Çorbalar Yüksük Çorbası(Adana Yöresi)-Tat Salça Sponsorluğunda

Oooo bir harika sunum daha görüyorum. Gözlerim yine bayram etti. Ellerine sağlık. Bol şans diliyorum. Hanımlar ben oy verirken kararsız kalacağım galiba . O kadar güzellerki hepsine oy veremezsem beğenmediğim için değil , oy sınırı az olduğu içindir. Hepsi harika sunumlar. Tebrikler tüm hanımlara.

Pericim harika olmuş ellerine sağlık olsun sunumda süper başarılar dilerim yarışmada bir tabak isterd,m kaldıysa.
Mantı açma konusunda süper olduğum için hazır alıp bu çorbayı denemiştim cidden harika birçorba,içine nane dışında reyhanda katmıştım çok güzel bir lezzet veriyor oda.

Canım beniiiim çok teşekkür ederim
Sorma kime vermez isem haksızlık etmişim gibi hissedeceğim hepsi şahane çünkü

Ablacımmm çok teşekkür ederim ,bu ikinci yapışıM benim çorbayı reyhan hiç kullanmadim ben hayatımda desemama duyuyorum bir çok şeye yakıştığını.

Lımmmm kuzucummm coook teşekkür ederimSensin hamarat bikerem

Ablacımmm çok teşekkür ederim ,bu ikinci yapışıM benim çorbayı reyhan hiç kullanmadim ben hayatımda desemama duyuyorum bir çok şeye yakıştığını.
Rca ederim ne demek peric,m harika olmuş ellerine sağlık olsun.
Dene derim yeşil mercimek yaparız ya ondaa harika oluyor,naneyle beraber valideden gördm reyhanı bende bilmezdim hiç mis gibi kokuyor oda.

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor bu bakırlardan aldıracak bu kk bana

Maşallah canm Peri harika olmus sunum
Minik mantilarda kusursuz duruyor ellerine sağlık başarılar dilerim

Rca ederim ne demek peric,m harika olmuş ellerine sağlık olsun.
Dene derim yeşil mercimek yaparız ya ondaa harika oluyor,naneyle beraber valideden gördm reyhanı bende bilmezdim hiç mis gibi kokuyor oda.
Teşekkür ederim tekrar ablacım
Deniyeyim inşallah abla

Rica ederim pericim ne demek,dene mutlaka yeşil merşimektede çok güzel oluyor hatta valide bulgur köfteside yapar misket gibi yuvarlar bir adı var onunda tan bilmiyorum ondada güzel oluyor.
Yeşil mercimek varda valla onuda kullanmadım abla kırmızıyı çok severiz birgün yesilide denicem.bak bulgurla olana deneyebilirim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…