seve seve demiştim zaten canım,isteyen istediği kadar soru sorabilir,gerçekten seve seve cevaplarım,çok zor bi süreçten geçiyoruz çünkü yardımcı olabilirsem ne mutlu =)
ilk transferimden önce doktorum vitamin takviyesi vermişti,transfere kadar onları kullandım,onun dışında daha önce çok abur cubur ve dışardan yemek yiyodum onları kesmeye çalıştım,ilk transferimin sonuna doğru akupunktura başladım 4 seans aldım.O transferimde 2 yumurta görünmüştü ama 1 yumurta toplandı o da kalitesiz olduğu için transfer gerçekleşmedi,bu sırada akupukturuma 1 hafta ara verdim sadece kendime geldikten sonra devam ettim,ilk adetimin 3.günü yeni bir
tüp bebek merkezine gittim,muayenede yumurtalar iyi görününce hemen aynı gün iğnelerime başladık,aynı ay 4 kaliteli yumurta toplandı ve 2 si transfer edildi.Bu sırada özellikle 2.transferim sırasında yememe daha da dikkat ettim, daha sağlıklı ve düzenli yemeye başladım ve akupunkturun çok büyük etkisi olduğunu söyleyebilirim,daha öncede bunu söylemiştim imkanı olan herkesin tedavi öncesi başlayıp transfere hatta transfer sonrası da bikaç seans almasını tavsiye ederim.(transfer sonrası tutunmaya yardımcı oluyo akupunktur) Gittiğim tüp bebek merkezinde ben dahil 3 kişi akupunktura gittik ve 3ümüz de hamileyiz şu an =) Ayrıca yürüyüşü de çok sevdiğim ve aldığımız hormonlardan dolayı çok kilo almamak için bol bol yürüyüş yaptım.Bana doktorum vitaminler dışında probiyotik,buğday ruşeymi,avokado önermişti,özellikle bunlardan hergün tüketmeye çalıştım.