Saç Uzatma Yöntemleri Yumurta Aki Ve Zeytin Yagi Bakimi ile Sac Uzatma

çok iyi kızlar,uzatıyor ve güçlendiriyorsa ben de kullanayım.. yarın denerim artık

yaaa bişi sorucam kıslar burda arkadaşlardan bi tanesi yumurta kafada pişio gibi bişi sölemişti bilgisi olan war mı ????

accoustıc arkadsım yumurta akını bılmıyorum ama zeytınyagı gerçekten saçlara çok iyi gelio kendımde kulalnıyorum herkezede tavsiye ederim

yumurta kafada falan pişmiyorr:) anca 40 derece güneşin altına çıkarsan sürdükten sonra pişebilir bence:))) dün ben yumurta sarısını da kattım.. saçlarım yumuşak ve parlak:)
bu 3. yapışımdı inşallah uzamasına yardımcı olur.. şuanlık uzamasında bir değişiklik olmadı.. o arkadaşın söylediği gibi 1 ayda arkadaşının saçı acayip uzamış falan.. bende olmadı açıkçası

iştee bu süperr arkadslar bende baslıcam yarın sonuçları haber veririm gerçi herkess birsey sölüyo ama en iyisi dogal olanı tesekkürler

aaa tskler , bunu bende degerlendircem. ama anlamadim, bütün yumurtayi mi, aki mi?:dance:

yaa arkadaşlar ben entele kullanıorum. biotin hapı da kullanıorum. bi de susam yağı yada yağ karışımları fln kullanıorum arada. haftada 3 kez saçlarımı yıkıorum. her yıkamadan önce bunlardan birini mutlaka yapıorum. bi de şampuanımın içine çam terebenti koydum. bi de şu bepanthene, evigen, bemix yağlarını da şampuanımın içine koydum. ztn şampuan şampuanlıktan çıktı. yıkayınca köpürmüo bile doğru dürüst. :):):)
bi de yumurta ve zeytinyağı karışımını da denesem mi? saçlarımın bi an önce uzamasını istiorum. çok üzülüorum kestirdiğme. bi allahın kulu bile iyi yapmışsın demedi. her gören feci bi çığlık atıo sinirimi bozuo yaa. :(:(:(:( moralim çok bozuk. acaba bunların hepsini kullansam iyi olur mu?
yoksa çok mu yüklenmiş olurum saçlarıma? ben karar veremedim sizlere danışmak istedim ne dersiniz?

yaaa aynen ben de bişeye taktım mı takıorum gidio ölee 2-3 ay.. saçlarım biraz uzayınca kesin başka bişeyi kafama takmaya başlıcamm.. ama uzasın noluuurr.. uzundu saçlarım ne güzel.. annemin ve bikaç arkadaşımın sölemesiyle gittim kestirdimm ve şuan çok gıcık oluorumm.. kestir diyen arkadaşlarım bile kötü tepki veriolar saçımın bu haline.. :(:(:(
biotine devam ediyim şimdilik enteleyi de kullanıyım o zmn ben. entele bitince yumurta akı zeytinyağını yaparım olmazsa.. yaa bi de dax gro.yla hair plus + şampuanını çok merak ediorum.. entele bitince onlardan birine de başlayabilirimm.. ama naparsam yapıyım hep sizlere bildiricem.. inş. güzel sonuçlar alırız hepimiz.
dmple.cım bende yeme içmeme dikkat etmekten kilo alıcam vallaa.. saçın yapısının % 90.ının protein olduğnu duydum diye günde 1 litre süt içiorum. yumurta ton balığı fln tükeiorum her gün. ceviz, fındık da potasyum içeriomuş. onlardan da yiyorum. ztn resmen turp kürüne girdim.. saçlarım uzicak ama ben de gıda zehirlenmesinden gidicem yaaa resmen. :):)

dmple.cım saç boyumuz aynıymış eskiden.. şuanda da aynı sanırım cnm. o yüzden durumunu çok iyi anlayabiliorum. gerçekten çok sinir bozucu bi boy. bi de katlı kesim olduğ için hiç şekil veremiorum. çok üzülüorum.. yaa gerçekten yaz sonuna saçlarımız istediğimiz boya ulaşır mı dersin. sen öle söyleyince moralim düzeldi birden vallaa. ben de enteleye cesaret ettim vallaa. ki normalde son derece temkinli biriyimdir ilaç kullanmaya bile korkarım. gerçi 2 haftadır 5 kez kullandım öle çok sık kullanmıorum. entele bitince bi şu dax bi de hair + şampuan aklıma yatıo bakalım. inş. etkili olurlar. yaa bi de ben şu maden suyu sodasını çok merak ediorum. tamamen kendi buluşum aklıma geldi öle birden. yani allah halime acıdı da mı getirtti aklıma bilmiorum ama :):) sanki içindeki mineral maddeler iyi gelir gibi geldi saç uzamasına. saçımıza temizken maden suyu sodası mı sürsek acaba ya?? bi kere denedim ben.. sence de mantıklı mı dmple.cım?

benim saçlarım o kdr yağlı ki.. yani sbh yıkasam akşama kdr yağlanıo.. ondan hiç kuruma ihtimalini düşünmedim saçlarımın. sodanın asitli olması beni de korkuttuu ama şişeyi açar açmaz sürmedim saçıma beklettim biraz öle sürdüm. hem yüz için de öneriolar sodayı hep. suna dumankaya fln sodayla yıkayın diodu hep yüzünüzü. yüz daha hassas yani saça da bişey olmaz gibi gelio bana.. bi kez denedim zaten sodayı ama ara sıra denerim yine..
ben enteleyi 5 kez yaptım daha.. uzatıo mu farkedemedim vallaa.. hem daha az kullandım.. şöle bi ar bitsin belki etkisini daha açık bi şekilde görürüm.. görürsem yazarım mutlaka cnm..
şu sarıkızın saç spreylerini hiç duymamıştım.. bi araştırıp onlardan da kullabailiriz aslında..
inş. yaz sonuna eski haline yakın bi hal alır.. benim 4 parmaktan fazla kesti kuaför. yani 10 cm fln kesmiştir tahminimce. ama yaz sonuna toparlansın biraz. artık seneye yazın fln şölee belime gelse daha ne isterim ki ben. :(
mantığıma uyan şeyleri saçalrımı çok yorup yıpratmadan denicem ben bakalım dmple.cım. hep yazarız buraya kullandıklarımızı.. hepimizz istediğimiz saçlara en kısa zmnda kavuşuruz umarım.

Back
X