Yüksek Kolestrole acil çözüm

sifaci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
418
29
slm hanımlar forma yeni üye oldum kayınpederimin kolestrolü çok yüksek bitkisel ne kullansa faydasını görür

Bernacım benim de kolesterolüm yüksek çıkmıştı. Doktor bana bir cevizi akşam yatmadan bir bardak suyun içine koymamı,sabah kalkınca cevizi yiyip, suyunu da içmemi söylemişti...

geçimş olsun berna hanım soya lesitin kullansın içinde doymamış yağ asitleri ve omega3,6,9 var yada keten tohumu faydasını görür mutlaka

ilginiz için teşekür ederim bu soya lesıtın denılen şey nasıl birşey nasıl bulabılirim daha acıklayıcı olursanız sevinirim

hihoyyytTablet olarak eczanelerde var Lesitin oradan bakabilirsin. Solgarın böle bir ürünü var ve sanırım 100 adet var içinde. Ben de cevizi suya atıp sabahları suyunu içip cevizi yemiştim ama düşürdü mü bilmiyorum.:uhm: Asıl olan diyet ve yürüyüş yapması bence. Diyette börek, poğaça vs şeyleri, şekerli yiyecekleri almaması gerekiyobir de sigara içmemesi önemli. Diğer hiçbirşey çok etkili değil.:1closedeyes:

lesintin insan vücüdunun her hücresinin ihtiyacı oldugu bir yagdır. vücuttaki yağlrın taşınmasında önemli bir rol oynar hücrelerin kolestrol ve diger yagları kandan alarak kullanmalarını saglar.suda dagılmasını ve vücuttan atılmasını saglar böylece kandaki kolestrol düşmüş olur. sadece kolestrol için degil damarlardaki yaglanma ,damar tıkanıklıgı gibi bir sürü hastalıkta faydalıdır

geçmiş olsun arkadaşım. benim babamında 2 yıl önce kolestrolü çok yüksek çıkmıştı. 1 ay günde 2 fincan enginarın yapraklarının çay gibi içti ( yenilecek kısmını bulmak için kestiğimiz yapraklarını) doktor bile çok şaşırdı aktardan bulabilirsin.çok geçmiş olsun.

X