- Konu Sahibi yasmin6734
-
Sadece bn dglmsm demek ya neoluyo bana :40diyorum .reglim gecmedn test yapmam canim.yine hazirlamiym kendimi.
Sadece bn dglmsm demek ya neoluyo bana :40diyorum .reglim gecmedn test yapmam canim.yine hazirlamiym kendimi.
bana öyle geliyo ki sadece biz değilizbi azarladım arka arkaya hayırdır noluyo dedi üzüldüm öptüm sen iyi misin ne bu dengesizlik dedi
vakit geçmek bilmiyo yaaa benim de 7 gün var adete.bugün progesteron yaptırdım 38 çıktı.ilk defa çatladı diye umuyorum
Benim hastalığıma yakın göğüslerim acıdı bi de üstüne acıması geçtive hala da göğsümde bi ağrı büyüme falan yok hastalığımdan 2-3 gün önce yaptırdığım testte negatif çıktı :S hastalığın geçmesini beklemek en iyisi
bana öyle geliyo ki sadece biz değilizbi azarladım arka arkaya hayırdır noluyo dedi üzüldüm öptüm sen iyi misin ne bu dengesizlik dedi
vakit geçmek bilmiyo yaaa benim de 7 gün var adete.bugün progesteron yaptırdım 38 çıktı.ilk defa çatladı diye umuyorum
Allah ın izniyle inşallah çok güzel haberlerini alıcaz burdan10 günü geçmiş bile kaldı 5-6 gün öğrenmek için Allah ın izniyle burda tebrik edicez seni de
dun hgc 3.72 cıktı doktor hıc umutlu degıl adetını bekleyelım bakalım dedı.
Doktor bana yumurtan ctlamiş adet beklicez dedi.decavite devam et adet olursan birak dedi.progestronu aile hekimimi yapti.
Adetini bekle ben de adet olmadan 3 - 4 gün evvel yaptırdığım testim negatif çıkmıştı en iyisi adet olmayı beklemek hiç moralini bozma...
hee kız benim.niye tanıyamadın ayolaa kuzum senmıydın cınderella yazanın ısmıne hıc bakmadan yorum yaptım:) catlams bebegım yumurtan .
hee kız benim.niye tanıyamadın ayolçatlamadı çatlamadı diye diye en sonunda ben çatladım ondan yüksek çıktı
ama çok kuruydu hep diyodum ya.ilginç doğrusu
yukselırmı dıyosun yanı canım . adetıme 4 gun kaldı baklım.....
funda ben senden umutluyum nedense inş yanılmıyorumdur.ümit vermek de istemiyorum ama.adet gününde ya da 1 gün geçince hemen yaptır bakalım
kuzum valla bende umıtlenmek ıstemıyorum ama bılınc altım cok umıtlıııııbenı kandırmasına ızın vermek ıstemıyom aslında ama aranıp duruyorum bı umut.....
Evet gebeyim şimdiİlk iğnemdi benim Ben şeker hastasıyım aynı zaman da pko hastasıymışım da . Şekerimde oldukça yüksek yumurtam da büyümüyormuş ya da olmuyormuş olsa da çatlamıyormuş ama sorsanız ne şeker hastalığının ne de pko nun bir belirtisini yaşadım sanki vucudum uyum sağlamış gibiydi. Fakat şu da var yumurta olgunlaşsın diye ilaç verene kadar ve olgunlaşana kadar o beyaz sıvının geldiğini bilmezdim ilk geldiğinde çok şaşırmıştım aaa bu böyle mi oluyormuş demiştim :S fakat oldu hamile kaldım ilk iğnede üstelik geçen ölçtürdüm 210 a fırlamış şekerim buna rağmen oldu asıl mücadele şimdi başlıcak benim için
al benden de o kadar.bu kez ilk defa tam yapıyoz bi şeyi.öncekilerde hep bi sorun vardı.belki ondan bilemiyorum.
neyı bu kez ılk defa tam yapıyon ay anlamadım hıc bısı
yok canım ya çatlamıyodu,ya prolaktinim yükselmiş oluyodu adetim gecikiyodu ,ya enfeksiyon kapıyodum ya mantar oluyodum, hiç olmadı hasta olup yatağa düşüyodum vs
mevzuyu ilk defa yapmıyorum tabi ki canım2.5 yıllık evliyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?