• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlatma iğnesi yaptıranlarrrrrr gelin beraber bekleyelimm

ayyy canım ben de ayın 14ünde ovitrelle iğnemi vurdum.en erken kaç gün sonra testte belli olr acep:26:

valla hiç bilmiyorum canım yaa heycanla bekliyorum daha önceden tecrübe edinenler bizlre söylese ii olur aslnda:))

İyi geceler arkadaslar. Yeniyim buralarda.
Bu ay ilk defa serephone kullandim ardindan da catlatma ignesi. İgne olali bugun tam 2 hafta oldu. İnanilmaz kasık agrisi, bel agrisi, goguslerde hassasiyet yasiyorum.

Bu durumu daha once yasayanlar var mi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler arkadaslar. Yeniyim buralarda.
Bu ay ilk defa serephone kullandim ardindan da catlatma ignesi. İgne olali bugun tam 2 hafta oldu. İnanilmaz kasık agrisi, bel agrisi, goguslerde hassasiyet yasiyorum.

Bu durumu daha once yasayanlar var mi acaba?

kaç yumurtan oldu canım bende serephone kullandım pazartesi çatlatma iğnesi çarşamba da aşılama oldum bi test yap istersen gebelik belirtiside olabilir gaz sıkışması şiskinlik :17::17: var mı

Hepsi de adet öncesi belirtisiymis. Bugün itibari ile kırmızı karttayim.
2 gün sonra yine başlayacağım ilaca.

Herkese merhabalr arkadaşlar. Bende bu ay klomen kullandım ve 3 tane yumurtam oluştu ayın 19 nda çatlatma ignemi vuruldum. 10. günü kan testi istedi doktorum sonucu bugün aldım 4.76 çıktı çok merak ediyorum nedir acaba ? Doktoruma ulaşamadım bilen ve böyle bişey yaşayan varsa yazabilir mi lütfen.. Teşekkürler.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..

ben bu siteye yeni üye oldum gerçi çok uzun zamandır topikleri takip ediyordum ben 23 martta çatlatma iğnesi 25 martta çalışmalara başladım. 27 martta doktora gittim ve ultrasonla yumurtlamanın olduğunu ve bunun bir yeni bir kist oluşturduğunu ve çatlayan yumurtadan kalan parçanın bir kan birkintisi olduğunu söyledi ve tabi destekleyici ilaçlar kullanıyorum.3 yıldrı çocuk sahibi olmanın hayalini kuruyorum ve daha önce 5 haftalık bir düşüğüm var duygularım çok karışık. bugün iğne vurulalı 6. günüm sağ kasığım ağrıyor batıyor ve vajinamda seyirme ve kaşıntı oluyor bu durumlarla karşılaşanlar varmı içinizde.lütfen yardım edin .:2:

Bugün catlatma ignesi yapıldı 4 aydır bebek icin uğraşıyoruz ama kısmet olmadi bu ilaclari kullanıp hamile kalan varmi

Kizlar yardim edin banaaa :( dr um ovutrelle verdi yarin aksam yap dedi anlatti da nasi yapilicani ama korkuyorum esim ben yaparim dedi .. Ama tam

Olarak nereye ve nasi yapilicak bu igbe kullananlar anlatabilir mi? Dart ignesi gibi diklemesine mi yoksa yanlamasina mi vurulucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yardim edin banaaa :( dr um ovutrelle verdi yarin aksam yap dedi anlatti da nasi yapilicani ama korkuyorum esim ben yaparim dedi .. Ama tam

Olarak nereye ve nasi yapilicak bu igbe kullananlar anlatabilir mi? Dart ignesi gibi diklemesine mi yoksa yanlamasina mi vurulucak

canım bu iğneyi ben 22 martta ilk kez vuruldum, kalçadan vurdular. Nasıl vurulacak onu bilmiyorum ama. geçen hafta doktor ultrasonda baktı yumurtların çatlamış dedi. (2 tane 16 mm lik yumurtam vardı).Neyse benim 15. günüm çatlatma iğnesinden sonra, normal adetime de 2 gün varç ancak evde gebelik testi yaptım sonuç negatif. bana cuma için gel demişti. ama umudum yok. Sen ilk kez mi vuruluyorsun?

canım bu iğneyi ben 22 martta ilk kez vuruldum, kalçadan vurdular. Nasıl vurulacak onu bilmiyorum ama. geçen hafta doktor ultrasonda baktı yumurtların çatlamış dedi. (2 tane 16 mm lik yumurtam vardı).Neyse benim 15. günüm çatlatma iğnesinden sonra, normal adetime de 2 gün varç ancak evde gebelik testi yaptım sonuç negatif. bana cuma için gel demişti. ama umudum yok. Sen ilk kez mi vuruluyorsun?

İlk keZz canm bu aksam vurulcak :(

Ayrica catlatma ignesinden sora idrarda hemen pozitif gostermez ki canm adetin en az 5 gun gecmesi lazim die biliyorum.

Canım bilmiyorumki benim bir oğlum var 5 yaşında ona hemen hamile kalmıştim ve reglimden 2 gün önce testte görmüştum. Ama catlatma iğnesinden sonra nasil olacak ben de bilmiyorum.2. Cocuk icin yaklaşık 1 yıldır uğraşiyoruz. Hayirlisi olsun hepimiz için. Bu arada progestan vermişti geçen hafta doktorum 5. Gündür içiyorum...

Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci iğne ilki göbekten oldu ikinci kalmadan ilinde 4 gün gecikti adeti sonra oldum ve şuanda ıgne min 16 günü geçen ay gecikmeden adet olsaydım 7 de olacaktım Yani bugün adet olmam gerekiyordu ama gecikmeden dolayi 11 de olmam gerek sizce test yapmalıyım

Gobekten vuruldm pazar gunu... Sen naptin cnm hber ver mrak ettim

Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci iğne ilki göbekten oldu ikinci kalmadan ilinde 4 gün gecikti adeti sonra oldum ve şuanda ıgne min 16 günü geçen ay gecikmeden adet olsaydım 7 de olacaktım Yani bugün adet olmam gerekiyordu ama gecikmeden dolayi 11 de olmam gerek sizce test yapmalıyım

Amaaaaaaaaann yap gtsinnnn ins bebisin seninledirrrrr

Doktor bana geçen hafta gittiğim zaman rahim icin gayet iyi görünüyor, yumurtan dollendiyse tutunmasıni.sağlamak için progestan vereceğim demişti. Sabah bir akşam bir tane iceceksin dedi 7 gündür içiyorum. Forumda gördügum yorumlara göre progestani bıraktıktan birkaç gun daha gecikebiliyormus reglimiz. Bana bu cuma gel demişti. Yanı toplam 10 gün içmem gerekiyor. Evde bir tane daha gebelik testi var. Catlatma iğnesi vurulmasaydim normalde bugün olmam gerekiyordu. Kafam karışik Allah hakkımizda hayırlısıni Nasip etsin inşallah....

Back