Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ilacımı almak için çıkmıştım biraz da yürüdüm ama içim rahat etmedi hemen döndüm yarım saate =)
ayy yaklaştıı acayip heyecan ve korku var kalbini duycak mıyız diye.İnşallah güzel haberlerle döneriz
duyduk canımm aynı zamanda ikiz olduklarını da öğrendikk =))))Canim duydunuz mu pıtpıtlari
duyduk canımm aynı zamanda ikiz olduklarını da öğrendikk =))))
sağollllll canımm inşallah hepimiz de sağlıkla alırız kucağımıza.valla biz bugüne kadar biliyosun tek bekliyoduk hep tek kese göründü ,ama doktorun dediği gibi birisi arkaya saklanmış demekki =)) Doktorum ikiz deyince çok şaşırdık =))Vallllllllla:))))
Ayyyy cok sevindim sevindim. Ennn cok istedigim seydi. Sana nasip oldu. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bir dahaki kontrol ne zaman?
Ilaclara devam mi?
sağollllll canımm inşallah hepimiz de sağlıkla alırız kucağımıza.valla biz bugüne kadar biliyosun tek bekliyoduk hep tek kese göründü ,ama doktorun dediği gibi birisi arkaya saklanmış demekki =)) Doktorum ikiz deyince çok şaşırdık =))
2 hafta sonra kontrol var.İlaçlara da devam ama değişiklik oldu.Estrofemi 1 hafta daha kullanıp kescem.Progestan,crinone jel ve folbiol devam.2 tane de gebelik takibi yapacak olan doktorum yazdı,birisi vitamin diğeri de nodül olduğu için jodid diye bi ilaç verdi.Yine 2 haftanın geçmesini beklicez bakalım heyecanla =))
evet canım gebelik takibi yapmıyomuş o daha önce gittiğim kadın doğum doktoruma gidiyorum artık.Bol bol yatıyorum dinleniyorum güzel güzel beslensin büyüsünler inşallahTup.bebek doktorunu birakmistin degil mi?
1 ay sonraya randevu verdikleri bile oluyor:)
Hadi hyirlisi bakalim. Dikkat et kendine.
Maşallah subhanallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende çok ikiz istiyorum. Nasıl sevindim ikiz haberineduyduk canımm aynı zamanda ikiz olduklarını da öğrendikk =))))
Canımm çok sağollll,önce bi şaşırdık ama çok aşırı mutluyuz tabiki şu an.İsteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallahMaşallah subhanallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende çok ikiz istiyorum. Nasıl sevindim ikiz haberine
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.duyduk canımm aynı zamanda ikiz olduklarını da öğrendikk =))))
aminnnn canım herkesin bebişini de inşallahhHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doktor ilaç veriyor, adet sokturucuFsh yüksek olup adet olmayan arkadaşlar nasıl adet oluyorsunuz
Evet cylo kullanıyorum ama daha bitmedi. Bunun yanında hayit ve testere dişi aslan pencesi icsem olur mu acabaDoktor ilaç veriyor, adet sokturucu
Hayırlı ugurlu olsun, cok sevindiriyor beni de böyle gusel haberler duymak buradan. Allah inşallah kucağına da almayi nasip etsin. Huzurla geçsin inşallah hamileliğin.duyduk canımm aynı zamanda ikiz olduklarını da öğrendikk =))))
Benim bitkilerle aram pek iyi değil :) kızlar daha iyi bilir, yazarlar muhakkak.Evet cylo kullanıyorum ama daha bitmedi. Bunun yanında hayit ve testere dişi aslan pencesi icsem olur mu acaba
İçebilirsin. Hatta hayıt ve aslan pençesi yerine soğan kürünü de uygulayabilirsin.Evet cylo kullanıyorum ama daha bitmedi. Bunun yanında hayit ve testere dişi aslan pencesi icsem olur mu acaba
İlk 1400 sayfaya kadar okudum bu konuyu Rabbim Size en hayirlisindan sağlıklı bi bebek nasip etsin tez zamanda. Daha önce ben uygulamistim fsh 40 iken 2 kere 15 gün sogan kürü testere dişli. Çikolata kistine bi faydası olmamış hatta 1 tane daha çıkmış. Fsh 11 e düşmüştü. Bundan sonra 8 ay aybasi olmadım. 5 ay öncede işin tedavisi oldum beyinden acaba diyorum bu işin mi bu kadar fsh yi yükseltti yoksa 2 ay içtiğimde testere baskıladi sonra birakinca birden mi firladiİçebilirsin. Hatta hayıt ve aslan pençesi yerine soğan kürünü de uygulayabilirsin.