Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidip geliyoruz tatlım işe... henüz yaptığım bi şey yok. bakalım era testi demişti... şu an boş zamanım. sanırım regl olduktan sonra transfere hazırlanır gibi hazırlanıp normalde transfer yapacağı gün parça alıp gönderecek yurtdışınaSen nasilsin canim,nasil gidiyor tedavi?
gidip geliyoruz tatlım işe... henüz yaptığım bi şey yok. bakalım era testi demişti... şu an boş zamanım. sanırım regl olduktan sonra transfere hazırlanır gibi hazırlanıp normalde transfer yapacağı gün parça alıp gönderecek yurtdışına
20 gündeNe kadar surede geliyor test sonuclari?
20 günde
2 tanecik tatlımIyi canim,cok uzun degilmis,birkac ay surer mi diye dusunmustum ben.
Havuzda kac embriyo var?
bursa_83 nasıl sevindim anlatamam hayırlısıyla 24 aralıkta daha da mutlu oluruz inşallah
2 tanecik tatlım
çok şükür canım.... vallahi benimkilere daha var ya o sebeple şimdilik seninle heyecanlanıyorumCok şükür canim. Insallah ikisi de transfer edilir ve ikisi de tutar
2 tanecik tatlım
ayyyy transfer mi yapıldı canımmTesekkur ederim canim,insallllllah mutlu haberi alirim
Ve insallllah sen de bu aşamalara geleceksin
Kızlar ben hala adet olamadım kahverengi akıntım da bugün kesildi göğüs lerde hasasiyet hala var Karnımin alt kısmı ağrıyor belim de ağrıyor doktora gitmeye korkuyorum bursa 83 inşallah güzel haberini alırız
ayyyy transfer mi yapıldı canımm
İnsallah senin için çook güzel haberler alacağın bir cuma ertesi olacak Can'ım. Butun kalbimle diliyorumHayirli,bereketli,duali cumalar..
Dualarimiz kabul olsun.
Bugünümüze şükürler olsun.
ayy hadi hayırlısı olsuncanım inşallah senledirler..benim de önümüzdeki ay başlıcak fsh ı da e2 yide düşürdük vitaminlere devam.Evettt canim transferim oldu. Yarin da test günüm. Ya ordalar ya da gittiler,artik belli her sey,yarin ogrenecegiz. Hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah.
Sen nasilsin,yoktun ne zamandir?
Her sey yolundadir umarim.