Şimdi hamilesiniz? Şuan ki hamileliliginizde mi yaşadınız?Canim benimki normal bir olay degildi doktor hatasi yuzunden oldu bana igne yapti kendiliginden bitecek dedi sürekli bhcg baktiriyordum ama cok az dusuyordu doktora soyledim o da bisey olmaz dedi ilk sonra yine soyledim o yaptigim ilaci git yaptir dedi telefondan mesajla tabiki recete olmadigi icin yaptiramadim sonra tupum patladi doktora gittim ameliyat olmam gerekiyordu hemen ama ben cumaya gidecem dedi beni birakti bende devlete gittim baya zaman kaybettim yani
Suanda hamileyim 14 mayis bat tarihimdi 307 cikti yarin yine gidicemŞimdi hamilesiniz? Şuan ki hamileliliginizde mi yaşadınız?
2 gün sonra tekrar batırdın mı?Suanda hamileyim 14 mayis bat tarihimdi 307 cikti yarin yine gidicem
Baktirmadim canim ama evde test yaptim koyulasiyordu bak testlerim boyle 14 mayis bat2 gün sonra tekrar batırdın mı?
Doktorda bana ağrı ve kanamam var mı diye sordu? Çok şükür kanamam yok. Akıntım var çok az. Ağrımda rahatsız edecek gibi değil. Batmalar oluyor.Aselkocak ve dis gebelikte cok agri ve kanama oluyo canim benim oyleydi ama doktorlar basta anlamadilar ilk basta kanama normal dediler keseyi teshis koyamadilar ilk ama suanda agrim kanamam yok
Maşaallah canım. Sağlıkla kucağımiza alırız inşallahDoktorda bana ağrı ve kanamam var mı diye sordu? Çok şükür kanamam yok. Akıntım var çok az. Ağrımda rahatsız edecek gibi değil. Batmalar oluyor.
Canim benim o kadar agrim oluyordu ki agridan bayilacak gibi oluyordum normal bi agri degil yaniDoktorda bana ağrı ve kanamam var mı diye sordu? Çok şükür kanamam yok. Akıntım var çok az. Ağrımda rahatsız edecek gibi değil. Batmalar oluyor.
İyi maşallah atlatmışsın.Canim benim o kadar agrim oluyordu ki agridan bayilacak gibi oluyordum normal bi agri degil yani
Bir yerde okudum dayanılmayacak gibi ağrı ve kanama olursa doktora gidin yazıyordu.İyi maşallah atlatmışsın.
İnşallah teşekkür ederimBnce guzel canm . hayirli olsun .
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Maşallah sizede.Naberr çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın Aselkocak ben ilk öğrendiğimde 149 du 2 gün sonra 349 iki katına katlamamıştı ama çok şükür ki herşey yolunda 19 haftalık olduk. İnşallah sizde hayırlısıyla sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza rabbim hiç bir annenin kucağını boş koymasın
Bu deger araliklarina gore 4 haftalik gozukuyo geç mi yumurtladinBebeğim ne kadarlık sizce?
Olabilir canım. Adetim düzensizdi.Bu deger araliklarina gore 4 haftalik gozukuyo geç mi yumurtladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?