Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattim
ölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış
hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum
ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı
su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor
Rabbim sabır, sağlık versin..
Ozelden merak edip yazan arkadaşlar Allah razı olsun tek tek yazmadım bugün umarım buradan görürsünüz..merak etmeyin hepinize döneceğim.iyi ki varsiniz, çok seviyorum hepinizi. .