yüksek gerilim hattı...

kaynananızı bilemem tabii de etkileri aynı nitelikte imiş

baz istasyonlarının manyetik etkisi ve yüksek gerilimi aynı nitelikte aletler ile ölçüyorlarmış
maalesef baz istasyonları daha da tehlikeliymiş..yüksek gerilim hatları baz istasyonlarından sonra geliyormuş..

Babam mesai yapardı gelmediği zaman olurdu ekibiyle birlikte siz rahat TV izlyin diye yağmur camurcdemezlerdi
Iyi de babanıza bir şey demedik ki

Neden alındınız amcaya maşallah derken de sağlıklı dedîniz ben de kinayeli değil samîmi maşallah dedim

Şehir içinde yüksek gerilim hattı olmasın insan sağlığına zarar var deyince babanızın emeğini hiçe saymıyorum ki

Yüksek gerilimler şehir dışına alınıp daha düşük akım gücü olan hatlar ile de iç dağıtım yapılabilir yine bir kısım yer altından geçirilip üstü ağaçlandırılabilir

Babam sabaha kadar direklerin tepesindeydi işi bu çok doğal bir hayat istiyorsan elektriksiz biryr git
SiZin babanız da bu işlerle uğraşanın geneldr kız çocuğu olduğunu söylüyor mu :) benim eşimin arkadaşları hep aynı şeyi söyler de acaba bilimsel geçerliliği var mı bunun yoksa söylenti mi

merhabalar..şu aralar ev bakıyoruz satın almak için..çok beğendiğimiz iki tane ev var..fiyat vs de uygun..yalnız ikisininde yakınından yüksek gerilim hattı geçiyor..internette araştırınca hiç iç açıcı şeyler okumadım..fakat görüştüğüm elektrik mühendisleri risk teşkil etmediğini söylediler..hatta bir tanesi telefonla görüşürken şu anda telefon beyninizi çok daha fazla kavuruyor içiniz<rahat olsun dedi.fakat benim içim hala rahat değil..bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
ay şaka gibiyim mesajı G gizzemksk a attım ne alakaysa :) size de atıyorum şimdi

Yuksek gerilim hatlarinin cocukk losemisine sebep olabildigine dair bulgular var.
Cogunlukla hem yuksek gerilim hatti hem de baz istasyonnlarinin saglik uzerine etkisi cok az arastiriliyor cunku bu duzeneklerden kar eden firmlar bu arastirmalari sansurluyorlar.
Yerinizde olsam ikisinden uzakta evler arardim.
Kendiniz bakmak isterseniz:
https://www.google.com/?gfe_rd=cr&e...=ssl,cr&fg=1#q=high+voltage+line+health+risks

Back
X