Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç eşimle gitmedim doktora onun spermiogram testınde bıle tek gönderdım onuherşeyi paylaşmamak gerekiyormuş. ama dr muayenesinde gittiğimizde öğrendi. ailemde erken menapoz olduğunu.
sen sımdı ne yapp bılıomsnnn cnm bu ay gectıkten sonra baska bır doktora gttgnı erken menapoz dıye bırseyın olmadıgını sızın gttgnz doktorun olayı abarrtttgnı söle emın ol bıraz daha degscek herseygittiğimiz dr lar söyllüyor menapoza girmek üzere olduğumu.
en doğrusu yapmışsın canım. pazartesi günü iyi ki o olmadan gidicem. bakalım kaan bey ne diyecek?ben hiç eşimle gitmedim doktora onun spermiogram testınde bıle tek gönderdım onu
sen bnm ddıgımm gbı yapen doğrusu yapmışsın canım. pazartesi günü iyi ki o olmadan gidicem. bakalım kaan bey ne diyecek?
Yakın zamanda olur da menapoza girersem yalanım açığa çıkmaz mı?sen sımdı ne yapp bılıomsnnn cnm bu ay gectıkten sonra baska bır doktora gttgnı erken menapoz dıye bırseyın olmadıgını sızın gttgnz doktorun olayı abarrtttgnı söle emın ol bıraz daha degscek hersey
sorma canım, evlenmiş, evlendiyse seviyordur ve değer veriyordur, böyle düşün, neşene bak, evde gamlı baykuş istemiyor erkekler 10 yılı geçti evliyim en büyük dertlerimde bile evde neşeli, şen şakrak eğlenceli oldum... geçen yıllar içinde sevgimiz giderek arttı...senin daha çok da yeni evliliğin o sebeple sorularla sıkma, sıkılıyor bu cinsler... kendi canını sıkarsın, buna da şu an hiç ihtiyacımız yok...kesinlikle katılıyorum sana. kocanda olsa bu erkek milleti gerçekten öküz olabiliyor. sanırım hiç bu tür sotrular sormamam.
Walla dediğinşallah tüp bebişe bile gerek kalmadan kendiliğinden gelsin tatlım bebişinnnn....
Sen hangi sehşrdesin kaan bey diyince izmirmien doğrusu yapmışsın canım. pazartesi günü iyi ki o olmadan gidicem. bakalım kaan bey ne diyecek?
çıkmaz canım, yakın zamanda menopoz yok, ilaçlarla yıllarca adet görülebiliyor, çıksa ne olur, Allahtan gelene mani olamıyorum der geçersinYakın zamanda olur da menapoza girersem yalanım açığa çıkmaz mı?
en azından girene kadar kafan rahat olur hem girmezsın merak etme kımler kımler menapozu ertelmısler kürleri uygulamaya devam et sen cnm bol da dua merak etmeYakın zamanda olur da menapoza girersem yalanım açığa çıkmaz mı?
ben de hep yalnız giderim...ben hiç eşimle gitmedim doktora onun spermiogram testınde bıle tek gönderdım onu
ben balıkesirdeyim. kaan bey izmir irenbede.Walla dediğ
Sen hangi sehşrdesin kaan bey diyince izmirmi
en iyisiben de hep yalnız giderim...
Allah senden de razı olsun kuzum,şimdi savaşın içindeyiz bu erkekleri kafaya takıp hiç bozmayalım moralimizi, biz kendi savaşımızı atlatalım sonra onların da icabına bakarız elbet, rahat ol...evet bu erkek milletine herşeyi anlatmaya gelmiyor. hele hele üzüntünü, Acını. için kan da ağlasa yanında güleceksin. bunları yeni yeni öğreniyorum. canlarım iyi ki varsınız. allah sizlerden razı olsun.
İnan bana benim bş cocuğum var ama eşimde aynı durumda.hiç anlamıyor anlamak bile istemiyor.tamam ben senden ayrılmam ikinci cocuk ypk dşye diyor.ama benden daha üzgün. Aslında monte cık haklı ben herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattım.simdide sorunumu coj basit görüyor.kafayı yedin diyor.bu konulardan baktım.abaryıupsun diyor.diyor da diyor.evet bu erkek milletine herşeyi anlatmaya gelmiyor. hele hele üzüntünü, Acını. için kan da ağlasa yanında güleceksin. bunları yeni yeni öğreniyorum. canlarım iyi ki varsınız. allah sizlerden razı olsun.
canım inşallah yaaa... bir tane olsun başkada birşey istemiyorum allahtan.. sadece bir tane.Allah senden de razı olsun kuzum,şimdi savaşın içindeyiz bu erkekleri kafaya takıp hiç bozmayalım moralimizi, biz kendi savaşımızı atlatalım sonra onların da icabına bakarız elbet, rahat ol...
aynen öyle tatlım ne kadar çok bilgi o kadar çok konuşur bu erkekler...kafaları basmıyor,bizim kadar narin ve özel yaradılışlı değiller... ben stresten hormonlarım fırlamış , bebek olmazmış böyle giderse dedim, şimdi üstüme titriyor, bazen kızıyorum bak hormonlarım artacak strese giriyorum diyorum hemen peşime düşüyor rahatlatmak için... az baskın olmak lazım erkeklere karşıİnan bana benim bş cocuğum var ama eşimde aynı durumda.hiç anlamıyor anlamak bile istemiyor.tamam ben senden ayrılmam ikinci cocuk ypk dşye diyor.ama benden daha üzgün. Aslında monte cık haklı ben herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattım.simdide sorunumu coj basit görüyor.kafayı yedin diyor.bu konulardan baktım.abaryıupsun diyor.diyor da diyor.
canım kızma ama bu erkek milleti kocanda olsa gerçekten öküz. bizim ne yaşadığımız onların umurunda değil. hayata düz mantık bakıyorlar.İnan bana benim bş cocuğum var ama eşimde aynı durumda.hiç anlamıyor anlamak bile istemiyor.tamam ben senden ayrılmam ikinci cocuk ypk dşye diyor.ama benden daha üzgün. Aslında monte cık haklı ben herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattım.simdide sorunumu coj basit görüyor.kafayı yedin diyor.bu konulardan baktım.abaryıupsun diyor.diyor da diyor.
aynenn kaba tabırle bıraz cazgır çünkü ben öyleyımmm evde öttürüyüorum adamıaynen öyle tatlım ne kadar çok bilgi o kadar çok konuşur bu erkekler...kafaları basmıyor,bizim kadar narin ve özel yaradılışlı değiller... ben stresten hormonlarım fırlamış , bebek olmazmış böyle giderse dedim, şimdi üstüme titriyor, bazen kızıyorum bak hormonlarım artacak strese giriyorum diyorum hemen peşime düşüyor rahatlatmak için... az baskın olmak lazım erkeklere karşı