- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
evet yaaa, nedir bu halimiz...senin adet tarihin ne zaman canım? bu ayki jinekolojik planın nedir? gidecek misin doktora?hamile kalırsak bu kürlere ihtiyaç kalmayacak. içimiz dışımız ot çöp oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaaa, nedir bu halimiz...senin adet tarihin ne zaman canım? bu ayki jinekolojik planın nedir? gidecek misin doktora?hamile kalırsak bu kürlere ihtiyaç kalmayacak. içimiz dışımız ot çöp oldu
git canım doktoruna onlar moral bozdukça biz yeni bir kürle toplarız moralimizi, merak etme seninşallah boş yere bu kadar otu çöpü kullanmıyoruzdur. benim adet tarihim 30 kasım. erken gelmezse. kistim var. o yüzden belli olmuyor. normalde düzenliydi. geçen ay kist yüzünden 1 hafta erken geldi. bu hamilelik ihtimali yok. çünkü soğan kürüne başlayacağım. rahimi temizliyormuş. dr a gitmek istemiyorum. her gittiğimde moralimi daha çok bozuyorlar canım. ama yinede gitmem gerekiyor
git canım doktoruna onlar moral bozdukça biz yeni bir kürle toplarız moralimizi, merak etme sen
zaten bir yazı okudum, doktor demişki çiftler senelerce korunmak için uğraşır dururlar halbuki hamile kalmak hiç kolay değil, bilseler bu kadar uğraşmazlardı korunmak içinkimi korunduğu halde hamile kalır, kimi de bizim gibi çabalar hamile kalmak için.
gerçekçi olsunlar da azıcık psikolojiye de dikkat etsinler. acı gerçekleri hemen vurmasınlar yüzümüzeİnşallah tatlım. Onlarda gerçekçi olmak zorundalar aslında.
gerçekçi olsunlar da azıcık psikolojiye de dikkat etsinler. acı gerçekleri hemen vurmasınlar yüzümüze
zaten bir yazı okudum, doktor demişki çiftler senelerce korunmak için uğraşır dururlar halbuki hamile kalmak hiç kolay değil, bilseler bu kadar uğraşmazlardı korunmak için
hepsi aynı canım, inan bana...ruhsuz bunlar, tek dertleri aman uğraşmayayım gitsin tüp bebek yapsın!haklısın canım. ben özellikle mi seçiyorum yoksa durumum o kadar vahim mi bilmiyorum. gittiğim dr lar sanki yarın menapoza girecekmişim gibi konuşuyorlar.
inşallah tatlım, olacak emin ol, biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahtankesinlikle dr çok doğru söylemiş. ama yinede bazı kişilerin korundukları halde yine de oluyor. benim arkadaşım 7 yıl korundu. 38 yaşında 3. ye hamile kaldı. rabbim ol derse hiçbir şey engel olamaz. bizimde tabi ki elimizden geleni de yapmamız gerek. inşallah bizlere de nasip olur anne olmak.
aynı bende kı durum gecen ay ama üzülmüorum suan hatrlaynca gülüormayın 9una bir şey kalmamış tatlım, rahat ol lütfen, geç döllenme ve değer düşük çıkarsa bu sefer daha çok moral bozuluyor geçen ay ben de kesin hamileyim dedim tüm belirtiler vardı, hissediyorum bebiş var dedim, günler öncesinden idrar testleri yaptım defalarca, negatif, adete 3gün kala gittim kan testi yaptırdım, negatif, bu da tatmin etmedi, dedim kesin geç döllenme oldu, içim içimi yedi, fakat adet günümde adetim geldi (( hatta ona da inanmadım kalktım üstüne mi gördüm acaba diye düşünüp durdum
sırayla bile değil ilk ay hep beraber olsak ne şahane olur yaaaaainşallah canım. düşünsene burda herkes sırayla hamileliğini müjdeliyor. süper olur.
sırayla bile değil ilk ay hep beraber olsak ne şahane olur yaaaaa