Yumurta çatlaması için

Bende laboquick aldm en iyisi bunu yazmşlr diye sıvı alımona dikkat ettim hergün aynı saatte yapıyorm ama test negatif çıkıyo anlam veremedm
Beni bu ay laboquick yanılttı, yalancı pozitif gösterdi. Çok şaşırdım senelerdir kullandığım marka.

Bende laboquick aldm en iyisi bunu yazmşlr diye sıvı alımona dikkat ettim hergün aynı saatte yapıyorm ama test negatif çıkıyo anlam veremedm
Benimkide öyle oluyor nedense dün doktora gittim 5 gün klomen kullanmıştım doktor 3 tane gayet güzel gelişmiş büyümüş yumurtan var dedi ama ovulasyon testi negatif veya silik çıkıyor dünden beri 2 tane yaptım ama hala aynı benim testde laboquick

Test yapmaya devam edin Ben doktordan geldikten 2-3 gün sonra çizginin koyulaştığını gördüm 11 nisan gece ve 12 Nisan'da pik oldu ve bugün silikleşmeye başladı

Bugün klomen sonrası kontrol vardı 1 tane solda 20 mm lk folikül varmş iğne önermedi doğal yolla çatlamasını bekleyelm dedi sizin doğal olarak destek olacak öneriniz varmı deneyen sonuç alan?
Sabah akşam sürekli havuç yedim günleridr değerlendirdim Rabbim bu ay nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…