Merhaba arkadaşlar. Malum hepimizin en sağlıklı şekilde hamile kalıp az kilo alıp sağlıklı doğum yapmak istiyoruz. Ben oldu bitti hep kiloluyum ilk geveligimde 76 ile hamile kaldım 83 ile doğurdum. Şuan 92 kiloyum. Geçen ay 13 haftalık düşük yaptım yaş 40. Tekrar gebelik düşünüyorum ama kilo veremedim. Aranızda yüksek kilo ile hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Gittim. İnsülin direnci ve polikistik over var o kadar zor veriyorum ki 3 verip 5 alıyorum. Yaşım ilerlemeden istiyorum aslında bebek. Risklerin farkındayım aslında ama bir umut diyorumİllaki vardır ama bebekten ziyade kendi sağlığınız için kilo vermelisiniz. Kiloyu sağlık sorunlarından dolayımı veremiyorsunuz? Diyetisyene gittinizmi?
Böyle bir süreç yaşamadım ama diyetisyen ile süreci devam ettirirseniz hem sizin hem bebeğin sağlığı için daha güvenli olabilirMerhaba arkadaşlar. Malum hepimizin en sağlıklı şekilde hamile kalıp az kilo alıp sağlıklı doğum yapmak istiyoruz. Ben oldu bitti hep kiloluyum ilk geveligimde 76 ile hamile kaldım 83 ile doğurdum. Şuan 92 kiloyum. Geçen ay 13 haftalık düşük yaptım yaş 40. Tekrar gebelik düşünüyorum ama kilo veremedim. Aranızda yüksek kilo ile hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Geçmişte benim de vardı, şu an her ikisi de yokGittim. İnsülin direnci ve polikistik over var o kadar zor veriyorum ki 3 verip 5 alıyorum. Yaşım ilerlemeden istiyorum aslında bebek. Risklerin farkındayım aslında ama bir umut diyorum
Rabbim sağlıkla doğum nasip etsin inşallah86 ile hamile kaldim 92 kiloyum 29. Hafta
Bu süreçte diyetisyen kontrolünde miydiniz yoksa kendiniz yediklerinize dikkat ederek mi bu kiloya ulaştınız acaba ?86 ile hamile kaldim 92 kiloyum 29. Hafta
Slm çok zor bir gebelik geçirdim cnm kilolu hamile kaldım,şeker çıktı, tansiyon yüksekliği oldu heryerim çok şişti endokrinoloji ve kadın doğum arası her haftam hastanede geçti şuan bebeğim 8aylik olacak ve ben gebelikte oluşan varisten ameliyat oluncam ha bu arada bu kadar şeyi sen yaşarsın diyenem tabiki senin seçimin ama yinede kilo vermen en iyisi olur senin içinMerhaba arkadaşlar. Malum hepimizin en sağlıklı şekilde hamile kalıp az kilo alıp sağlıklı doğum yapmak istiyoruz. Ben oldu bitti hep kiloluyum ilk geveligimde 76 ile hamile kaldım 83 ile doğurdum. Şuan 92 kiloyum. Geçen ay 13 haftalık düşük yaptım yaş 40. Tekrar gebelik düşünüyorum ama kilo veremedim. Aranızda yüksek kilo ile hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Allah yardımcınız olsun. Bundan sonrasını sağlıkla kolaylıkla geçirirsiniz inşallah çocuğunuzla. Ben 77 kiloyum ama aynı zamanda tüp bebek sebebiyle hormon ilaçları da kullanıyorum. Hal böyle olunca normalden fazla şişiyor insan. Yüksek kilo da gebelikte risk ne yazikkiSlm çok zor bir gebelik geçirdim cnm kilolu hamile kaldım,şeker çıktı, tansiyon yüksekliği oldu heryerim çok şişti endokrinoloji ve kadın doğum arası her haftam hastanede geçti şuan bebeğim 8aylik olacak ve ben gebelikte oluşan varisten ameliyat oluncam ha bu arada bu kadar şeyi sen yaşarsın diyenem tabiki senin seçimin ama yinede kilo vermen en iyisi olur senin için
Doğum sonrası verirsiniz inşallah kiloları.Az kalmış zaten doğuma eli kulağında. Sağlıkla doğumu yapın da gerisi gelir inşallahBen 86 ile kaldım şuan 38+2 yim 99 kiloyum
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Lahana diyeti falan yapıp hızlıca 10 kilo falan versem mi diye düşünüyorum. Siz kaç kiloda hamile kalıp doğum yaptınız.Slm çok zor bir gebelik geçirdim cnm kilolu hamile kaldım,şeker çıktı, tansiyon yüksekliği oldu heryerim çok şişti endokrinoloji ve kadın doğum arası her haftam hastanede geçti şuan bebeğim 8aylik olacak ve ben gebelikte oluşan varisten ameliyat oluncam ha bu arada bu kadar şeyi sen yaşarsın diyenem tabiki senin seçimin ama yinede kilo vermen en iyisi olur senin için
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah86 ile hamile kaldim 92 kiloyum 29. Hafta
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağlık sorunu çok yaşadınız mı.Ben 86 ile kaldım şuan 38+2 yim 99 kiloyum
Amin inşaAllah teşekkür ederim.Şeker tansiyon vs yaşamadım ama şu 1 2 haftadır ödem olmaya başladı. Ve kilodan dolayı zorlanmaya başladım hareket vs kısıtlanıyor heryerim ağrıyorRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağlık sorunu çok yaşadınız mı.
Boyun kaç canım ?Merhaba arkadaşlar. Malum hepimizin en sağlıklı şekilde hamile kalıp az kilo alıp sağlıklı doğum yapmak istiyoruz. Ben oldu bitti hep kiloluyum ilk geveligimde 76 ile hamile kaldım 83 ile doğurdum. Şuan 92 kiloyum. Geçen ay 13 haftalık düşük yaptım yaş 40. Tekrar gebelik düşünüyorum ama kilo veremedim. Aranızda yüksek kilo ile hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Ben dikkat de etmedim acikcasi istahim kapaliydi. Sadece muntazam yürüyüş yaptim 12. Haftadan sonra. Eve yürüyüş bandı aldım.Bu süreçte diyetisyen kontrolünde miydiniz yoksa kendiniz yediklerinize dikkat ederek mi bu kiloya ulaştınız acaba ?
160 canımBoyun kaç canım ?
teşekkürler cnmÇok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Lahana diyeti falan yapıp hızlıca 10 kilo falan versem mi diye düşünüyorum. Siz kaç kiloda hamile kalıp doğum yaptınız.