Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin ki dr amh yi şart kosuyormus.ölçtürmeden bilemezsin doktor öle oldugunu söylese bıle bazı doktorlar cok acımasız ölmeden mezara koyuyolar ınsanları aldırıs etme cnm
yaptır onu ayın 25ine kadar bekle bi cnm bakalım regl olckmısınYarin ki dr amh yi şart kosuyormus.
tamam ıste temızlıyodur cnnm bu ıyı bıseySogan suyunu içinde kanama oluyor. Her zamana olmuyor.
genelde adet bıtımınde baslıolar ıncır yanında havucta yap ben bu kürü yapmayı cok ıstıyodm cok faydalıymıs ama prolaktın sıkıntımda oldugu için riskli bnm içinCanim insallah. Bitince incir kuru ne başlamak istiyorum ona ne zaman başlayacağım? Biliyor musun?
O zaman bu kurun bitiminde adet olmam lazım. Öyle başlamam gerek. Benim prolaktin sorunum yok.genelde adet bıtımınde baslıolar ıncır yanında havucta yap ben bu kürü yapmayı cok ıstıyodm cok faydalıymıs ama prolaktın sıkıntımda oldugu için riskli bnm için
internettende saracoglu sıtesıne gır orda daha detaylı seyler yazıyoO zaman bu kurun bitiminde adet olmam lazım. Öyle başlamam gerek. Benim prolaktin sorunum yok.
Canım ölçtürdüm amhını ama benimki cok kötü bir yerde bakıldı.Ben yenilemeyi.düşünüyorum. Düzen laboratuarında.Benim Son adetim bittikten sonra lekelenme tarzı On beş gün sürdü.bak o bugğndür olamıyorum dahaYarin ki dr amh yi şart kosuyormus.
Adet olmadan bakıldığı içinde en Son Son ünide ki prof kesin teşhisi koyamadı.duurmları böyle ironik ama sen stres yapma.daha ortada netice yok.Canım ölçtürdüm amhını ama benimki cok kötü bir yerde bakıldı.Ben yenilemeyi.düşünüyorum. Düzen laboratuarında.Benim Son adetim bittikten sonra lekelenme tarzı On beş gün sürdü.bak o bugğndür olamıyorum daha
sen baska bir yerde daha baktir? Ac karnına mi yok karnına mi bakılıyor amh? bilgin var mi? Irenbede bakılıyor mu? Bu arada benim randevum 12. 30 da. Musait olursan goruselim cnm.Adet olmadan bakıldığı içinde en Son Son ünide ki prof kesin teşhisi koyamadı.duurmları böyle ironik ama sen stres yapma.daha ortada netice yok.
Benim su an lekelenme tarzında kan aman var. Kahve renkli geliyor. Ama sogan suyundan olduğunu düşünüyorumAdet olmadan bakıldığı içinde en Son Son ünide ki prof kesin teşhisi koyamadı.duurmları böyle ironik ama sen stres yapma.daha ortada netice yok.
Ben onu biolapta ölçtürdüm. Canım ben bornova tarafında toplantıda olacam.Her hastanede ölçülmüyor.kaan bozkurt a hiç gitmedim.telimizi mi yazmak özelden nasıl görüşceZBenim su an lekelenme tarzında kan aman var. Kahve renkli geliyor. Ama sogan suyundan olduğunu düşünüyorum
tamam canım yarın görusuruz sabahın köründe buradayım 6 buucuk gbı erken kalkcam yarnKızlar okudum sizleri, malum pazar, 1 gün evde olunca ev işi, eş, yemek, ütü alış veriş derken koşturmaya devam. Selam verip kaçacağım, yarın gorusuruz çok optum hepinizi.. Gulbilcim yarın doktora gideceksin, dualarim seninle tatlim, güzel haberlerini bekliyoruz
insallah cnm ama hiç sanmıyorum. Sana kolay gelsin şekerim. Gorusuruz.Kızlar okudum sizleri, malum pazar, 1 gün evde olunca ev işi, eş, yemek, ütü alış veriş derken koşturmaya devam. Selam verip kaçacağım, yarın gorusuruz çok optum hepinizi.. Gulbilcim yarın doktora gideceksin, dualarim seninle tatlim, güzel haberlerini bekliyoruz