Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havuç bol bol havuç suyu da olurBugün klomen sonrası kontrol vardı 1 tane solda 20 mm lk folikül varmş iğne önermedi doğal yolla çatlamasını bekleyelm dedi sizin doğal olarak destek olacak öneriniz varmı deneyen sonuç alan?
Ben 3 5 tane havuc yedim canım tavsiye ederim doğal çatlaması daha iyi zaten anlarsin catladigini kasik agrisi ve bacak agrisi akinti oluyor cnmBugün klomen sonrası kontrol vardı 1 tane solda 20 mm lk folikül varmş iğne önermedi doğal yolla çatlamasını bekleyelm dedi sizin doğal olarak destek olacak öneriniz varmı deneyen sonuç alan?
Ne zaman başlamalıyız her gün mü yemeliyizBen 3 5 tane havuc yedim canım tavsiye ederim doğal çatlaması daha iyi zaten anlarsin catladigini kasik agrisi ve bacak agrisi akinti oluyor cnm
Havuç bol bol havuç suyu da olur
Kadın doğum hastanelerine yakın olan eczaneleri arayın genelde onlar getiriyolrZaten piyasada çatlatma iğnesi yok, bugün aramadığım yer kalmadı izmirde
Hee onu denemedim, deneyeyimKadın doğum hastanelerine yakın olan eczaneleri arayın genelde onlar getiriyolr
Ne tarafta oturuyosnz bilmiyorm ama buca kadın doğum hastanesinin karşısındaki eczaneleri deneyin umarm vardırHee onu denemedim, deneyeyim![]()
Hadiya belki bizim burda vardır Seferihisar tarafındaZaten piyasada çatlatma iğnesi yok, bugün aramadığım yer kalmadı izmirde
Ben karabağlardayın aklıma tepecik kadın doğum geldi siz söyleyince, oraya da bakayım. Teşekkür ederimNe tarafta oturuyosnz bilmiyorm ama buca kadın doğum hastanesinin karşısındaki eczaneleri deneyin umarm vardır
Bugun yiyebilirsin canım tabi bugün yarın değerlendirin her an catlayabilirNe zaman başlamalıyız her gün mü yemeliyiz
Bugün Doktor 20 milimlik Yumurtam olduğunu söyledi ama ovulasyon testlerinde negatif çıkıyor Neden acabaBugun yiyebilirsin canım tabi bugün yarın değerlendirin her an catlayabilir
Teşekkür ederimmm
Bugün Doktor 20 milimlik Yumurtam olduğunu söyledi ama ovulasyon testlerinde negatif çıkıyor Neden acaba
Bu nasıl oluyor anlamıyorum şimdi doktordan geldim Bu nasıl negatifGüzel sonuçlar alman dileğiyleeee
Doktor ne dediBu nasıl oluyor anlamıyorum şimdi doktordan geldim Bu nasıl negatif
Bende laboquick aldm en iyisi bunu yazmşlr diye sıvı alımona dikkat ettim hergün aynı saatte yapıyorm ama test negatif çıkıyo anlam veremedmAşkım doktor ne dediyse en doğrusu odur bu testlerin %100 doğruluk payı yok zaten hem bu testin sonucunu bi çok şey etkilemiş olabilir bu testten önce en az 2 saat sıvı alımı olmaması lazım ilk idrar olmaması lazım vs vss
Ben innovita kullanıyorum ovülasyon pik gördüğüm gün randevum vardı doktorum yumurtalarımın olgunlaştığını çatlmak üzere olduğunu söyledi gerçekten de yarın test
Bilmiyorum onu bende yaşadım hem ovulasyon ile takip ettim hem doktora gittim ama ovulasyon da pik göremedim ama doktor 20 mm olmuş dedi değerlendir dedi bende öyle yaptım valaBugün Doktor 20 milimlik Yumurtam olduğunu söyledi ama ovulasyon testlerinde negatif çıkıyor Neden acaba