- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
perşembede var cnm cumartesıde var incirli bakırköy pazarı orasıda şahaneperşembe günleri kurulan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perşembede var cnm cumartesıde var incirli bakırköy pazarı orasıda şahaneperşembe günleri kurulan mı?
Tatlim yerleşme kanaması olabilir mi ki? Ya da belki soğan kuru kist söküyordur ?Kızlar galiba adet oldum ben. daha günüm değil. çok erken
Ne zaman bitmişti ?Sogan kuru yaparken hamile kalınmaz. Bitince hamile kaliyorlar. Kırmızı kan geliyor. Adetim yeni bitti sayılır
Keske bende olsam") kötüye yorma.Sogan kuru yaparken hamile kalınmaz. Bitince hamile kaliyorlar. Kırmızı kan geliyor. Adetim yeni bitti sayılır
İnşallah tez zamanda ol canımKeske bende olsam") kötüye yorma.
Canim ben 30 ekimde olmuştum. Bu daha çok erken. Sogan suyu erken getirdi.. bu iyi birsey değil ki. Zaten rezervim çok az.Keske bende olsam") kötüye yorma.
Ama sen adetin bittiği gün başlamıştım. Ben adetim bittikten 7 gun sonra başladım.Benim adetim 3. Gün bitti bu ay 4. Gün tertemizdim, 4.akşam hatıra başladım ve 5.6.7. Gunler kırmızı kan devam etti, hayıt rahmi temizledi diye düşündüm, belki soğan kuru rahmi temizliyor olabilir mi ?
bende bu ay sogan kürü yapmıstm iki gün yaptm braktım hemenAma sen adetin bittiği gün başlamıştım. Ben adetim bittikten 7 gun sonra başladım.
ya ben onun adet olacagını sanmıyorum cok erken hiç bir adet kanaması bu kadar erken gelmez bi takip et ne kadar ve ne renkde sürdüğünüsenin kist olmadığı için iki gün olur. ben hem kistim hem de miyomumdan dolayı 15 gün yapacaktım. bugün 6. günüm. bende bırakayım. bu adet hiç iyi olmadı.
Canim o internette hesaplanan yumurtlama tarihleri genelleme yapılarak çıkıyor, her ay farklı zamanda gelisebiliyor diye biliyorum hatta bazı aylar yumurtlama olmuyor bile.benim bu ay adetten hemen sonra oldu, bernanin arkadaşı da adet bitimi hamile kalmış, adetten önceki günlerde değerli diyenler var, belli olmuyor, doktoruna yumurta takibi yaptırabilirsin ya da ECzaneden ovulasyon testi de alabilirsin canimbnm merak ettıgım bısey var aslında tam anlayamadgm şimdi bnm yumurtalama günlerim bu ayın 17 si18 idi yani dündü en son gecti artık şimdi bnm tam çözemediğim illa yumurtalama günündemi ilşki olması lazım yoksa o yumurtlama tarıhıne kadar gelen sürede mi ?
cnmm bnm sorumun cvbını bılıomusun peki şüphede kaldım benCanim o internette hesaplanan yumurtlama tarihleri genelleme yapılarak çıkıyor, her ay farklı zamanda gelisebiliyor diye biliyorum hatta bazı aylar yumurtlama olmuyor bile.benim bu ay adetten hemen sonra oldu, bernanin arkadaşı da adet bitimi hamile kalmış, adetten önceki günlerde değerli diyenler var, belli olmuyor, doktoruna yumurta takibi yaptırabilirsin ya da ECzaneden ovulasyon testi de alabilirsin canim
Canim ben gulbil sordu sandım soruyu :)Canim o internette hesaplanan yumurtlama tarihleri genelleme yapılarak çıkıyor, her ay farklı zamanda gelisebiliyor diye biliyorum hatta bazı aylar yumurtlama olmuyor bile.benim bu ay adetten hemen sonra oldu, bernanin arkadaşı da adet bitimi hamile kalmış, adetten önceki günlerde değerli diyenler var, belli olmuyor, doktoruna yumurta takibi yaptırabilirsin ya da ECzaneden ovulasyon testi de alabilirsin canim