- Konu Sahibi yasmin6734
-
arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi???pkoluyum.klomenle yumurtam 18 mm oldu ve bugün saat 11.00da çatlatma iğnesi oldum.ama doktorum bu gece ilişki olmayacak ve yarın sabah tekrar yumrtam çatlamış mı diye kontrole gitmemi istedi.yani yarın sabah doktora yaumurtaya bakcaz.çatlamışsa da ilişki önerecek tahminim.e yarın akşama kadar çok zaman geçmiş olmaz mı?iğneden ne kadar sonra yumurta çatlar ooooofffffff(((bi arkadaşm da yaptrmıştı çatlatma iğnesi ama onun doktoru akşam inne vurmasna rağmen o akşam ilşki demş kendisne.ya lütfen yardım edn
sanırım hamilesiniz.o çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız?iğneden tam olarak kaç saat sonra ilişki oldu?ilginz içn çok tşk.canım spermler 3 günekadar yaşayabildiği için arkadaına öle söylemiştir doktoru bende çatlatma iğnesi olduğumda ertesi güne verişti
elhm hamileyim sanada isteyenlerede nasib olsun inş.... benm iğnelerde tutmadı ama sen endişe etme herkes bir değil kiminin hemen ilk seferde tutuyor hemde ikiz :)sanırım hamilesiniz.o çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız?iğneden tam olarak kaç saat sonra ilişki oldu?ilginz içn çok tşk.
tşk. benim de 3. iğnem olacak zaten.sizin kaçıncıda tuttu?ya her iğneden sonra da bu kadar çok zaman araya koyp ilşki dedklri içn mi hamilelk olşmyo acabaelhm hamileyim sanada isteyenlerede nasib olsun inş.... benm iğnelerde tutmadı ama sen endişe etme herkes bir değil kiminin hemen ilk seferde tutuyor hemde ikiz :)
yukselırmı dıyosun yanı canım . adetıme 4 gun kaldı baklım.....
Ben catlAtma iğnesi kullandm CNm çatlatmış ama hgc cok düşük
dua et allanı sevenYükselebilir beklemekte fayda var bencedediğim gibi hastalık tarihim geçmeden negatifti benim ne zaman üstünden 3 gün geçti o zaman çıktı
18 mart beklenen adet canım.Adet tarihin kaç cnm
banada ıgneden bır gun sonra ılıskı dedı canım. ıgne 36 saat sonra catlatıyor . korkmana gerek yol normal ılerlıyor hersey. sakın ol.ınsallah sonuca tez zamanda ulasırsın. hep beraber ınsallah hayırlısıysa......arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi???pkoluyum.klomenle yumurtam 18 mm oldu ve bugün saat 11.00da çatlatma iğnesi oldum.ama doktorum bu gece ilişki olmayacak ve yarın sabah tekrar yumrtam çatlamış mı diye kontrole gitmemi istedi.yani yarın sabah doktora yaumurtaya bakcaz.çatlamışsa da ilişki önerecek tahminim.e yarın akşama kadar çok zaman geçmiş olmaz mı?iğneden ne kadar sonra yumurta çatlar ooooofffffff(((bi arkadaşm da yaptrmıştı çatlatma iğnesi ama onun doktoru akşam inne vurmasna rağmen o akşam ilşki demş kendisne.ya lütfen yardım edn
canım ben ayın 4. de yaptırdım bılıyorsun bat 18 mart. yasmın b ı lıste yap ıstersen ordan takıp edelım bırbırımızı kuzum :)Kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptıran var mı ne gibi degişiklikler yaptı sizde agrı oldu mu kasıklarda yumurtanın çatladığını nasıl anladınız
canım ben ayın 4. de yaptırdım bılıyorsun bat 18 mart. yasmın b ı lıste yap ıstersen ordan takıp edelım bırbırımızı kuzum :)
canım ben ayın 4. de yaptırdım bılıyorsun bat 18 mart. yasmın b ı lıste yap ıstersen ordan takıp edelım bırbırımızı kuzum :)
funda bnde 4 ünde yaptırdım iğneyi. ilk 3 gün çok ağrın oldumu.birde ilk iğnenmiydi.
cnm bende ayın 5 yaptırdım iğne bende agrı oldu ama hafif çok degil test yaptın mı hiç ne durumdasın
yok canım test yapmadım.adet geçmeden çıkmıyo diyolar burda genelde.yine üzülmek istemiyorum umutlanmadım hiç.her test tek çizgi.sen test yaptın mı
yok bende yapmadım bu benim klomen +çatlatma iğnesi 2. oldu senin kaç ilki tutmadı o yüzden pek kafama takmıyorm test yapmayı hiç düşünmüyorum adet tarihime kadar ayın 20. adetim bakalım kısmet inş. hayırlsı inş..
benim ilk kez bu bi keresinde kendiliğinden çatladı yumurta gebelik olmadı.sonraki ay 14 mmde söndü yumurta.sonraki ayda seraphone kullandım 5 gün.adetin 12.gün doktora gittim ovitrelle verdi.koldan vurulcan öğlene kadar yaptırmış ol dedi.özel hastaneye gittim vurdurmaya ordaki hemşirede ordan vurulmaz dedi koldan olmaz ya kalça ya göbek yada kolun kasa doğru.koldan vurdu kasa doğru olan kısımdan yani.salı vuruldum saat 11de.cumartesi doktora gittim doktor karından ultrasonla baktı bu kezde.yumurtan çatlamış dedi.adetin geçerse gel dedi.adet olursan tekrar aynı işlem dedi.bnde rahim duvarı kalınlığı var sanırım ama çok araştırmadı.smear yapmıştı öncedende.oda normal çıktı dedi.biraz uzun oldu kusura bakma olduğu gibi anlattım sana.
anladım cnm bende ilk serophone kullandm 1 tane yumurtam oluştu iğne yaptı tutmadı sonra kist de donüştü dogum kontrol hapı kullandm kist geçti şimdide klomen verdi günde 2 tane kullandım 2 yumurtam oluştu ve iğne oldum göbekden bakalm inş. bu tutar beklemedeyz :=)
inşallah tutar canım.kist oluştuğunu nasıl anladın ultrasondamı göründü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?