Arkadasim ek vitamin hangilerini kulaniyorsun ben sigarada kullanıyorum mesala neler yiyip iciyorsun adeti m gecikti sanki birdaha adet olmuycam diye düşünüyorum bu aralar bende karamsarlık hat safada[/QUOTE]Arkadaşım ek vitaminep umut var, post: 49322758, member: 743471"]Canım benim yalnız değilsin değiliz bunu hep diorum belki bu ay görünmez diğer ay görünüyor banada 2 yıl önce dr yunurta hücresi yok dedi sobra her ay görüldü Allah büyüktür ben şuan ek vitaminler alıyorum yediğime dikkat ediyorum dua ediyorum hep dua ..zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum ama uzun süreli değil mücadele etmemiz lazim
Zihnin seni bu olumsuz dusuncelere cekiyor. Senin zihnin bu oyununa dusmemen lazim. Ben saglikliyim ve adet olacagim diye dusun hep,zihnine sen hakim ol,onunnsana hukmetmesine izin verme.
Sigara once senin sagligin icin zararli,zaten biliyorsun ama bu surecte icmemen daha faydali canim.
Baska bir sayfada adet gormeyen bir arkadas vardi. Spor ve beslenmeyle adeti yeniden gelmeye baslamis. Saglikli ve dogal beslenmek sart. Katkili gidalardan,kizartmalardan,asitli iceceklerden uzak durmak gerekli.