Çok sevindim canım, hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Tesekkur ederim canim,aminnn
Darisi hepinize olsun insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım, hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Maşallah canım :) :)Sagol canim.
Gittik doktora,1 tane kesemiz göründü çok şükür
15 gun sonra da kalp
Karnımın içi acıyor bazen .psikolojik mi ki diyorum sonuçta sakınıp duruyor kendimizi dinliyoruZ tüp bebek süreci boyunca yok yumurta toplama yok transfer. ama bedensel olarak da iyi olmama rağmen zaman zaman karnımın içi acıyor ve düşükten önce hiç bilmediğim bel ağrıları var. Bekleyeyim kendime geleyimCanim benim gecen sene kasimda ilk tedavim kimyasal oldu. 1 adet donemi atladik ve ocakta yeniden tedavi olmustum.
Icin ne diyorsa onu yap bence. En dogruyu icindeki ses soyluyor. Eger 1 ay dinlenip sonra tedavi olmak icini daha cok rahatlatacaksa oyle yap.
Acibademe mi devam edeceksin?
Gorustun mu herhangi bir merkezle?
Insallah tertemiz ciksin canim,benim de polip vardi sanirim,oyle hatirliyorum,1.5 sene once cekilmisti histereskopi,sanki oyle bir sey vardi,gecmis zaman unutmusum
Maşallah canım :) :)
İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor
Karnımın içi acıyor bazen .psikolojik mi ki diyorum sonuçta sakınıp duruyor kendimizi dinliyoruZ tüp bebek süreci boyunca yok yumurta toplama yok transfer. ama bedensel olarak da iyi olmama rağmen zaman zaman karnımın içi acıyor ve düşükten önce hiç bilmediğim bel ağrıları var. Bekleyeyim kendime geleyim
Canım aslında karar vermedim henüz.doktora tekrar tedaviyi sorunca 3 ay deneyin daha fazla beklemeyin dedi.anxak kalabalığından nefret ettim merkezin. Yani doktora bişey sorabilmek için sekreterlerin sorgusundan geçiyorsun;örneğin kimse sana dönmüyor sonuç ne diye.ya da sonucu görüşelim diye.dun de diğer tüp bebek tedavisi için en azından görüşme alayım dedim belki diğer tedaviye hazırlık için vitamin yazar durumu değerlendirir.sekreterya böyle şüpheyle sana bakıyor sorunun gerçek mi değil mi.oysaki diğer doktor (yumurta toplayan mümin bey) son hcg de konuşalım demişti ve ben tüp bebek dışında 9 kere hcg baktırdım acıbademde. Bu işin maliyeti Acıbadem'de 1000tlyi buldu yani başka bir özelde Doğum maliyeti kadar!!ve ben k hcg lere rağmen Sahin beyle görüşüp muayene etti diye yine 280 muayene ücreti verdim.yani bu muayenenin ücretli olmasını da anlıyorum ama eğer sıradan tüp bebek hastası değilsen (misal düşük basarısıxlık) arada kayboldun gittin.bu muayene ücretli olmasaydı bana asla bıçu kadar zaman ayırmazdı net biliyorum.acaba bütün tüp bebek süreçleri böyle mi. İnan sıtkım sıyrıldı tüp bevek olayından.acısından felan geçtim iğnelerin;maruz kaldığımız görmemezlikten.
İçin şişmiş ay.bi de öyle bi yoğunluk ki embriyolog da görüşücez transferde dedi ama o da yoktu.yani merkez Bursa için iyi ama fabrika!!!
Mesela embriyolarımla ilgili sorularımı soramadım 5.gun blast CE diyor raporda.bunu ben Yeni farkediyorum.
