- Konu Sahibi yasmin6734
-
slm cnm benimde bugün çatlatma iğnesinin 7.günündeyim beklemek çok zor muş ya :)
bircok kızdan ıstmemıs canım burda gebelık olup olmadıgına gore bakıyo demekkı bazı doktorlar ?
tmm cnm sonucu mutlaka yaz bekliyorm
test ıcın 13 gun erken canım bence. sen adetını bekle bekleme surecınde de dua et merhamet sahıbı rabbım belkı bı duanda kıyamayıp o an ıcın ol deyıverır ınşallahhhhhhhhhh. igneden 15 gun sonra falan dıyolar ama dedıgım gıbı sen adetını bekle derım benselam bende şubatın 26 sında çatlama iğnesi oldum ama bugün test yaptım negatif çıktı yorgunum kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor uykusuzum çok göğüslerimde ağrı var sanki testi erkenmi yaptım bu yazdıklarım sendede oldumu acabaa bu gün çattlama iğnesi yapalı 13 gün oldu
normalde kan sonuclarımı netten gorebılıyordum ogleden sonra ama bunu gormeemdım nedense. halbukı taa sabah 9 da verdım kanı. neyse hayırlı ve olumlu olsunda gec goruverıyım sonucu . gercı sonucu ben gorsemde anlamam heralde bısı. sonucta yumurtanız catlamıstır hayırlı olsun yazmıcak tahlılde
Ben de aynı senin gibiydim. Hatta hasta olucağımı sandım zaten çok umutsuzdum. yorgunluk, göğüslerde ağrı, kasıklarda ağrı ve uykusuzluk vardı bende de. İğne yaptırdığımdan beri kasık ağrılarım ara ara oluyordu. Mart ın 8 i gibi hasta olmam gerekiyordu yalan olmasın ya 5 inde ya da 6 sında test yaptım negatif çıktı. Sonra ayın 10 unda yaptığımda pozitifti. İnşallah senin de çok güzel haberlerini alırız
:):)):): ne zaman gideceksn sonucu almaya cnm
merhaba arkadaşlar, kadınlar kulübü forumunu okuya okuya benim beklemem bugün bitti. Güzel haberi aldım. Allah hepimize nasip etsin. şubat ın 21 inde iğnemi vuruldum. Bugün ayın 10 u ve güzel haberi aldım. Bu arada başımdan geçenler şunlardı:
Ayın 22 si gece yarısına doğru inanılmaz kasıklarımda ağrım oldu ve anladım ki yumurtam çatlamış. Sonra bir süre beyaz akıntı geldi benden ve mart ın ilk haftası gibi kahverengili sarılı bir akıntım oldu. Hastalığım yaklaşırken bütün o perioduma özel ne varsa yaşadım. Bu arada hastalık dönemime yaklaşırken o beyaz akıntı tekrar gelmeye basladı bazen beyaz bazen hafif sarı gibi ama genelde beyaz ve yine ufak ufak ağrılar çekmeye başladım. Bugün iğne vurulmadan sonraki 18. Günüm. Dayanamadım test yaptım :)) şeker hastası olduğum için ve polikistik ten de muzdarip olduğum için biraz korkuyorum fakat şu bir gerçek ümidinizi kaybetmeyin, oluyor. Bana hamile kalamazsın bile dediler :s
Bnm takipte 21 mm di yumurtam demekki buyuyor diye vermedi bana klomen.insallah iyi sonuc alirsn cnm bu ay .. bnde bu ay unutluyum bakalim. Ozel asg merkezi var oraya gittim ama doktor bekle deyince bidaha gtmedim
Arkadaslar catlatma ignesini hangi durumlarda veriyor doktorlar? Hangi testlerden sonra brz bilgi verirmsiniz ? Bnm doktorum bir yil gecsin bekle dedi hic bsy vermedi ..hormonlarima bakti yumurta takipide yapti ultrasonla hersey normal dedi..bekliyorm 8 ay dada olmadi beklemelimiyim szce bir yilin dolmasini ?
yarın ogleden sonra . YERI GOGU BU DENLI KUSURSUZ YARADAN ALEMLERIN RABBI YUCE ALLAHIM BIZI DE ANNE YAPMAYA MUTEDIR ELBET BOL BOL DUAAA :)
Benm de 8. Ay ama onumuzdemi ayi bekle dedi. Klomen verckmis.
Beni aglattn arkdsmRabbim çok büyük insalh muradimizi vercek hayirlisiyla kisa zamanda
aglama bacım aglama dua et sadece kıyamam sanaen ıcten dualarımız edelım rabbımıze bızı bızden ıyı bılen yuce rabbımıze
aglama bacım aglama dua et sadece kıyamam sanaen ıcten dualarımız edelım rabbımıze bızı bızden ıyı bılen yuce rabbımıze
Insalh canmRabbim bizi evlat hasretyle sinamasin inş. Birbirimize dua edlm.
Insalh canmRabbim bizi evlat hasretyle sinamasin inş. Birbirimize dua edlm.
evet sınamaz ınsallah merhametlılerın merhametlısı guzel allahım ısterse cıfter cıfter verırsenın sorun ne canım
?
evet sınamaz ınsallah merhametlılerın merhametlısı guzel allahım ısterse cıfter cıfter verırsenın sorun ne canım
?
funda cnm ikimizde hamiş kalacaz merak etme inş. hayırlısıyla umutluyum ben
normalde kan sonuclarımı netten gorebılıyordum ogleden sonra ama bunu gormeemdım nedense. halbukı taa sabah 9 da verdım kanı. neyse hayırlı ve olumlu olsunda gec goruverıyım sonucu . gercı sonucu ben gorsemde anlamam heralde bısı. sonucta yumurtanız catlamıstır hayırlı olsun yazmıcak tahlılde
Kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptıran var mı ne gibi degişiklikler yaptı sizde agrı oldu mu kasıklarda yumurtanın çatladığını nasıl anladınız
selam
ben bi kaç kere klomen kullandım fakat bende işe yaramadım günde 2 tane kullandım kist yaptı tek kullandım yumurta gelişmedi. merional geliştirme iğnesi kullandım şubat 25 te çatlatma iğnesi oldu, 1 hafta kasıklarımda sancı oldu ama yine tutmadı normalden 1 hafta önce adet oldum neden tutmuyor herşey normalken çok stres yapmaya başladım artık, umarım senin tutar müjde bekliyoruz inşallah
saol cnm inş. tutar benimde ilk klomen + çatlatma iğnem tutmadı iğneden tam 16.gün adet oldum bu ay bende klomeni günde iki tane olarak kullandım 2 yumurtam gelişti iğnemi yaptı bakalım hayırlısı bende ilk klomen ve çatlatma iğnemden sonra kist yaptı tutmadığı için doktor dogum kontrol hapı verdi 21 gün kullandm adet olunca doktora gittim kist gitmişti tekrardan uyguladı işte klomeni çatlatma iğnseni kist yüzünden 1 ay ara verdim tedaviye cnm çok stres yapma çünkü acayip etkiliyor düşünmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?