger bir gelisme olursa yazarim
Of of Ben gibi olan varmiSimsi ne kasik agrim ne lekem bisey kalmadi sadece sag bacagima kirap gibi eger gellesse tabi
12.gun yani yrn kan testi yapabilirsiniz inşallah güzel haberler alırsınız evde hiç test yaptınız mıSlm aleykum arkadaslar banada yardimci olurnusunuz bende famera ve catlatma iynesi ile asilama yapildi be iyne yapilali 13 gun oldu asilama yapilali da 11 gun oldu gun asiri iliski var dedi doktor ama sag kasigim da adet olacak gibi agrim vardi ve Kanye rengi lekelenme oldu simdi fitil de vermisti onu koydum yatiyorum acaba adet olmus olabilirmiyim kasik agrim hala var ne olur banada yorum yapin 13 gundur bu siteden cikamiyorum yardim yardimm
Sizde durumlar nasıl nasıl oldunuz belirti felan var mımidem şimdi aşırı bulanmaya başladı bilemedim adet ağrısı gibi ağrımda var