Yani aslında biraz dinlenebilirsem aklımda iyi laboratuvarı olan biyer bulma var ama hep İstanbul'da sanırım. Aklımda PGT de var çünkü
Kafalar karışık şimdilik
Sen toparlanabildin mi biraz hem bedensel hem ruhsal. İnsallah güzel huzurlu geçiyor bekleyiş zamanların Can'ım
Canim araştırıyorum merkez, henüz görüşmedik hiçbir yerle. Bugün farklı bir doktora da gittim,polip görünmüyor ama yine de yapalım içimiz rahat etsin dedi Yarın yapılacaktı histeroskopi ama eşim çok yoğun, yanımda olamayacaktı. Erteleyecegiz.
Sen biosteron ve omepa yi ne kadar süre kullanmistin canım?
Adetliyken de içmek gerekiyor değil mi ikisini de?Biosteronu 2.5 ay,omepayi 4 ay ictim canim.
Tedaviye basladigimiz gun biraktirdi doktor biosteronu. Test sonucuma bir hafta kala omepa bitmisti,hemsireye alayim mi dedim,gerek yok dedi,ben de bir daha icmedim.
Insallllah hayirlisiyla ve saglikla duyariz canim,cok sagol:)
Valla heyecan ki ne heyecan canim,kalbimiz küt küt atiyor:)
Adetliyken de içmek gerekiyor değil mi ikisini de?
Çok tatlı bir heyecan.. Allahim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah :)
Canım tedaviye başlarken fsh e2 bakıldı mı? Bakıldıysa kaçtı değerlerin?Evet evet canim,baslayinca hic ara vermedim,adetken de ictim.
Evet evet canim,baslayinca hic ara vermedim,adetken de ictim.
Canım tedaviye başlarken fsh e2 bakıldı mı? Bakıldıysa kaçtı değerlerin?
Adetin 2.günü kontrole gittim 4 folikül var ama fsh 25 diye erteleyelim tedaviyi dedi doktorum. Daha önce yüksekken devam etmiştik aklım karıştı biraz bugün..
Canim folikul sayın çok iyi ama bence doktorun tedaviyi ertelemekle çok iyi etmiş. Çünkü fsh 20 nin uzerindeyken tedaviye başlandığında folikuller tedaviye cevap verse bile içleri boş çıkıyor. Aynı durum benim başıma gelmişti. Fsh im o civarlardaydi. Doktorum tedaviyi deneyelim demişti. folikullerim hep boş çıkmıştı o ay.Canım tedaviye başlarken fsh e2 bakıldı mı? Bakıldıysa kaçtı değerlerin?
Adetin 2.günü kontrole gittim 4 folikül var ama fsh 25 diye erteleyelim tedaviyi dedi doktorum. Daha önce yüksekken devam etmiştik aklım karıştı biraz bugün..
B bursa_83 canım seninle amh miz aynıydı. sen okuduğumuz kitaptaki beslenme şekillerine de dikkat etmistin tedavi sürecinde değil mi? Ben şu an su içmek, hazır paketli ürünler tüketmemek dışında pek dikkat edemiyorum maalesef( Genel olarak beslenme tarzın nasıldı? Çok yazdık konustuk burada ama vaktin olursa tekrar yazar mısın? :)
MerhabaB bursa_83 canım seninle amh miz aynıydı. sen okuduğumuz kitaptaki beslenme şekillerine de dikkat etmistin tedavi sürecinde değil mi? Ben şu an su içmek, hazır paketli ürünler tüketmemek dışında pek dikkat edemiyorum maalesef( Genel olarak beslenme tarzın nasıldı? Çok yazdık konustuk burada ama vaktin olursa tekrar yazar mısın? :)
B bursa_83 canım seninle amh miz aynıydı. sen okuduğumuz kitaptaki beslenme şekillerine de dikkat etmistin tedavi sürecinde değil mi? Ben şu an su içmek, hazır paketli ürünler tüketmemek dışında pek dikkat edemiyorum maalesef( Genel olarak beslenme tarzın nasıldı? Çok yazdık konustuk burada ama vaktin olursa tekrar yazar mısın? :)