- 29 Ekim 2016
- 399
- 107
En yuksek 60 a cıktı fsh simFsh kac acaba neden hemen doktorlar kestirip attigini anlamadim yuksek fsh ile hamile kalan cok kisi var hemde yas 47 48 yeni bebisleri oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yuksek 60 a cıktı fsh simFsh kac acaba neden hemen doktorlar kestirip attigini anlamadim yuksek fsh ile hamile kalan cok kisi var hemde yas 47 48 yeni bebisleri oldu
Canjm daha önce yazismistik aylar önce fsh düşmedi mi senin hicEn yuksek 60 a cıktı fsh sim
Hatrladim simdi bazen yazistigimizi unutuyorum. Ayni durumda birini gorunce unutup yaziyorum veya gelisme var mi diye soruyormCanjm daha önce yazismistik aylar önce fsh düşmedi mi senin hic
En son kuzum benimde ilaçla 3.gün 100 dü kürleri bitirdim düşe düşe 78 olmuş düzenli 5 ay içmeme rağmen.Hatrladim simdi bazen yazistigimizi unutuyorum. Ayni durumda birini gorunce unutup yaziyorum veya gelisme var mi diye soruyorm
47 genede ıyi çıkmasında keşke bende görsemHatrladim simdi bazen yazistigimizi unutuyorum. Ayni durumda birini gorunce unutup yaziyorum veya gelisme var mi diye soruyorm
Şuana kadar hiç çıkma yaşamadım Allaha şükür ama iyi bir düşüş de yapamadım. Saracoglunun erken menepoz kurune basladm ne kadar etki edecek cok merak ediyorm47 genede ıyi çıkmasında keşke bende görsem
Yas 27. 16 yasinda bir adet gordum daha da gormuyorum o gun bugundur erken menepozdan ckamiyorum nasil girdiysemKızlar yaşlar kaçtı.Erken menopoz tehlikesi var sanırım.Regl olabiliyosunuzdur inşallah
Insallah sizde buralara dusersiniz yakın zamanda. Saracogluna danismadan 3 ay hayit ictim. Ordan 13 deger dustu47 genede ıyi çıkmasında keşke bende görsem
Yaşında gençmiş.ilacla falanda mı olamıyosun.Rabbim şifa versinYas 27. 16 yasinda bir adet gordum daha da gormuyorum o gun bugundur erken menepozdan ckamiyorum nasil girdiysem
Ilacla adet oluyorum 16 yasindan beriYaşında gençmiş.ilacla falanda mı olamıyosun.Rabbim şifa versin
İnsallah iyi olur bende sogan suyu icecemŞuana kadar hiç çıkma yaşamadım Allaha şükür ama iyi bir düşüş de yapamadım. Saracoglunun erken menepoz kurune basladm ne kadar etki edecek cok merak ediyorm
Sogan suyunu bende icecektim ama saracoglu guatr var diye icme dediİnsallah iyi olur bende sogan suyu icecem
Bir gelisme olursa lutfen haberleselim tek tesellim boyle kisilerin hamile kalmasini duymak oluyrSogan suyunu bende icecektim ama saracoglu guatr var diye icme dedi
Hmm... Anladım canım. Tüp bebek denedin mi yumurta durumun ne suanSogan suyunu bende icecektim ama saracoglu guatr var diye icme dedi
Tabiki canjm seve seve insanlara umut olsun diye yazarim burayaBir gelisme olursa lutfen haberleselim tek tesellim boyle kisilerin hamile kalmasini duymak oluyr
Allahtan ümidini kesme.İnşallah kendi başına regl olduğun günleri de görürsünIlacla adet oluyorum 16 yasindan beri
Yumurta rezervi cok dusuk. Tup bebek denemiyorlar dahi olmaz diyorlarHmm... Anladım canım. Tüp bebek denedin mi yumurta durumun ne suan