- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Gelmez belki canim yaa, son gün, yarın çıkarsın takvimi inşallahne guzeelll cnmmm yarın yenı aya merhaba dıyecegım bende artık harıl harıl calısmalara baslarmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmez belki canim yaa, son gün, yarın çıkarsın takvimi inşallahne guzeelll cnmmm yarın yenı aya merhaba dıyecegım bende artık harıl harıl calısmalara baslarmm
gönül ister ki gelmesin ama hiç umudum yok yaa bnm kendıme konduramıyorum herald gecen ay ki yıkımım büyük olmustu bu ay bılerek hiç hazırlamadım kendımı bunaa aklıma takılıomu evet amma msela bu ay da hersey yoluna gırerken ilşki sorunu cıktı ona taktım daha cok ondn umudum yokGelmez belki canim yaa, son gün, yarın çıkarsın takvimi inşallah
Olucaksa olur dert etme kendinegönül ister ki gelmesin ama hiç umudum yok yaa bnm kendıme konduramıyorum herald gecen ay ki yıkımım büyük olmustu bu ay bılerek hiç hazırlamadım kendımı bunaa aklıma takılıomu evet amma msela bu ay da hersey yoluna gırerken ilşki sorunu cıktı ona taktım daha cok ondn umudum yok
Net gtti telden yaziyormOlucaksa olur dert etme kendine
Cnm grdm ama acilmiyohttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...hmeran-duasi-okumaya-varmisiniz.880436/duamiz bir olsun derdi veren dermanida verir niyetimiz bir beklerim arkadaslar duanin acamadigi kapı yoktur...
Canim yarın batin dimi cok ilginc akintin böyleyse hamis olabilirsin..hadi hayirli haberler ver bize .yarin olmazsan bir test ver sende bizde rahatlarizYa kızlar az önce çok az bisey ağrı hissettim kasiklarimda WC gttim yine iki parmak arasında uzayan şeffaf beyaz arası akintim geldi adete bir gün yumurtluyo olamam heralde dimi
yumurtlama akıntısı dıolar geneldede dün aksam yıne bu saatte aynı akıntı sımdıde geldı iki kere olmus oldu yapışkan gbi parlak beyaz seffaf arası evet sabah doktora gıdcm 9 bucuk gbı doktorun karısısına dikilicemCanim yarın batin dimi cok ilginc akintin böyleyse hamis olabilirsin..hadi hayirli haberler ver bize .yarin olmazsan bir test ver sende bizde rahatlariz
Doktorda neye ugradigina sasirir ne güzel olur. .yumurtlama akıntısı dıolar geneldede dün aksam yıne bu saatte aynı akıntı sımdıde geldı iki kere olmus oldu yapışkan gbi parlak beyaz seffaf arası evet sabah doktora gıdcm 9 bucuk gbı doktorun karısısına dikilicem
bilemedmm cnm bende hamılelıge yoramıyorum hiçbişeyi gecen ay cok belırtım olunca daha hıc yormadım tabi ek seyler eklenınce merak edıorm sadece onuda bilgi depomaa alayım dıorm bır dahaki ay yıne aynısı olunca şaşırmıcam mesela dıcem gecen ayda aynısı olmustu diye ondna yanıDoktorda neye ugradigina sasirir ne güzel olur. .
kullandım canım ama bıraktım. hapla adet görebiliyorum ben. ama önemli olan hap kullanmadan görmek. inş olur geri dönüş ama bu hastalık genç yaşlı die ayırt etmiyor. Rabbim cümlemizi içindede benimde gönlümüzün muradını hayırlı bir şekilde versin hayırlı güzel kaderli güzelyüzlü uzun ömürlü evlatlarımız olsunMavera umarım en kısa .zamanda bebiş olur. Sen cylo kullanmadınmı hiç.birde sonucta senin yaşın cok gencti.sanırsam geri dönüşler olabiliyomuş.umarım tez zamanda bebiş gelir.
Teşekkür ederim canım.bu arada bugün apitera aldım. balıkesirde yoktu. bursadan bgetirtirdim. bugünden itibaren başlıyorum. montecim senin yulaftan ezmesinden de aldım. sabahları aç karnıma yoğurda karıştırıp yiyorum.