- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
fsh düşebiliiosa amh de düşükden yukselebılır kızlar moralımızı bozmayalıminşallah çıkmaz tatlım, kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz, hayırlısı demekten başka çaremiz yok ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fsh düşebiliiosa amh de düşükden yukselebılır kızlar moralımızı bozmayalıminşallah çıkmaz tatlım, kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz, hayırlısı demekten başka çaremiz yok ki
allahdan ümit kesılmez cnm bız bunu ögrendık sayılır sende alışırsınİnsallah öyledir.lütfen öyle olsun allahım sen yardım et
tamam cnm koly gelsınkızlar günaydınlarrrr, her zamanki işlerimi tamamlayıp geldim ofise, az sonra bir müşterim gelecek öğleye kadar giremeyebilirim, aklınızda olsun, öğleden sonra buradayım ama :)
kendinize çook dikkat edin, moral bozmak yok, yılmak yok, neşe ile güne devammm, çok öptüm hepinizi
geldim kiii, nasılsın bernacım, her şey yolunda mı?tamam cnm koly gelsın
inşallah çıkmaz tatlım, kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz, hayırlısı demekten başka çaremiz yok ki
iiyiim cnm nasıl olsun pazartesıyı beklıyorum doktora gıdıcem ya kontrole artık hayat biçimim bu yönde ilerlliyo sen nasılsngeldim kiii, nasılsın bernacım, her şey yolunda mı?
aynen canım yaaaa, hayatımız bebiş oldu resmen, ne yapsam da gelse derdindeyimiiyiim cnm nasıl olsun pazartesıyı beklıyorum doktora gıdıcem ya kontrole artık hayat biçimim bu yönde ilerlliyo sen nasılsn
aynenn bende öyleyımmm sen ne iş yapıosunn cnmaynen canım yaaaa, hayatımız bebiş oldu resmen, ne yapsam da gelse derdindeyim
özeldeyim canım ben bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyorum...aynenn bende öyleyımmm sen ne iş yapıosunn cnm
çok iyi canım bende normalde grafıkerım ama yapmıyorumm magaza müdürüydümm 1 bucuk ay öncesine kadar şimdilk evdeyım bebek yapmaya karar verınce ayrıldım ama sımdı bı hobi edindim kendıme süs eşyalarımı inci ve taşlarla süslüorum maksat kafam dagılsnözeldeyim canım ben bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyorum...
süpermiş, ben de istiyorum artık ayrılıp evde oturayım, hobi edineyim ama olmuyor, alışmışım çalışmaya... puzzle seviyorum bende yapıp çerçeveletip asmak....çok iyi canım bende normalde grafıkerım ama yapmıyorumm magaza müdürüydümm 1 bucuk ay öncesine kadar şimdilk evdeyım bebek yapmaya karar verınce ayrıldım ama sımdı bı hobi edindim kendıme süs eşyalarımı inci ve taşlarla süslüorum maksat kafam dagılsn
yanı bence kadın her zaman calısmalı ama işte gecen yıllar geri gelmiyor kafanın boş olmasıda lazım srestten uzak o yuzden ayrılıp işten hobi edindim bence sende bi düşünsüpermiş, ben de istiyorum artık ayrılıp evde oturayım, hobi edineyim ama olmuyor, alışmışım çalışmaya... puzzle seviyorum bende yapıp çerçeveletip asmak....
iyiyiz canım sen nasılsın?slm kızlar. nasılsınız?
iiyiiz cnm sen nasılsın sen iş yapıosun işden güçden konusuyoruz maksat kafamz daglsnslm kızlar. nasılsınız?
şu ara zor gibi, bırakmaz beni patron...dedim bana 1-2 ay ver sporumu yapayım, biraz kafamı dinleyeyim, o da sabahları git yap sporunu topla kafanı öğleyin gel, sensiz olmaz dedi, kaldım yineyanı bence kadın her zaman calısmalı ama işte gecen yıllar geri gelmiyor kafanın boş olmasıda lazım srestten uzak o yuzden ayrılıp işten hobi edindim bence sende bi düşün
öyle deydse napcan durcan zaten hamile kalınca cıkcaksıınşu ara zor gibi, bırakmaz beni patron...dedim bana 1-2 ay ver sporumu yapayım, biraz kafamı dinleyeyim, o da sabahları git yap sporunu topla kafanı öğleyin gel, sensiz olmaz dedi, kaldım yine