- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi yasmin6734
-
ayyy canım ben de ayın 14ünde ovitrelle iğnemi vurdum.en erken kaç gün sonra testte belli olr acep:26:
İyi geceler arkadaslar. Yeniyim buralarda.
Bu ay ilk defa serephone kullandim ardindan da catlatma ignesi. İgne olali bugun tam 2 hafta oldu. İnanilmaz kasık agrisi, bel agrisi, goguslerde hassasiyet yasiyorum.
Bu durumu daha once yasayanlar var mi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yardim edin banaaadr um ovutrelle verdi yarin aksam yap dedi anlatti da nasi yapilicani ama korkuyorum esim ben yaparim dedi .. Ama tam
Olarak nereye ve nasi yapilicak bu igbe kullananlar anlatabilir mi? Dart ignesi gibi diklemesine mi yoksa yanlamasina mi vurulucak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bu iğneyi ben 22 martta ilk kez vuruldum, kalçadan vurdular. Nasıl vurulacak onu bilmiyorum ama. geçen hafta doktor ultrasonda baktı yumurtların çatlamış dedi. (2 tane 16 mm lik yumurtam vardı).Neyse benim 15. günüm çatlatma iğnesinden sonra, normal adetime de 2 gün varç ancak evde gebelik testi yaptım sonuç negatif. bana cuma için gel demişti. ama umudum yok. Sen ilk kez mi vuruluyorsun?
canım bu iğneyi ben 22 martta ilk kez vuruldum, kalçadan vurdular. Nasıl vurulacak onu bilmiyorum ama. geçen hafta doktor ultrasonda baktı yumurtların çatlamış dedi. (2 tane 16 mm lik yumurtam vardı).Neyse benim 15. günüm çatlatma iğnesinden sonra, normal adetime de 2 gün varç ancak evde gebelik testi yaptım sonuç negatif. bana cuma için gel demişti. ama umudum yok. Sen ilk kez mi vuruluyorsun?
Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci iğne ilki göbekten oldu ikinci kalmadan ilinde 4 gün gecikti adeti sonra oldum ve şuanda ıgne min 16 günü geçen ay gecikmeden adet olsaydım 7 de olacaktım Yani bugün adet olmam gerekiyordu ama gecikmeden dolayi 11 de olmam gerek sizce test yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?