Sağ tarafına elinle hafif bastırınca ağrı oluyormu pekiEvet gaz sancısı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ tarafına elinle hafif bastırınca ağrı oluyormu pekiEvet gaz sancısı gibi
Yok hayır acımıyor hatta sancı hafifliyorSağ tarafına elinle hafif bastırınca ağrı oluyormu peki
Bence apandist değildir çünkü apandist zaman geçtikçe daha da şidetli ağrımaya başlıyor ama yinede isterseniz devaö şidetli ağrınız olursa doktora gidinYok hayır acımıyor hatta sancı hafifliyor
Valla bilmiyorum belki üşüttümBence apandist değildir çünkü apandist zaman geçtikçe daha da şidetli ağrımaya başlıyor ama yinede isterseniz devaö şidetli ağrınız olursa doktora gidin
Olabikir havalar değiliyor sürekli ondan olabilir sizde de pkos mu varValla bilmiyorum belki üşüttüm
Evet maalesefOlabikir havalar değiliyor sürekli ondan olabilir sizde de pkos mu var
Bende de var ilk denemenizmiEvet maalesef
Evet ilk denemem göğüs uçlrımda ağrıyo ve şilerBende de var ilk denemenizmi
İğneyi 05.10 da vuruldunuz sanırım daha 10 gün olmuş 4 5 gün falan sonra kan verin bence daha net çıkarEvet ilk denemem göğüs uçlrımda ağrıyo ve şiler
Kabızlık filan da var en itici acile gitmekİğneyi 05.10 da vuruldunuz sanırım daha 10 gün olmuş 4 5 gün falan sonra kan verin bence daha net çıkar
Bence de eğer imkanınız varsa gidin ama iğneden kaynaklıda bu şekilde veya hamilelik belirtisi yaşanabiliyormuşKabızlık filan da var en itici acile gitmek
umudum sanki kalmadı gibiBence de eğer imkanınız varsa gidin ama iğneden kaynaklıda bu şekilde veya hamilelik belirtisi yaşanabiliyormuş
Niye öyle düşünüyorsunuzumudum sanki kalmadı gibi
Merhaba , bende 5 ekimde iğne oldum. Dayanamayıp pazar günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Yarını bekliyorum sabah tekrar test yapacağım. Siz yaptınız mı?umudum sanki kalmadı gibi
bilmiyorum ki içim bomboş hissediyorum test yaptım çıkmadı dün yaptım 2 taneNiye öyle düşünüyorsunuz
Bende 4 ekimde yapmıştımMerhaba , bende 5 ekimde iğne oldum. Dayanamayıp pazar günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Yarını bekliyorum sabah tekrar test yapacağım. Siz yaptınız mı?
Testinizde birşey çıkmadımıbilmiyorum ki içim bomboş hissediyorum test yaptım çıkmadı dün yaptım 2 tane
Ama bazen bişrey çıkmayıp sonra dan pozitif olanlar da varmış biraz daha bekleyin 14 veya 16. Günü tekrar test yapınbilmiyorum ki içim bomboş hissediyorum test yaptım çıkmadı dün yaptım 2 tane
korkuyorumAma bazen bişrey çıkmayıp sonra dan pozitif olanlar da varmış biraz daha bekleyin 14 veya 16. Günü tekrar test yapın