Merhabalar. Kilo verme sürecindeyken hamile kaldım. Şişko bir gebe olmak çok zormuş moralim o kadar bozuk ki. Ultrasonda güzel görüntü olmuyor, doktorlar klinik vaka gibi davranıyor bir sürü kötü şey duydum. İlk gebeliğim ve beni anlayacak bu şekilde doğum yapan kişilerin desteğine çok ihtiyacım var. Uzaktan bu forumu takip ediyordum burda insanların birbirine olan desteği çok güzel. 118 kg hamile kaldım şu an 114 kgyim 18 haftalık gebeyim. Cinsiyeti bile tam göremediler ne yapacağım ben böyle sürekli
Kötü muamele mi göreceğiz kilolu olduğum için. Nolur yeme ver demeyin ailemde de herkes kilolu küçük porsiyon yememe rağmen hep kilo problemim oldu. Kocaeli gebzedeyim 3 doktor gezdim o kadar yoruldum ki doktorların bu muamelesinden tek kilolu hamile kalan benmişim gibi davranılması beni çok üzüyor
Kötü muamele mi göreceğiz kilolu olduğum için. Nolur yeme ver demeyin ailemde de herkes kilolu küçük porsiyon yememe rağmen hep kilo problemim oldu. Kocaeli gebzedeyim 3 doktor gezdim o kadar yoruldum ki doktorların bu muamelesinden tek kilolu hamile kalan benmişim gibi davranılması beni çok üzüyor