Yumurta çatlatma iğnesi yaptıranlarrrrrr gelin beraber bekleyelimm

tmm cnm sonucu mutlaka yaz bekliyorm

normalde kan sonuclarımı netten gorebılıyordum ogleden sonra ama bunu gormeemdım nedense. halbukı taa sabah 9 da verdım kanı. neyse hayırlı ve olumlu olsunda gec goruverıyım sonucu . gercı sonucu ben gorsemde anlamam heralde bısı. sonucta yumurtanız catlamıstır hayırlı olsun yazmıcak tahlılde

test ıcın 13 gun erken canım bence. sen adetını bekle bekleme surecınde de dua et merhamet sahıbı rabbım belkı bı duanda kıyamayıp o an ıcın ol deyıverır ınşallahhhhhhhhhh. igneden 15 gun sonra falan dıyolar ama dedıgım gıbı sen adetını bekle derım ben

:):)):): ne zaman gideceksn sonucu almaya cnm

canım gebesın heralde dogru anladım demı oncelıkle hayırlı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. ılk klomenın mıydı canım bıde sorunun neydı yazarsan bana moral olursun canım sımdıden sagol.

ah canım benımmmm şimdi okudum hıkayenı allahımmmm alemlerın rabbı buyuk allahım aklımızın ermedıgı sırları yaradan rabbım bızı anne mı yapamıcak haha :d allahım ınsallahhhhhh tamamına erdırsın kuzummmm bana da umıt oldun dua et bızede. Bende 4 martta ıgne oldum o akıntı agrı şişlik vs hep oldu bendede ınsallah ıyıye ısarettır pco yok bende ama yumurta yeterlı buyukluge ulasmıyormus ılk dozda cevap verdı bunyem hamd olsun 19 mm lıkbı yumos oldu bakalım ınsallah rabbım ıcıme bı can koyar :d

Bnm takipte 21 mm di yumurtam demekki buyuyor diye vermedi bana klomen.insallah iyi sonuc alirsn cnm bu ay .. bnde bu ay unutluyum bakalim. Ozel asg merkezi var oraya gittim ama doktor bekle deyince bidaha gtmedim

ee maasallah snın yumos ılaca gerek kalmadanbuyumus zaten canım. duymadım orayı bende numuneye gıdıyorum. ınsallah rabbım emeklerımızı karsılıksız cıkarmayacak canım .

Benm de 8. Ay ama onumuzdemi ayi bekle dedi. Klomen verckmis.

yarın ogleden sonra . YERI GOGU BU DENLI KUSURSUZ YARADAN ALEMLERIN RABBI YUCE ALLAHIM BIZI DE ANNE YAPMAYA MUTEDIR ELBET BOL BOL DUAAA :)

Beni aglattn arkdsm Rabbim çok büyük insalh muradimizi vercek hayirlisiyla kisa zamanda

Arkadslr benm yumurtam catliyo büyüyor. Neden ilaç verckki bana bilginz var mi ?

Benim sorun yok ama 7 aydır bekliyom. Önümüzdeki ay tedavi onerdi ben de tamm dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende de idrara çıkma çogaldı mı iğneden sonra ben neredeyse 2 satte bi idrara gidiyrm ya

Arkadaslar sorunu olmasa da yumurta geliştirici kullanan var mii ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu ay çatlatma iğnesi yaptıran var mı ne gibi degişiklikler yaptı sizde agrı oldu mu kasıklarda yumurtanın çatladığını nasıl anladınız

selam
ben bi kaç kere klomen kullandım fakat bende işe yaramadım günde 2 tane kullandım kist yaptı tek kullandım yumurta gelişmedi. merional geliştirme iğnesi kullandım şubat 25 te çatlatma iğnesi oldu, 1 hafta kasıklarımda sancı oldu ama yine tutmadı normalden 1 hafta önce adet oldum neden tutmuyor herşey normalken çok stres yapmaya başladım artık, umarım senin tutar müjde bekliyoruz inşallah

saol cnm inş. tutar benimde ilk klomen + çatlatma iğnem tutmadı iğneden tam 16.gün adet oldum bu ay bende klomeni günde iki tane olarak kullandım 2 yumurtam gelişti iğnemi yaptı bakalım hayırlısı bende ilk klomen ve çatlatma iğnemden sonra kist yaptı tutmadığı için doktor dogum kontrol hapı verdi 21 gün kullandm adet olunca doktora gittim kist gitmişti tekrardan uyguladı işte klomeni çatlatma iğnseni kist yüzünden 1 ay ara verdim tedaviye cnm çok stres yapma çünkü acayip etkiliyor düşünmemeye çalış

stres yapmadan olmuyor. tedavi görmek için işten ayrıldım daha beter oldum evde sürekli düşünüyorum, kolay değil 7 senedir evliyim ben artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…