- 31 Temmuz 2020
- 19.761
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
240-300 gram karbonhidrat
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beniim ilk sen geldin teşekkür ederim bugün künefe yedim sen yedin mi tatlış bişeyHayırlı olsun
Aaa gelmem mi aşkolsun.ben hiç şerbetli tatlı sevmem ki coook canım çekecek ki azıcık yerimCanım beniim ilk sen geldin teşekkür ederim bugün künefe yedim sen yedin mi tatlış bişey
Hamur açınca aklıma geldi deAaa gelmem mi aşkolsun.ben hiç şerbetli tatlı sevmem ki coook canım çekecek ki azıcık yerim
Bak yaaa hamur diyince ilk aklıma gelen gözleme ve içli çörekHamur açınca aklıma geldi de
Ben de normalde pasta seviyorum sen en çok neyi
Çok teşekkür ederim canımCanım benim hayırlı olsun sayfan
Çok geçmiş olsun canım nasılsın şimdiGörmedim canım.uzun süredir girip haber veriyorum geri cikiyorum.korona oldum.pek buralarda değildim
Daha iyi olucam inşallah canım.tat koku sıfırlandı.arada dösum sıkışıyor.esim ve ben olduk.kizima geçmez inşallahÇok geçmiş olsun canım nasılsın şimdi
Canım çam kozalağı macunu ya da şurubu çok fayda edebiliyor balgam söküyor ciğeri açıyor bi araştır istersen biz de kullandık bi de kekik çayı cnmDaha iyi olucam inşallah canım.tat koku sıfırlandı.arada dösum sıkışıyor.esim ve ben olduk.kizima geçmez inşallah
Tamamdır teşekkür ederim canımCanım çam kozalağı macunu ya da şurubu çok fayda edebiliyor balgam söküyor ciğeri açıyor bi araştır istersen biz de kullandık bi de kekik çayı cnm