Gebeliğe Hazırlık YUKSEK FSH YUMURTALIK REZERVINDE AZALMA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

masal0688

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
58
29
36
Merhaba ,
30 yaşındayım 12 yaşında 1 oğlum ve 5 yıl once bi kürtajim var. yani normalde hamilelik geçirdim. ancak 2 aydır korunmayı bırakıp hamile kalamayınca rutin kontrollerimi yaptırmak icin dun hastahaneye gittim. ultrasonda rahim ve yumurtalıklar normal cıktı.sonra hormon testi yaptrdim hormon testlerinde fsh değerim yüksek cikti.(13.5) doktor sebebinin yumurtalık rezervinde yumurta kalmamis olabileceğini ve erken menapoz olabileceğini söyleyerek amh testi istedi . ancak sonuç 3 günde cikiyor... bilgisi olanlar yazabilir mi ? Araştırdığımda bu sonucun geri dönüşü olmayan bi değer olduğu yazmakta . erken menapoz olabilirmi boyle bi durum yaşayan varsa lutfen yazabilirmi.

Doktorun halt etmiş.
13.5 çok yüksek bı FSH değil ki.
Ayrıca FSH oynaktir.
Hayıt kürü yap FSH düser.
Amh hormonun yani yumurtlama değerin 0.70 altında değilse iyi demektir.

Doktorun halt etmiş.
13.5 çok yüksek bı FSH değil ki.
Ayrıca FSH oynaktir.
Hayıt kürü yap FSH düser.
Amh hormonun yani yumurtlama değerin 0.70 altında değilse iyi demektir.

.065 biraz altında ama ben teknsansimin tüp bebek olduğuna inanmak istemiyorum. . hayor çayı aldim evet kullanıyorum aslan pencesi ve bal çörekotu tarçın da aldim

.065 biraz altında ama ben teknsansimin tüp bebek olduğuna inanmak istemiyorum. . hayor çayı aldim evet kullanıyorum aslan pencesi ve bal çörekotu tarçın da aldim
0.12 amh ile şu an arkadaşim hamile.
Testere dişli aslan pençesi kürünü de yap mutlaka yumurta kalitesi için mucize gibi.

ne guzel:) normal yollardan mi kaldi peki
Evet bende, bahsettiğim arkadaş da doğal yolla gebe kaldık.
Oda bende çok uğraştık.
Benim bir sürü sorunum vardı 2 operasyon geçirdim. 2 yıl doktorlardan çıkmadım.
İstanbul'da gitmediğim kadın dogumcu kalmadı.
Ve bir iki doktor hariç hepsi çok çok çok olumsuz konuşmalar yaptılar.

Ben de 0.4 amh , 20fsh ile tüp bebek tedavisinin ardından 2 ay sonra normal yolla hamile oldum.Bebeğim 2 yaşında.İkinciyi istiyoruz.şimdi amg daha da düşmüş.umudumu kaybetmiyorum.inşallah yavruma kardeş gelecek ve benim gibilere umut olması için burdan müjdeyi yazacağım.

Merhaba aynı durumları ben yaşadım.benim de 6 yaşında bi oğlum var. 31 yaşında iken yani geçen sene fsh değerim 19 larda amh değerim 0.05 idi yani yumurta nerdeyse bitmişti çoğu doktor tüp bebek bile olmaz demişti. Bu yaz bi tüp bebek yaptırdım gerçekten olmadı. Artık olmayacak diye bırakmıştım herşeyi 2 ay önce 10 günlük soğan kürü yaptım. Sonraki ay bal tarçın çörek otu karışımını yaptım ve Allah’ın izniyle bu ay hamile kaldım. Ben bile hala şoktayım. Adetim 5 gün geçmesine rağmen test bile yapmamıştım ancak gece rüyamda çift çizgiyi görünce yapayım dedim ve sonuç beta hcg 6700 doktora gittik doktor resmen mucize dedi. Allah’a çok şükür inancınızı kaybetmeyin Allah çok büyük.

0.01 amh ile doğal yolla gebe kalan insanlar var.
Doktorlara çok takılma.
Olmaz dedikleri şaşır şaşır doğurunca hemen Allah diyorlar.
Her işin başı Allah.
Hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi yapın.
Hayıt FSH yi düşürür.
Hayıt yaptıktan sonra testere dişli aslan pençesi yapın mucizevi bir ot yumurta kalitesini arttırıyor.

Hayıt otunu bende kullanıyorum,yumurta kalitem çok düşük,testere disli aslan pencesi kaliteyi arttırıyordu gercekten

Merhaba;
Ben de 35 yaşındayım amh 4 yıl önce bakıldığında 0,09 idi iki yıl önce baktırdığımda ise amh 0,07 idi bir kızım var 5 yaşında 1 yaşında iken konuldu teşhiş ama ben ilaç hormon takviyesi almaz isem adet olamıyorum ve sana dedikleri gibi tek şansın Kıbrıs dedi her doktor ilk yıllar çok ağladım şimdilerde artık kabüllendim gibi ama şimdi bana ümit oldun ben de yapacağım dediğin kürleri inşallah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına

Ben de bugun ogrendim,erken menapoza girdigimi. Tavsiye edebileceginiz iyi bir dr. Var mi? Doktor arastiriyorum.

Merhabalar bende kimyasal gebelik geçirdim ve o AÜ 1 haftalık soğan kürü yaptık sabah akşam içtin suyundan yumurtlamayı görünce bırakmıştım bu ayda aynı siz gibi 10 günlük çörekotu kürünü yapıyorum acaba yumurtlama günlerinde dikkat ettiğiniz başka bir şey oldu mu

Merhaba,
İstanbul'da olan arkadaşlar, erken menopoz konusunda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

bu kürleri nasıl yapıyorsunuz kızlar ben de 39 yaşındayım amh geçen yıl 0,76 ydı 3 yılı geçti oğluma kardeş için uğraşıyoruz olmuyor tüp bebekte tutmadı soğan kürü yaptım sadece işe yaramadı ama hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi yapmadım hiç

Ben de bugun ogrendim,erken menapoza girdigimi. Tavsiye edebileceginiz iyi bir dr. Var mi? Doktor arastiriyorum.
Hormon testlerinde FSH degeriniz kaç çıktı ?
Valla doktor önereyim de yumurta kaliteniz çok önemli.
Yumurta kaliteni arttırın öncelikle.
Vitamin için, d/B12/c/a/folik asit icin tedaviden iki ay önce dhea kullanın, uykunuz çok önemli uyku için melatonin için.
Ben tüp bebek tedavisinden iki ay önce bunların hepsini kullandım. Tedaviye öyle başlandı.
Kaliteli ve çok yumurta verdim.
Acıbadem hastanesi tüp Bebek baş doktoru Faruk Buyru, Operatör doktor Emre Karatekelioğlu, Beylikdüzü Medicana Aysun Laçin. ( Çok pozitif bı insan )
Ben tüp bebeği Beylikdüzü Medicana denedim. Tecrübelerim ve araştırmalarım sonucu Beylikdüzü Medicanayı tercih ettim.
Adı çok duyulmuş yok şöyleyiz böyleyiz diyen hastanelerle aynı kalitede.
Aşırı kalabalık olmadığı için embriyologların ilgisi çok iyi.
Tüp bebekte embriyolog önemli.
Devlet raporu da geçerli, devlet raporu ile indirimli oluyor tedavi.

Merhaba çok zaman geçmiş mesajınız üzerinden. Allah bağışlasın hamilesin sanırım. Beylikdüzü Medicana da mı tedavi oldunuz tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…