- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
aayy kız sorma yya bugun hep aklımdaydınızz ınternette sorun vardı gıremedım anca olduuubernacım yoksun bugün nerelerdesin? her şey yolundadır umarım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayy kız sorma yya bugun hep aklımdaydınızz ınternette sorun vardı gıremedım anca olduuubernacım yoksun bugün nerelerdesin? her şey yolundadır umarım...
sabah ac karnına degılmıydı bu ben öyle yapıyorumÖncelikle yapman gereken soğan kürü
Tedavi:
Politistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı “Kuru Soğan Kürü”
Kürün Hazırlanışı:
Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür.
Hayıt suyu hakkında bir fikrim yok fakat hazır olanını değil genelde evde dövülüp hazırlanan ve her defasında taze uygulanması gereken bir kür olduğunu biliyorum. hormon dengeleyicidir testeredişli aslan pençesi gibi
mrb canım aramıza hosgeldınnn :)))Ayyy bugun o kadar mutlu oldum ki anlatamam oylesine bakmak icin girmistim ama bu platformda bayanlarin birbirlerine olan destegi samimiyeti cok ama cok mutlu etti beni sadece ben yasiyormusum gibi gelen duygular rahatsizliklar megerse ortak ne cok seyimiz varmis ins birbirimizin guzel haberlerinide burda almak nasip olur hepimize destekleriniz icin de cok tesekkurler hanmlar
Canim ya şifa olsun inşallah, merak etmiştim seni, yarın bol bol laflRiz, erken uyu haaanca gelebıldım kızlar yaa varya alışmışım sizede aklımdaydınız hep ınternetımde sorun vardı maalesef giremedım bu arada kızlar hayıtı bıraktım adacayınıda mecburen sogan kürü uyguluorum o yuzden yanında baska bırsey kullanamıyormusum
ayy cnm keske uyuyabılsemm yaa klomen ıcıcem gece 00:39 da ıstesemde uyuyamam sojn klomenım yarın sabah doktora gıtcemCanim ya şifa olsun inşallah, merak etmiştim seni, yarın bol bol laflRiz, erken uyu haa
İnşallah güzel haberlerle donersin canim, dualarım senin için bu akşam, merakta bırakma yarın biziayy cnm keske uyuyabılsemm yaa klomen ıcıcem gece 00:39 da ıstesemde uyuyamam sojn klomenım yarın sabah doktora gıtcem
inşaallh cnm yarın bakılck yumurtalarımaaaİnşallah güzel haberlerle donersin canim, dualarım senin için bu akşam, merakta bırakma yarın bizi
geldim tatlııım, nasılsın, nasıl sonuçlar????oooo hadı kızlar nerdesınız ben hastaneye gıttım geldım sız yoksunuzz
çok şükür cnm idare eder yumurta bıraz büyüme olmuş gün aşırı ilşkiye girin p.tesı ye kadar dedı pazartesıde kontrole cagardıgeldim tatlııım, nasılsın, nasıl sonuçlar????
normalde gecen ay buyume gec olmustu bu sefer ılkden hemen oldu çok şüükür ztn ben büyüme oldugunu anlamstmmgeldim tatlııım, nasılsın, nasıl sonuçlar????
süperrrrrr, peki sence kürlerin faydası oldu mu? peki bu rutin kontrolün müydü? yumurta takibi için miydi?normalde gecen ay buyume gec olmustu bu sefer ılkden hemen oldu çok şüükür ztn ben büyüme oldugunu anlamstmm
sımdı ben klomen kullanıyorum ovulasyon olusturucu bu yumurtama bakılıo kac mm buyuyomu ne alemde catlıomu fln dıye gecen ay doktorum yıne verdı klomenı ama gebelık olmadı yumurtlama olmustu yumurtamda kucuktu gec buyudu bu ay yıne verdı dun bitrdim kutuyu bugun buyume var dedı azda olsasüperrrrrr, peki sence kürlerin faydası oldu mu? peki bu rutin kontrolün müydü? yumurta takibi için miydi?
kürlerın faydası olmustur bence cunku ben gecen ay ılk klomene basladgmda bısey yapmamıstım snradan yaptm buyumede sonradan olmustu hattasüperrrrrr, peki sence kürlerin faydası oldu mu? peki bu rutin kontrolün müydü? yumurta takibi için miydi?
anladım canım ben bu hayıttan ve aslanpençesinden çok umutluyum bu aysımdı ben klomen kullanıyorum ovulasyon olusturucu bu yumurtama bakılıo kac mm buyuyomu ne alemde catlıomu fln dıye gecen ay doktorum yıne verdı klomenı ama gebelık olmadı yumurtlama olmustu yumurtamda kucuktu gec buyudu bu ay yıne verdı dun bitrdim kutuyu bugun buyume var dedı azda olsa
aynenn ben mecburen bıraktım hayıtı sogan kürü yapınca baska bısey ıcılmemesı gerekıyomus yumurtaların buyumesı cok önmlı ama en az 18mm fln olması lzm bnmkı kac sormadım ztn hıc sormuormanladım canım ben bu hayıttan ve aslanpençesinden çok umutluyum bu ay
anladım canım ben bu hayıttan ve aslanpençesinden çok umutluyum bu ay
benle beraber bır kadın daha vardı beklıyoduk oda benle aynı doktora gelmış 112 ambulansda görevlı kadın tedavıye yenı baslamıs daha yenı gelıo hormon testı yaptrmıs yuksek çıkmıs ama bnm doktorum umutlu konusmus bırde kan testı yaptrmıs iyi demiş rahım fılmı istemısanladım canım ben bu hayıttan ve aslanpençesinden çok umutluyum bu ay
fsh sı yuksek cıkmısbenle beraber bır kadın daha vardı beklıyoduk oda benle aynı doktora gelmış 112 ambulansda görevlı kadın tedavıye yenı baslamıs daha yenı gelıo hormon testı yaptrmıs yuksek çıkmıs ama bnm doktorum umutlu konusmus bırde kan testı yaptrmıs iyi demiş rahım fılmı istemıs