benimde korkum kızımdan dolayı zaten..inşaat firması ölçümlerin yapıldığını risk oluşturmadığını söyledi..Ben evimi bu gerekçe ile sattım
Telefon zararlı ama 7/24 konuşmuyorsun
Hat hep orada
Manyetik etkisi yüksek
Bir kere kafanıza takılmış alsanız da huzursuz olursunuz
Biz ben hamile iken satıp kiraya taşındık
Siz henüz almamışsınız başka ev bakın
Bir de bizim burda bazı ilçelerde belediyenin hizmeti var ölçüm yapıyor hem baz istasyonu hem yüksek gerilim vs araştırın orada da var mı diye
öyle mi diyorsunuz..babanızın bilgisi varsa bu konuda danışabilirseniz çok sevinirim..Babam yuksek gerilim hat ustası emekli oldu yıllarca o korktugun direklere çıktı korkma birşey olmaz
Onlar zaten öyle diyorbenimde korkum kızımdan dolayı zaten..inşaat firması ölçümlerin yapıldığını risk oluşturmadığını söyledi..
fiyatları uygun derken bizim belirlediğimiz aralıkta aslında yüksek gerilim hattıyla alakalı değil..yoksa piyasaya göre uygun değil normal..hattabende pek tercih etmeyeceğim galiba..baktığınız evlerin fiyatı belki de gerilim hattı nedeniyle uygundur. Çok büyük bir zararı var mı bilmiyorum. Ama tercih imkanım olsa tercih etmem.
Olacağın onune gcilmz babama olurdu birşey olsaydı turp gibi 67 yasında yanı 40 yıl yaptı bu isi
Babam sabaha kadar direklerin tepesindeydi işi bu çok doğal bir hayat istiyorsan elektriksiz biryr git
kesinlikle haklısınız.. bu konuda hiç fikrim yoktu yakın zamana kadar..araştırınca şoka uğradım..görüştüğüm elektrik mühendisleri şehir efsanesi olduğunu iddia ediyorlar..ama kafam bulandı bi kere..hadi ben almadım bu evi.. mutlaka başkası alıcak.. ve bulunduğum bölgede çok yoğun yüksek gerilim hattı.. sağlı sollu hep ev dolu etrafı..algıda seçicilik yeni farkettim çok lüks ve pahalı bir residans grubu yapılıyor yaknlara binanın üzerinden geçiyor teller..o kadar para ver üstüne gerilim tellerinin altında otur.. inanamadım görünce..ama malesef kendimde dahil bilinçsiziz bu konuda..keşke birşeyler yapılabilse ve yerleşim yerlerinden uzağa taşınsa hepsi..Îşi bu haftada yasal olarak 45 saat hadi olsun 60 saat işe gidilir geri kalan zamanlarda o etkiye maruz kalmaz
Elektriksiz yerde yaşamak yerine bu konuda kamuoyu bilinci yaratsak ve yerleşim yerlerinde yüksek gerilim hatları olmasa
Aa tam benlik konu kocam elektrik rlektronik mühendisi ve trafo dibimizde. Kızım uyuyunca yazacağım inşallahmerhabalar..şu aralar ev bakıyoruz satın almak için..çok beğendiğimiz iki tane ev var..fiyat vs de uygun..yalnız ikisininde yakınından yüksek gerilim hattı geçiyor..internette araştırınca hiç iç açıcı şeyler okumadım..fakat görüştüğüm elektrik mühendisleri risk teşkil etmediğini söylediler..hatta bir tanesi telefonla görüşürken şu anda telefon beyninizi çok daha fazla kavuruyor içiniz<rahat olsun dedi.fakat benim içim hala rahat değil..bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
Bu benim
Bende tercih etmezdim.yanılmıyorsam 1 km ye yakın bir uzaklıkta olması lazım diyorlardı .
Bu tür şeyler korkutuyor beni.aynı şey değil ama Kaynanamların evi baz istasyonun dibi.Bahçede ne çiçek büyüyor ne meyve sapsarı herşey.insana verdiği zararı düşünemiyorum bile zaten tuhaflar baz istasyonundan mıdır nedir iyice değiştiler
O işin espri kısmıydı.kaynananızı bilemem tabii de etkileri aynı nitelikte imiş
baz istasyonlarının manyetik etkisi ve yüksek gerilimi aynı nitelikte aletler ile ölçüyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?