ahhh kuzum keşke, hepimiz aynı anda hamiş olsakkkk :)montecimde hamile
yahu hep buradayım bana bildirim gelirdi, yazışmalarınızdan hiç bildirim gelmeyince kimse yok sandım ben de, şimdi sayfaya bi baktım ki, yazışmışsınız o kadarrrrrayyoll bu monnte nerde kac saattır
maz tatlım ben bu ay öncesine kadar kendimden hep umutluydum. bu ay soğan suyu içtiğim için ihtimalim % 0. bitse bari şu soğan suyu. soğanı severim yerim normalde ama soğan suyu kötü kokuyor. hele bir de aç karnına içmekahhh kuzum keşke, hepimiz aynı anda hamiş olsakkkk :)
canım yaaa geç olsun güç olmasın bu ay temizlensin rahim önümüzdeki ay tertemiz rahimle hamiş kal inşallahbelli ol
maz tatlım ben bu ay öncesine kadar kendimden hep umutluydum. bu ay soğan suyu içtiğim için ihtimalim % 0. bitse bari şu soğan suyu. soğanı severim yerim normalde ama soğan suyu kötü kokuyor. hele bir de aç karnına içmek
bu ay bernacımla ikinizden çok umutluyum.bu arada kızlar yüzümde sivilce gibi kabarıklıklar çıktı ama kırmızı kırmızı, acıyor , inanılmaz şişim, patlayacak gibiyim ama bugün kendimi çoook güzel hissediyorum, neler oluyor bana...bu ay söz verdim her şeyi hamişliğe yormayacam diye, geçen ay büyük hayal kırıklığı yaşadım
bu arada bu ay es kaza hamile kalmayı başarırsam kesinlikle herkese hayıt ve kaplıcayı önereceğim, ben bu ikisinin bana faydası olacağına çok inandım nedense
evet yaaa, hayıt bağımlısı oldum resmennn, bitse de kurtulsamCanım inşallah hepimiz hamile kalalım. bir an önce şu işkence yöntemlerinden kurtulalım.
bernanın değerleri normal, yumurta takibi de yaptırıyor ben de ondan çok umutluyum inşallah, ama benden neden umutlusun ki? doktor bile umudu kesti bendenbu ay bernacımla ikinizden çok umutluyum.
Emzirme döneminde de faydalıymış hayıt. sütü artırıyormuş.evet yaaa, hayıt bağımlısı oldum resmennn, bitse de kurtulsam
beslenmene dikkat ediyorsun, sporunu yapıyorsun sürekli pozitifsin. en çok bu önemli. tüp bebek yaptıranların yazdıklarını okuyorumda stresin çok etkilediğini yazmışlar. ultrasonda tedavi başlangıcında görülen yumurta taslağı sayısı stres olduğu zaman azalıyormuş. bu konuda ben sana hayranım. ben bunu yapamıyorum. dr lara gelince onlar çok biliyorlar. bizler zor ve yıpratıcı bi süreçteyiz. aslında sürekli pozitif olmamız gerek. şahsen ben negatif olduğum zamanlar için kendime çok kızıyorum ama elimde değil. drl arın dediklerinden mi etkileniyorum yoksa hormonel değişimlerin etkisi mi bilmiyorum. sürekli pozitif olmak gerek tatlım.bernanın değerleri normal, yumurta takibi de yaptırıyor ben de ondan çok umutluyum inşallah, ama benden neden umutlusun ki? doktor bile umudu kesti benden
ahhh tatlım ben de sürekli okuyorum stresin çok etkili olduğunu bildiğim için beynime hükmediyorum ve stresi yendim çok şükür.... olursa olur, olmazsa da hayırlısı değildir diyorum...ya sakat olsa? ya karnımda ölse Allah korusun, ya doğumda ben ölsem? daha mı iyi o sebeple vermiyorsa vardır bildiği.... inan hiç bir şeyi umursamıyorum, kim ne demiş, ne yapmış, ne yapacak hiiiç düşünmüyorum, bu dünyadaki en değerli canlı benim, o sebeple kendime dikkat etmeye çalışıyorum her açıdan, lütfen sen de böyle düşün ve rahatlat kendini....beslenmene dikkat ediyorsun, sporunu yapıyorsun sürekli pozitifsin. en çok bu önemli. tüp bebek yaptıranların yazdıklarını okuyorumda stresin çok etkilediğini yazmışlar. ultrasonda tedavi başlangıcında görülen yumurta taslağı sayısı stres olduğu zaman azalıyormuş. bu konuda ben sana hayranım. ben bunu yapamıyorum. dr lara gelince onlar çok biliyorlar. bizler zor ve yıpratıcı bi süreçteyiz. aslında sürekli pozitif olmamız gerek. şahsen ben negatif olduğum zamanlar için kendime çok kızıyorum ama elimde değil. drl arın dediklerinden mi etkileniyorum yoksa hormonel değişimlerin etkisi mi bilmiyorum. sürekli pozitif olmak gerek tatlım.
ay kız bende ıkı gundur kendımı guzllesmıs hıssedıorm aynaaya baktıgımda yüzüm bi berrak gelıyobu arada kızlar yüzümde sivilce gibi kabarıklıklar çıktı ama kırmızı kırmızı, acıyor , inanılmaz şişim, patlayacak gibiyim ama bugün kendimi çoook güzel hissediyorum, neler oluyor bana...bu ay söz verdim her şeyi hamişliğe yormayacam diye, geçen ay büyük hayal kırıklığı yaşadım
bu arada bu ay es kaza hamile kalmayı başarırsam kesinlikle herkese hayıt ve kaplıcayı önereceğim, ben bu ikisinin bana faydası olacağına çok inandım nedense
görüşürüz tatlım Allaha emanet olcanım benim şimdilik çıkmam gerek. görüşürüz. iyi akşamlar.
ama ben güzelleşmedim de her yerim sivilce, kırmızı kırmızıay kız bende ıkı gundur kendımı guzllesmıs hıssedıorm aynaaya baktıgımda yüzüm bi berrak gelıyo
ben çocuk istiyorum ama eşim çocuğu çok fazla istiyor. o yüzden çok strese giriyorum. ama yenmek için çabalıyorum.ahhh tatlım ben de sürekli okuyorum stresin çok etkili olduğunu bildiğim için beynime hükmediyorum ve stresi yendim çok şükür.... olursa olur, olmazsa da hayırlısı değildir diyorum...ya sakat olsa? ya karnımda ölse Allah korusun, ya doğumda ben ölsem? daha mı iyi o sebeple vermiyorsa vardır bildiği.... inan hiç bir şeyi umursamıyorum, kim ne demiş, ne yapmış, ne yapacak hiiiç düşünmüyorum, bu dünyadaki en değerli canlı benim, o sebeple kendime dikkat etmeye çalışıyorum her açıdan, lütfen sen de böyle düşün ve rahatlat kendini....