• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlatma iğnesi yaptıranlarrrrrr gelin beraber bekleyelimm

kaçıncı günün bugün çatlatma iğnesi yaptırmıştın dimi cnm benim bugün ve ya yasrn adet olmam lazm bekliyorm

Daha 8. Günü canım ama sadace 36 saat sonra ilişki oldu.eşime kustum de :( . Canım ınş olmazsin ya haberlerini bekliyorum

yoktur kanda falanda benm bu aydan umudum yok gebelık olsa ınsan bısıler hısseder demı bende hııııııc tık yok :D hayırlısı bakalım..... adet duzenım bozulmasında :(

Aynen bendede bi his yok zaten çalışmada yapmadik cok .1 kerede olursa mucize:))

heee senn var yanı bı bebek daha allah bagıslasın ınsallahhh. senın sorun ne canım pco fln mı ? kac yasındasın
?
Var canım 2. Yi istiyoruz .bi sorun yok ama Olmuyo 32 yaşindayim sen kaç yaşındasınız ..Rabbim sanada annelik duygusunu nasip etsin insallh .benim arkadaşım klomenle +catlatma iğnesiyle ikiz doğurdu sanada ınş en kısa zamanda hayırlisiyla

Var canım 2. Yi istiyoruz .bi sorun yok ama Olmuyo 32 yaşindayim sen kaç yaşındasınız ..Rabbim sanada annelik duygusunu nasip etsin insallh .benim arkadaşım klomenle +catlatma iğnesiyle ikiz doğurdu sanada ınş en kısa zamanda hayırlisiyla

sagol canım ınsallahhh. bende 23 yasındayım 1 yıl olmadı evlenelı ama adet duzensızlıgım vardı onun ıcn gttm dr a takıp yaptı yeterlı buyumuyor yumurtalar dedı klomende ılk ayım benımde ıste. arkadasın kacıncı ayında gebe kaldı canım allah bagıslasın ınsallah onun bebeklerınıde .

sagol canım ınsallahhh. bende 23 yasındayım 1 yıl olmadı evlenelı ama adet duzensızlıgım vardı onun ıcn gttm dr a takıp yaptı yeterlı buyumuyor yumurtalar dedı klomende ılk ayım benımde ıste. arkadasın kacıncı ayında gebe kaldı canım allah bagıslasın ınsallah onun bebeklerınıde .

Saol canm oda 4 ay falan uğraştı galiba cok istedi.Inşallh nasip olur sanada .daha cok gencsin bu stres niye .olur ya dr lar 1 sene korunmadan bekleyin diyo . Dua et Allah a ondan iste güzelim .olur kismetse .rahim filmi falan isterler .bende 8 ay uğraştım ından önce düşük yaptım.bu ay olmazsa bebek rahim filmi +eşinin spermlerine bakarız dedi o ay hamile kaldım.inşallah sanada gerek kalmaz incir kürunu dene derim .

Son düzenleme:
Saol canm oda benle 4 ay falan uğraştı galiba cok istedi.Inşallh nasip olur sanada .daha cok gencsin bu stres niye .olur ya dr lar 1 sene korunmadan bekleyin diyo . Dua et Allah a ondan iste güzelim .olur kismetse .rahim filmi falan isterler .bende 8 ay uğraştım ından önce düşük yaptım.bu ay olmazsa bebek rahim filmi +eşinin spermlerine bakarız dedi o ay hamile kaldım.inşallah sanada gerek kalmaz incir kürunu dene derim .

amin canım ınsallahhhhhh rabbım tum dıleyenlerle bırlıkte bana da nasıp etsın ınsallahhhhhh. ıncır kuru degılde arı sutunude baslıcam canım bugun sıparıs verdım ayrın baslıcam ınsallah. dogurganlıga cok faydası varmıs . ınsallah vesılem olur benımde.

amin canım ınsallahhhhhh rabbım tum dıleyenlerle bırlıkte bana da nasıp etsın ınsallahhhhhh. ıncır kuru degılde arı sutunude baslıcam canım bugun sıparıs verdım ayrın baslıcam ınsallah. dogurganlıga cok faydası varmıs . ınsallah vesılem olur benımde.

Amin ınş. Canım Allahim duysun dualarimizi .

ne güzel şanslısın o konuda.bnde çok ünlü bi doktor diye gittim.bursadayım bn cnım.

Bursada hangi doktora gittin acaba arkadaşım.bende jimere gidiyorum da.merak ettim.
benimde 8 mart ta çatlatma iğnesi vuruldu.beklemedeyim , zor dayanıyorum. iğneden sonraki ilk haftamda gögüslerimde hassasiyet çok fazlaydı , iğnenin etkisiyle sanırım.. şimdi de hassasiyetim , gerilmem var ama iğneden hala yada psikolojik olabilir diye her ihtimali düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım sonra doktor gittim 2 tane çok güzel yumurtan var dedi ayın 15 de ovitrelle iğne yaptırdım bakalım bekliyorum bat 30 mart..

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım sonra doktor gittim 2 tane çok güzel yumurtan var dedi ayın 15 de ovitrelle iğne yaptırdım bakalım bekliyorum bat 30 mart..
ayyy canım ben de ayın 14ünde ovitrelle iğnemi vurdum.en erken kaç gün sonra testte belli olr acep:26:

Back