Yükselmem nasil sizce?

Şimdi hamilesiniz? Şuan ki hamileliliginizde mi yaşadınız?

Aselkocak ve dis gebelikte cok agri ve kanama oluyo canim benim oyleydi ama doktorlar basta anlamadilar ilk basta kanama normal dediler keseyi teshis koyamadilar ilk ama suanda agrim kanamam yok

Aselkocak ve dis gebelikte cok agri ve kanama oluyo canim benim oyleydi ama doktorlar basta anlamadilar ilk basta kanama normal dediler keseyi teshis koyamadilar ilk ama suanda agrim kanamam yok
Doktorda bana ağrı ve kanamam var mı diye sordu? Çok şükür kanamam yok. Akıntım var çok az. Ağrımda rahatsız edecek gibi değil. Batmalar oluyor.

Doktorda bana ağrı ve kanamam var mı diye sordu? Çok şükür kanamam yok. Akıntım var çok az. Ağrımda rahatsız edecek gibi değil. Batmalar oluyor.
Canim benim o kadar agrim oluyordu ki agridan bayilacak gibi oluyordum normal bi agri degil yani

Naberr çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın Aselkocak ben ilk öğrendiğimde 149 du 2 gün sonra 349 iki katına katlamamıştı ama çok şükür ki herşey yolunda 19 haftalık olduk. İnşallah sizde hayırlısıyla sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza rabbim hiç bir annenin kucağını boş koymasın

Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Maşallah sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…