- 23 Kasım 2007
- 518
- 377
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaarrrr bugün kesemizi gördükk :)
Eğer arkalara saklanmadıysa şu anda tek gördük 2 hafta sonra da kalp atışını duycaz inşallah
Bugün keseyi görcez diye dün gece bile uyuyamadım 2 hafta hiçç geçmez bana vallaa =))Masallah masallah canim
Insallllah saglikla kalbi de duyarsiniz. 2 hafta gecmez bilmez artik:)
Bugün keseyi görcez diye dün gece bile uyuyamadım 2 hafta hiçç geçmez bana vallaa =))
Aynen devam canım,estrofem ve coraspin kalp atışını duyana kadar progestan, crinone ve folbiol 12.haftaya kadar devamIlaclara devam mi?
Aynen devam canım,estrofem ve coraspin kalp atışını duyana kadar progestan, crinone ve folbiol 12.haftaya kadar devam
yarın tam 5 olcak =)Kac haftalik suan?
yarın tam 5 olcak =)
canım bu arada sende de mi tiroid sorunu vardı.ilaçlarına devam ediyo musun
yok canım karından bakmadı bugün.Benim doktor 7.haftada kalp atisini gosterdi ama bebek rahatsiz olur diye dinletmedi. 10.haftada dinletiyormus benimki ama bazi doktorlar vajinal yoldan muayene edip dinletiyorlar. O da cok iyi degil diyorlar bebek icin. Keseyi gormek icin karindan mi bakti?
Evet canim. Tiroid sorunu var. 3 yildir hap kullaniyorum zaten. 6 ayda 1 kontrole giderdim ama simdi hamile oldugum icin her ay kan veriyorum,kontrole gidiyorum. Endokrin doktoru takip ediyor. Tiroid ilaclari ömuŕ boyu kullaniliyor canim.
yok canım karından bakmadı bugün.
Ben de 1 yıldır hap kullanıyorum 3-4 gün önce bitti hapım belki farklı hap verir diye yenisini almadım.pazartesi gitcem bende endokrine tekrar
evet euthrox kullanıyorum,haftaiçi 25 ,haftasonu 50 mgdıEuthyrox mu iciyorsun,kaclik?
evet euthrox kullanıyorum,haftaiçi 25 ,haftasonu 50 mgdı
Evet heralde dozunu artırır,küçük bi nodül ama nasıl da etkiliyo tsh ıBence ilaci degistirmez de dozunu arttirir. Ben her gun 100luk levotiron iciyorum. Euthyrox un 100lugu olmadigi icin levotiron iciyorum.
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin. Siz böyle yazisinca nasıl mutlu oluyorum. Umut doluyor içim.Kızlaarrrr bugün kesemizi gördükk :)
Eğer arkalara saklanmadıysa şu anda tek gördük 2 hafta sonra da kalp atışını duycaz inşallah
amiiinn canım,En kısa sürede senden de güzell haberler alırız da hep birlikte konuşuruz bunları inşallahhMaşallah Allah kucağına almayı nasip etsin. Siz böyle yazisinca nasıl mutlu oluyorum. Umut doluyor içim.
Ayyyy maşallah maşallah Rabbim tamamını getirsin çok sevindim canımOğluşum olacaaak:)
Ayyyy maşallah maşallah Rabbim tamamını getirsin çok sevindim canım
AmiiiiinnnTesekkur ederim canim:)
Darisi basiniza olsun hepinizin insallah.